(ο πρωτος μαρεσε....ο κυνηγος πρεπει να ιντριγκαρεται απο το θυμα και το θυμα απο τον κυνηγο ακομα και οταν μιλαμε για απλη φλερτοκουβεντα που δε συνεπαγεται σεξ)
Ο δεύτερος έχει αναφερθεί σε προηγούμενες απαντήσεις. Παραθέτω τη δική μου διατύπωση:
Μια γυναίκα που σου αρέσει ικανοποιώντας τις πέντε αισθήσεις σου (με όποια σειρά προτιμάς) και επιπλέον σε "προκαλεί-ερεθίζει" εγκεφαλικά, σου προκαλεί και καλύτερες στύσεις. Υποθέτω δε ότι κάπως έτσι λειτουργεί και για τις γυναίκες....επομένως καλύτερο σεξ...
Ο δεύτερος έχει αναφερθεί σε προηγούμενες απαντήσεις. Παραθέτω τη δική μου διατύπωση:
Μια γυναίκα που σου αρέσει ικανοποιώντας τις πέντε αισθήσεις σου (με όποια σειρά προτιμάς) και επιπλέον σε "προκαλεί-ερεθίζει" εγκεφαλικά, σου προκαλεί και καλύτερες στύσεις. Υποθέτω δε ότι κάπως έτσι λειτουργεί και για τις γυναίκες....επομένως καλύτερο σεξ...
λοιπον παω να διευρυνω τους οριζοντες μου και να μαθω αυτα που δεν ηξερα (αλλα θα ηθελα να ξερω ) για τις Ουκρανες μουναρες (μιας και μου λυθηκε η απορια για το αν οι μπραβοι γαμανε στριπτητζουδες) και σας καληνυχτω........