...δεν ειναι κακη ιδεα
Το alien του χει βαλει 3 μπαλακια στο 5λεπτο τυπε
Καποια πραγματα απλα δεν τα ξανακανεις.
Ας εβγαζε ενα alien5 να γουσταραμε ολοι. Τωρα prometheus και τα αρχιδια μου κουνιουνται
...δεν ειναι κακη ιδεα
Το alien του χει βαλει 3 μπαλακια στο 5λεπτο τυπε
Καποια πραγματα απλα δεν τα ξανακανεις.
Ας εβγαζε ενα alien5 να γουσταραμε ολοι. Τωρα prometheus και τα αρχιδια μου κουνιουνται
έπεσες μέσα τύπε!!!
μόλις τώρα γράφω τον 5ο τόμο του βιβλίου μου
μέσα σ αυτό περιγράφεται η διαδικασία εκτέλεσης όλων των μελών του ανθρωπίνου είδους που είχαν θέσει τον ευατόν τους υπόδουλο άλλων μόνο και μόνο για να τους δώσουν (οι άλλοι) 350 γραμμάρια απλού χαρτιού:
Το resurrection γαμαγε τυπε :o
Ολα γαμαγαν. Γαμω την σειρα ταινιων το alien.
Ridley Scott, James Cameron, David Fincher εχτισαν το ονομα τους πανω σε μια alien ταινια.
Καμια αλλη σειρα ταινιων δεν εχει κανει κατι αντιστοιχο
Ξέρετε τι δεν κατάλαβα στο Προμηθέους; Γιατί ο εξωγήινος πήγε να σκοτώσει τη κοντή με γυμνά χέρια; Γιατί δεν άρπαξε ένα παλούκι, μια πέτρα; Κατσαρίδα να σκοτώσεις, κάνεις την εφημερίδα ρολό.
Το resurrection γαμαγε τυπε :o
Ολα γαμαγαν. Γαμω την σειρα ταινιων το alien.
Ridley Scott, James Cameron, David Fincher εχτισαν το ονομα τους πανω σε μια alien ταινια.
Καμια αλλη σειρα ταινιων δεν εχει κανει κατι αντιστοιχο
Ξέρετε τι δεν κατάλαβα στο Προμηθέους; Γιατί ο εξωγήινος πήγε να σκοτώσει τη κοντή με γυμνά χέρια; Γιατί δεν άρπαξε ένα παλούκι, μια πέτρα; Κατσαρίδα να σκοτώσεις, κάνεις την εφημερίδα ρολό.
πάντως μια παπαριά και μισή ήτανε ως δομή και ιδέα
ωραίο ήταν το Μέρα Ανεξαρτησίας, αλλά κατέληξε σε αμερικανιά στο τέλος
άσε που σε τέτοιες ταινίες οι χαζοαμερικάνοι κάνουν και το άλλο το ωραίο
επικεντρώνονται σε έναν χαρακτήρα (γυναίκα, κόρη, ανιψιά, σκύλος, κλπ) και αν σωθεί αυτός στο τέλος της ταινίας, πανηγυρίζουν, ανοίγουν σαμπάνιες, αγκαλιάζονται, και κλαιν από χαρά, άσχετα άμα τριγύρω έχουν καταστραφεί πολεις με 20.000.000 κόσμο μέσα