Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ολα καλα !Ζητώ συγγνώμη εαν προσέβαλα κάποιον
Καληνύχτα

Δεν προσέβαλες κανέναν, τύπε και πάλι καλως ήρθες στο φόρουμΖητώ συγγνώμη εαν προσέβαλα κάποιον
Καληνύχτα
Οι απρόκλητες εξυπνάδες είναι ο ορισμός της τζάμπα μαγκιάς και μάλλον δεν κατάλαβες ότι δεν ζήτησα καμία χάρη. Τουναντίον ευχαρίστησα εκείνον που με βοήθησε, τα υπόλοιπα είναι για να γεμίζουμε μηνυματάκια της έδρας.
Θα έλεγα Subaru Imbreza, αγωνιστικό με 350 άλογα!Η Ευα30 ειναι ferrari?
Η Ευα30 ειναι ferrari?
με βάση το δικό σου αυστηρό γούστο δάσκαλε ίσως το σχόλιο ήταν υπερβολικό αλλά δείξε μια κάποια επιείκεια! Παρασυρόμαστε από τα κάλλη της κορασίδος30 χρονων μαλλον για αντικα μιλαμεΘα έλεγα Subaru Imbreza, αγωνιστικό με 350 άλογα!
Αυτος εισαι ΝΑP σε παραδεχομαι !Δεν προσέβαλες κανέναν, τύπε και πάλι καλως ήρθες στο φόρουμ

Α ρε να ημουνα 30 χρονων ?30 χρονων μαλλον για αντικα μιλαμε

30 χρονων μαλλον για αντικα μιλαμε
έ όχι δα! Οι 30αρες είναι μια ιδαίτερη κατηγορία γυναίκας. έχουν ακόμα νεανικό κορμί και ότι χάνουν από κει το έχουν σε εμπειρία...30 χρονων μαλλον για αντικα μιλαμε
30 χρονων μαλλον για αντικα μιλαμε
Σιγά μην προσβληθώ η παρθένα επειδή μου την είπε κάποιος που του την είπα! Καλή καρδιά όλοι εδώ έχουμε κοινό στόχοΑυτος εισαι ΝΑP σε παραδεχομαι !![]()
Καθολου δε με ενδιαφερουν οι καβλες μιας 30αρας εκδιδομενης,Ρωτηστε και κανα παλιο ρεεεεε ?
1,65 σου πεφτω ψηλή μαλλον χαχαχαχαχα αντικα οπως το πες..εχουν και αξια οσο παλιώνουν,οπως τα καλα κρασια η ακομα καλύτερα τα παλια βιολια..σευχαριστωω
Δεν υπαρχει φιλε εχω τις πιο ομορφες εμπειριες της ζωης μου απο γυναικες 30 εως 40έ όχι δα! Οι 30αρες είναι μια ιδαίτερη κατηγορία γυναίκας. έχουν ακόμα νεανικό κορμί και ότι χάνουν από κει το έχουν σε εμπειρία...
Καθολου δε με ενδιαφερουν οι καβλες μιας 30αρας εκδιδομενης,
Θα πρεπε?
.
Καθολου δε με ενδιαφερουν οι καβλες μιας 30αρας εκδιδομενης,
Θα πρεπε?
Καλα δεν ειναι και υποχρεωτικο ?Καθολου δε με ενδιαφερουν οι καβλες μιας 30αρας εκδιδομενης,
Θα πρεπε?
.