Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κανετε εσεις απεργία,να σας χαλαρωσουμε εμεις..:-*
![]()
με το τροπο μας χαχαχαχαχα
ουπς καύλα η φώτο της Εύας ...διάβασα ότι είναι Ελληνίδα και ότι ιδρώνει την φανέλα θα σε πάρω τηλ σήμερα μετά τις 8,30 για ραντεβού αύριο ...να δούμε πόσο πολύ φωνάζεις όταν θα σε έχω στα 4 και θα σε τσιτώσω βρε καύλα...
η ευαρα για μένα είναι σαν 1 Καλό φρέντο εσπρέσο πάντα ξεκινάω την μέρα με ένα καφέ κ το βράδυ θέλω την ευαραα να πέσω πτώμα στο κρεβάτι από τα τρέλα κόλπα της κάβλα μ.ουπς καύλα η φώτο της Εύας ...διάβασα ότι είναι Ελληνίδα και ότι ιδρώνει την φανέλα θα σε πάρω τηλ σήμερα μετά τις 8,30 για ραντεβού αύριο ...να δούμε πόσο πολύ φωνάζεις όταν θα σε έχω στα 4 και θα σε τσιτώσω βρε καύλα...
η ευαρα για μένα είναι σαν 1 Καλό φρέντο εσπρέσο πάντα ξεκινάω την μέρα με ένα καφέ κ το βράδυ θέλω την ευαραα να πέσω πτώμα στο κρεβάτι από τα τρέλα κόλπα της κάβλα μ.
κανω και σαν φαρμακο,κοβω το βηχα στους κακοβουλους! χαχαχαχ
Ο βήχας και κάτι άλλο που τώρα δεν θυμάμαι δεν κόβονται εύκολα ;)
θέλω κ εγώ....καλησπεροκαληνυχτες σε ολα τα αγορια..σημερα εχω τελεια διαθεση!σε λιγες ωρες εχουμε πρωτομαγια!!ας μας μπει καλα ο μηνας!!εμενα παντωςς ναι!!
Όχι να κάτσεις πάνω στο καβλι μ ετσι ...να σου μπει ο μηνας???????? :S![]()
Είσαι σίγουρος φίλε !!!!Θέλω να κλείσουμε ραντεβού. Στείλε το τηλέφωνο σου παρακαλώ Εύα
Θέλω να κλείσουμε ραντεβού. Στείλε το τηλέφωνο σου παρακαλώ Εύα
θα στο στείλω εγώ δες πμΘέλω να κλείσουμε ραντεβού. Στείλε το τηλέφωνο σου παρακαλώ Εύα
είσαι αστέρι καλο παιδι κ πάνω από όλα κάνεις μούσκεμα την φανέλα.εισαι σιγουρος??μπορει να σοκαριστεις!! χαχαχ οκ γυρνα στην αρχικη σελιδα και εκει υπαρχει η αγγελια μου..καπου εκει εχει και τηλεφωνο..ειναι τοσα πολλα τα πμ που ειναι αδυνατον να στελνω σε εναν εναν το τηλεφωνακι μ μωρο μ..ελα κανε ενα κοπο!!![]()
![]()
άργησες λίγο η μου φενετε εε