Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κριμα σημερα δεν ειχα να σας τραταρω κανα φονταν..κανενα κωλαρακι μπουτακι κτλ. :-*![]()

Μπα, τρατάρετε και τέτοια;![]()
Στημενο το προσφερω..
για πες....

Συνηθως οταν το στήνω δε λεω κατι..φωναζω απλα,ειδικά εαν το μεταχειριζονται με μαεστρία οι παρτενέρ..![]()

![]()
![]()
μπραβο ταλενταρα μου εσυ τετοια θελω να ακουω
γιατι αν δεν ειναι καλος ο μαεστρος η μπαντα θα κανει πολλα φαλτσα στις νοτες για να τα λεμε και αυτα ;)

δηλαδη εγω που δουλευω στην φιλαρμονικη του δημου αθηναιων θα τυχω ειδικης μεταχειρησηςΚριμα σημερα δεν ειχα να σας τραταρω κανα φονταν..κανενα κωλαρακι μπουτακι κτλ. :-*![]()

εξαρτάται αν παίζεις Καλό τρομπόνι μαν...δηλαδη εγω που δουλευω στην φιλαρμονικη του δημου αθηναιων θα τυχω ειδικης μεταχειρησης![]()
![]()
![]()
![]()
den katalaba το σχολιο σου ?εξαρτάται αν παίζεις Καλό τρομπόνι μαν...
ΈΛΑ τι δεν καταλαβαίνεις μαν είπα εξαρτάται ποσο Καλό όργανο παίζεις κ ποσο καλός θα είσαι με το κορίτσι μας..den katalaba το σχολιο σου ?![]()
εξυπναδες οχι σε εμενα οκΈΛΑ τι δεν καταλαβαίνεις μαν είπα εξαρτάται ποσο Καλό όργανο παίζεις κ ποσο καλός θα είσαι με το κορίτσι μας..
κανε την δουλεια σου και μην ασχολεισε μαζι μου >χα χα χα έχει κιαλους στην φιλαρμονική του Δήμου εεε σαν εσένα τες ΠΑ οκεξυπναδες οχι σε εμενα οκκανε την δουλεια σου και μην ασχολεισε μαζι μου >
εξυπνακια ρε κατι μαγκες
![]()
![]()
![]()
κοιτα ρε να δης επειδη δεν εχω παρει ακομη τα φαρμακα μου αιντε πρωι πρωι μην παει κανας αλλοςχα χα χα έχει κιαλους στην φιλαρμονική του Δήμου εεε σαν εσένα τες ΠΑ οκ
τασσο γιατι τον λες τον ανθρωπο γαμπρουληκοιτα ρε να δης επειδη δεν εχω παρει ακομη τα φαρμακα μου αιντε πρωι πρωι μην παει κανας αλλος![]()
![]()
που θα μου πης και τελος παντων τζαμπα μαγκα γαμπρουλη
![]()
![]()
![]()
![]()
μπες δες τα μυνηματα που στελνει και θα καταλαβηςτασσο γιατι τον λες τον ανθρωπο γαμπρουλη![]()
![]()
και συ στη διπλανή σουίτα απο μένα και τον κόλπο φίλε;κοιτα ρε να δης επειδη δεν εχω παρει ακομη τα φαρμακα μου αιντε πρωι πρωι μην παει κανας αλλος![]()
![]()
που θα μου πης και τελος παντων τζαμπα μαγκα γαμπρουλη
![]()
![]()
![]()
![]()
τι να κανω αδελφε εχει πολυ εξυπνους εδω μεσακαι συ στη διπλανή σουίτα απο μένα και τον κόλπο φίλε;