Νέα

Εξορίζονται οι οίκοι ανοχής από τις γειτονιές

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

VassiloThanassis

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2010
Μηνύματα
79
Κριτικές
5
Like
74
Πόντοι
0
"εκτιμά ότι οι οίκοι ανοχής δεν επιτρέπονται σε περιοχές αμιγούς κατοικίας γιατί ως προς την πολεοδομική τους λειτουργία υπάγονται στα καταστήματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών."

Σωστό. Θα επηρεάσει Μεταξουργείο - Φυλής;

Κατά τη γνώμη μου πρέπει να ιδρυθούν κρατικά μπουρδέλα. Η Ελλάδα έχει τη μοναδική ιδιαιτερότητα στην Ευρώπη να είναι πύλη εισόδου της αφροασιατικής πλέμπας στον πολιτισμένο κόσμο. Πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει πορνεία ελάχιστου κόστους. Σε ετοιμόρροπα κτίρια, με σεντόνια που αλλάζονται μια φορά το χρόνο κλπ. Όπως είναι στο μεταξουργείο δλδ. Ε, αυτού του είδους τις υπηρεσίες είναι ικανό και το κράτος να τις παρέχει. Θα χτίσουν κτίρια κάπου περιμετρικά της Αθήνας στα οποία κάθε γυναίκα θα μπορεί να δουλέψει ως πόρνη (χωρίς άδειες) με μηδενικό ενοίκιο και μηδενική φορολογία. Μόνος περιορισμός θα είναι ότι θα πρέπει να έχει κάνει πρόσφατα εξετάσεις ΣΜΝ και ότι δε θα μπορεί να χρεώσει πάνω από 5-10 ευρώ ανά συνεύρεση. Διατιμημένο γαμήσι δλδ! :2funny:

Σκοπός είναι να αντικατασθεί το απλό μπουρδέλο από το κρατικό και στον ιδιωτικό τομέα να μείνουν μόνο στούντιο/μασατζίδικα κλπ που δεν δημιουργούν προβλήματα και δεν υποβαθμίζουν τις γειτονιές.
Πιστευω οτι η λυση των κρατικων μπουρδελων  θα  ειναι πολυ επιτυχης αφου το κρατος απο μονο του εχει καταντησει ενα μπουρδελο επομενως  διαθετει και τα προσοντα και την πειρα.
Εκεινο που του λειπει παντελως ειναι η οργανωση... σ αυτο τεχνοκρατισες  τσατσες θα μπορουσαν να δωσουν την καλλιτερη λυση
 
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Μηνύματα
4.684
Κριτικές
8
Like
40
Πόντοι
16



  ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΈΛΑ ΚΡΑΤΙΚΑ, ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ Η ΕΡΓΑΤΙΑ!



 

pontikiii

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Μηνύματα
215
Like
0
Πόντοι
1
ψηφιστε νεα δημοκρατια βλακες...θα τα κλεισει τα μπουρδελα οπως εκλεισε την ΕΡΤ. ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ
 

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Μηνύματα
2.767
Like
3
Πόντοι
16
Δεν είναι πολύ σπαστικό να βλέπεις σε αυτοκίνητα ζευγαριών, τη γκόμενα με απλωμένες τις αρίδες πάνω στο ταμπλώ του αυτοκινήτου τώρα το καλοκαίρι? Δεν σου 'ρχεται να ανοίξεις την πόρτα και να την πετάξεις απ΄έξω?!  :grin:  Απορώ με όσους μουνόδουλους το ανέχονται!

Αυτό τώρα πρέπει να το εξηγήσεις .... :coffee:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom