Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αστερι βάλε καμία φωτογραφία να θαυμάσουμε το έργο τέχνης το κορμί Σ δηλαδή..υγ γιατί βάζουν κ άλλες αλλά είναι από το γυμνάσιο χε χε.
Αστερι βάλε καμία φωτογραφία να θαυμάσουμε το έργο τέχνης το κορμί Σ δηλαδή..υγ γιατί βάζουν κ άλλες αλλά είναι από το γυμνάσιο χε χε.

ενημερωσε λοιπον για καμια συναντηση.. αφου εισαι ον τοπικ εσυ χα χα χα χα χα χα
τι θελεις να πεις εδω γλυκια μου;Μετα τη σημερινή δυναμικη εμπειρία,να πω ενα μπραβο στα καρντασια που ξερουν να προσφερουν ηδονή στις γυναικες..
τι θελεις να πεις εδω γλυκια μου;
την επόμενη φορά δώστου κ αναφορά ευακι χα χα ρε τι τραβάμε με τον κάθε προμοτορα εδώ μέσα ας πάω για ύπνο γιατί την ευαρα την εχω για 2 ωρο σήμερα κ θέλω να είμαι σε φουλ ρυθμούς χε χετι θελεις να πεις εδω γλυκια μου;
μεγαλυτερος απο εσενα δεν νομιζωτην επόμενη φορά δώστου κ αναφορά ευακι χα χα ρε τι τραβάμε με τον κάθε προμοτορα εδώ μέσα ας πάω για ύπνο γιατί την ευαρα την εχω για 2 ωρο σήμερα κ θέλω να είμαι σε φουλ ρυθμούς χε χε
μεγαλυτερος απο εσενα δεν νομιζω
το εχεις κανει επαγγελμα ....
κυρια μουΕσυ εχεις. Παρει εργολαβια σμαιλ..και να σταματήσει εδω η κοντριτσα γτ κατανταει αηδια..ελεος πια
κυρια μου
στην ερωτηση που εκανα μ απαντησες...
η κανο λαθος;
οσο για επαγγελμα και οτιδηποτε αλλο δεν ειπα κατι σ εσενα,
και για να τελειωνει η ιστορια εδω .
εσυ εισαι να δινεις απαντησεις και πληροφοριες εδω μεσα
να εισαι παντα χαρουμενη και να περνας καλα...
και καλα κανειςΟτι με ρωτάνε μωρο μ απανταω...
Ρε μάγκες να σας ρωτήσω κάτι!
Γίνεται τόσος ντόρος για την Εύα !!!!
Δηλαδή η Εύα είναι η Βερόνικα νούμερο 2!
Θα τρελαθουμε. Μήπως δεν βλέπω καλά τις φωτογραφίες και εγώ βλέπω αλλα πραγματα