Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εγώ είδα 3 κριτικές κ ήταν όλες από Θεσσαλονίκη εσένα που σε βρήκε κ τι σε ρώτησε κιόλας ετσι χα χα χα γελάω από προχτές μωρο μ.καλημερααα!μπηκε χθες αλλα δεν απαντησε!προφανως δεν ειχε τι να πει ρε μωρο!! :-*
Αντε να δω ποτε θα τα καταφερω να βρω χρονο να σε συναντησω μωρο μου καυλιαρικο
καλά ρε μαν το ευακι είναι το Ν 1 μωρο στο σάιτ κ εσυ τώρα το πήρες χαμπάρι εγώ έχω χάσει της φορές πλέων Εύα πόσες είναι 3.4.5.6. εεε μωρό μΠως μου εχεις ξεφυγει εσυ τοσο καιρο! Αδικαιολογητος! Και ασυγχωρητος! Μεχρι το τελος τη βδομαδας που ερχεται θα φροντισω να επανορθωσω!!
καλά ρε μαν το ευακι είναι το Ν 1 μωρο στο σάιτ κ εσυ τώρα το πήρες χαμπάρι εγώ έχω χάσει της φορές πλέων Εύα πόσες είναι 3.4.5.6. εεε μωρό μ
καλά ρε μαν το ευακι είναι το Ν 1 μωρο στο σάιτ κ εσυ τώρα το πήρες χαμπάρι εγώ έχω χάσει της φορές πλέων Εύα πόσες είναι 3.4.5.6. εεε μωρό μ
:-* >5 σαν κι εσένα να έχει που να βρεθεί χρόνος για άλλους![]()

λογικο!!εγω δικαιολογουμε!χχαχαχα![]()
![]()

Κι εγώ, γιατί δεν έχω καταφέρει να σε συναντήσω (με δικιά μου υπαιτιότητα όμως, εσύ είσαι οκ).
![]()
:-*με πληγώνεις τώρα οκ οκ Ευχαριστώ για τα καλά σ λόγια χι χι χικαλα τις μετρας???εκπτωτικο κουπονι δε παιζει να ξερεις!! ενημερωτικα το λεω!!κοιτα μη βαλω κανενα point system και στα 5 ακυρα ποστ φας τιμωρια χαχαχ:-* >
σοβαρεψου επιτελους
Θα αλληλοτιμωρηθούμε ;)θα σε τιμωρησω οταν βρεθουμε,χαχαχαχαχ !![]()
![]()
:-*

Θα αλληλοτιμωρηθούμε ;)![]()
![]()
![]()

γουσταρω τετοιες τιμωριες,οταν ειμαι κακο κοριτσι ξυλιτσες και βρωμοκουβεντες!τοσο οσο!ετσι πρεπει για να παρουμε μπρος![]()
τα φιλια μου μωρο μου...
black nails.
γινε mad ρε man μου,μαζι μου και θα δεις..ειναι το κουμπι εκινησης για μια καλη και δυνατη σεξουαλικη συνεδρια!