Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τι εννοεί ο ποιητής?Κατι μου θυμιζει αυτο το νημα....!Ελπιζω να μην προσπαθει να γινει μια κακη αντιγραφη αλλου νηματος θα ηταν κριμα...!
Κυρία μου εγω έχω έναν και μόνο σκοπό , να βρώ χρόνο να συναντηθούμε. Κάτι μου λέει ότι θα περάσουμε πολύ καλάΔλδ;δεν εχω τετοιο σκοπό τουλάχιστον εγω..
Κυρία μου εγω έχω έναν και μόνο σκοπό , να βρώ χρόνο να συναντηθούμε. Κάτι μου λέει ότι θα περάσουμε πολύ καλά
στο εγγυώμαιΑσε με και δεν μπορώ τωρα ! Μην με ξεμυαλίζεις!Βρες χρονο και να εισαι σιγουρος πως θα περασουμε σουπερ!!![]()
στο εγγυώμαι
Βρες χρονο και να εισαι σιγουρος πως θα περασουμε σουπερ!!![]()
στο εγγυώμαι

Ασε με και δεν μπορώ τωρα ! Μην με ξεμυαλίζεις!
Για πιο λόγο να κλάψω?Το πρόβλημα θα ήταν να ξαναπαντρευτώ.Δε μου κάνεις ρε τύπε ένα δάνειο εγώ που μπορώ και να σου πω εντυπώσεις μετά;;;;!!!! όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνεις λάθος τελικά και τα κλαίς μετα!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Πολύ ακριβό και ανθυγιεινό σπορ.Για πιο λόγο να κλάψω?Το πρόβλημα θα ήταν να ξαναπαντρευτώ.![]()
Πολύ ακριβό και ανθυγιεινό σπορ.
πρεπει να φτιαξουμε ενα θρεντ για να κάνουμε έρανο παιδιά για τον φίλο μας τον Αλτη!!!![]()
Ευα βερεσέ δεχεσαι?

Κάτσε αρχηγέ γιατί το χόντρυνες το θέμα τώρα...Εγώ δεν απειλώ με γάμους και μαλακίες οκ;;;!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ελεήστε τον άπορο πόρνο συνάδερφοι και συνγαμιστές!!!!![]()
![]()
![]()
Πάντως άμα μου την ψήσεις την Εύα να δεχθεί με πίστωση και 10% προκαταβολή θα σου χρωστάω μεγάλη χάρη να ξέρεις....!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.Αν και δε νομίζω γιατί θα χάσει το ποσοστό του ο νταβάς της και θα θυμώσει!!!!!![]()
![]()
![]()
εχεις μεγάλη πλάκα ρε φίλε!Κάτσε αρχηγέ γιατί το χόντρυνες το θέμα τώρα...Εγώ δεν απειλώ με γάμους και μαλακίες οκ;;;!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ελεήστε τον άπορο πόρνο συνάδερφοι και συνγαμιστές!!!!![]()
![]()
![]()
Πάντως άμα μου την ψήσεις την Εύα να δεχθεί με πίστωση και 10% προκαταβολή θα σου χρωστάω μεγάλη χάρη να ξέρεις....!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.Αν και δε νομίζω γιατί θα χάσει το ποσοστό του ο νταβάς της και θα θυμώσει!!!!!![]()
![]()
![]()
εχεις μεγάλη πλάκα ρε φίλε!

Φιλε συνγαμιστή ( φοβεροό!!!) αν μπορούσα και τσαμπα! Αλλά τον τσαμπα τον σκοτώσανε το 20 και όλη τη φαμίλια . κανείς δν εμεινε!Και πλάκα έχω και σοβατεπί έχω, λεφτά δεν έχω....Θα την ψήσεις να μου κάνει ένα σκόντο;;;![]()
![]()
![]()
Να ας πούμε αντί για 70 να της δώσω 50 και να κόψουμε το ποσοστό του νταβά;;;;Τι λες;;
Φιλε συνγαμιστή ( φοβεροό!!!) αν μπορούσα και τσαμπα! Αλλά τον τσαμπα τον σκοτώσανε το 20 και όλη τη φαμίλια . κανείς δν εμεινε!
Καμια αβαντα ,ουτε καβα κανενος θελω να ειμαι, τη δουλεια μου κανω απλα!εγραψε οπως ολοι εδω μεσα!γιατι θα πρεπει να ηρθε τσαμπα?ο τσαμπας πεθανε και ο γιος του δε δανιζει!! ;)

και αυτο σωστόΦίλε Ιωάννη θα τις λες σωστά τις ατάκες όχι μισά πράγματα!!! ;) ;) ;) ;)
Αυτά και καληνύχτα σας να μη σας κουράζω!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για πιο λόγο να κλάψω?Το πρόβλημα θα ήταν να ξαναπαντρευτώ.![]()
Πολύ ακριβό και ανθυγιεινό σπορ.
πρεπει να φτιαξουμε ενα θρεντ για να κάνουμε έρανο παιδιά για τον φίλο μας τον Αλτη!!!![]()
Ευα βερεσέ δεχεσαι?
Σε λίγο θα σε ρωτάνε αν δέχεσαι και POS....![]()
![]()
![]()