Διαγραμμένο μέλος 7047
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.457
- Πόντοι
- 6.955
Ευα, τα πμ τα βλέπεις;
Ευα, τα πμ τα βλέπεις;
πως να κοιμηθουμε με αυτα που βλεπουμε...κατι απο σημερα για να σας γλυκανω λιγο μιας και το κλιμα ηταν λιγο βαρυ σημερα..καληνυχτα και καλη ξεκουραση

πως να κοιμηθουμε με αυτα που βλεπουμε...
:o :o :o![]()
![]()
![]()

Ωραία είναι η Εύα στην φωτογραφία.κατι απο σημερα για να σας γλυκανω λιγο μιας και το κλιμα ηταν λιγο βαρυ σημερα..καληνυχτα και καλη ξεκουραση
:-* :-* :-* :-*
![]()
![]()
![]()

Ευα συμφωνω στο θεμα γουστουεδω αγαπες μου δεν ειναι καλιστεια,ουτε στο μετρο μπαινει η ομορφια,ολα ειναι θεμα γουστου σαφως αλλα για να πεις καποια ''ωραια'' πρεπει να εχει ενα πακετακι,καβλα στο τροπο της και παθος στο σεξ και σαφως να βλεπετε,αν ειναι αγγουρι δεν το σωζει τιποτα..ουτε το πρωκτικο ουτε οι ψευτικες φωνες..ουτε οι διθυραμβοι
αν και θα προτιμουσα να ειμαι εγω κατω απο το παπλωμα και να το καναμε αντισκοινο..αχχχ δε χορτενω η λυσαρα διωχτε με να παω για υπνοοο![]()

Ευα συμφωνω στο θεμα γουστου
Διαφωνω στο μετρο συγκρησης
Η αποψη μου είναι… η κάθε κοπελα είναι μοναδικη
![]()
![]()
κατσε μεχρι να πας για υπνο
μαλιστα παντα σαφεστατη...οποιος συγκρινει απλα δεν εχει παει για κατουρημα σε δημοσια τουαλετα... αυτο!
μαλιστα παντα σαφεστατη...
αλλα μην ξεχνας αυτο που λες οτι μπορει να ισχυει για ολες.
και ποτε μια εργαζομενη δεν μιλαει μ αυτον τον τονο.
ισως...πφφφ παλι δεν εγινα κατανοητη,λεω οποιος συγκρινει γυναικες ειναι λαθος μωρο μου!!το ειπα με χιουμορ αλλα δεν το επιασες μαλλον.. αχχχ !!
ισως...
Μετά το 2ωρο ραντεβού με την σεξοβόμβα Εύα κ τους 3ημιση γύρους πίνω ένα Τζονη μπλακ να πάρω τα πάνω μου ευαρα είσαι σκετι κόλαση πως ήρθα σπίτι δεν ξερω έτρεμαν τα πόδια Μ κριτική δεν γράφω γιατί θα αρχίσουν παλι τα παπαγαλάκια Αυτά να περνάτε καλά κ να πιδατε ΕΛΛΙΝΗΚΑ..