Νέα

Έξοδοι σε κλαμπ, νυχτερινά μαγαζιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ftoxos ergatis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.703
Πόντοι
3.656
Και κάπου εκεί έχασες. Είναι κάτι που το έχουν βιώσει εκατοντάδες/χιλιάδες φορές γυναίκες που δεν είναι μπάζα.
ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΝΑΝΕ. Πως το μεταφράζουν αυτό στη γυναικεία γλώσσα ;

ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΘΛΟ , Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΘΕΕΣ ΣΑΣ ΕΜΕΝΑ.
Με πόσους από τους εκατοντάδες/χιλιάδες μαλάκες θα γαμηθούν ;
ΣΥΝΗΘΩΣ ... ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Και κατά λάθος να γίνει κάτι , είναι σε ολέθρια βάση. Ξυνό και λίγο και σκάρτο.
Καλύτερα να μη γινόταν καθόλου.
Ψάχνουν τον ξεχωριστό .Ο ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ .... ΔΕΝ ΚΕΡΝΑΕΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ....
που έχουν τη δυνατότητα να μην του πουν .... ΟΥΤΕ ΟΥΣΤ.

Ο δάσκαλος Ross Jeffries, πριν 3 δεκαετίες, έθεσε το ζήτημα σε θεωρητική βάση !!!!!
Εδώ

με το ερώτημα
Και στη συνέχεια ανέλυε ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
Ρε μαλακα Λακη...αληθεια τωρα ρε μαν....δηλαδη ειλικρινα...ποσο τεραστιο ναυαγιο μπορει να εισαι????
Καθεσαι ρε κακομοιρογλου και διαβαζεις οδηγους για γκομενες?
Ελεος ρε μαλακα..ειπαμε εισαι καραγκιοζακι αλλα τοσο πολυ???
Πες μου οτι εχεις διαβασει και οδηγο "πως να γινεις εκατομμυριουχος σε μια βδομαδα"!!!!!

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6.065
Πόντοι
1.406
σιωπή διαρκείας, δεν πρήζει μπάλες, δεν ζητάει, δεν οδηγεί το αμάξι σου :coffee:
Αν έχει το μαγικό τρίπτυχο μουγκή/ορφανή/καραφλη, σου δίνω ένα χιλιάρικο το μήνα για τρεις μήνες. Απόδειξη δε θέλω στο χέρι ο αργυρης :coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.324
Πόντοι
6.256
Αν έχει το μαγικό τρίπτυχο μουγκή/ορφανή/καραφλη, σου δίνω ένα χιλιάρικο το μήνα για τρεις μήνες. Απόδειξη δε θέλω στο χέρι ο αργυρης :coffee:
το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι 1.200/μ και να την κουρέψω και να την βάλω να σου πει ότι είναι μουγκή και ορφανή

θα εισπραχθεί και το φπα μετρητά και θα δωθεί απόδειξη φτιαγμένη στο word :confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.673
Πόντοι
12.756

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.673
Πόντοι
12.756

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.324
Πόντοι
6.256
μου σκουπιζετε τις λαδιλες με την κορα του ψωμιου και σας πειραζει ο ΑΓΝΟΣ πατσας:angry:
ποιος αγνός...το μείγμα από γιγάντιες τριχομονάδες, ζελέδια και έντερα? :confused::confused::confused::confused:

προτιμώ να φάω πρόκες με νέφτη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom