Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
+1Άρχοντα όλα καλά; Χάθηκες!
Έπρεπε να χαθεί η Εύα για να ξαναφανείς;![]()
Ξερετε τον λογο που σταματησε?..... και όχι, Εβίτα τέλος, δυστυχώς .
τι μαγκια της ρε τυπε,πλακα κανεις? εγω οριζω τη ζωη του καθενος,το εχεις καταλαβει αυτο?κουράστηκε,μάζεψε τα φράγκα και βρήκε την δύναμη και έφυγε...μαγκιά της!!

sorry man....έκλασες?τι μαγκια της ρε τυπε,πλακα κανεις? εγω οριζω τη ζωη του καθενος,το εχεις καταλαβει αυτο?![]()
ναι ρε μαλακα,εφαγα βαρια για βραδυ και με πηγε γαμιοντας....sorry man....έκλασες?

Άρχοντα όλα καλά; Χάθηκες!
Έπρεπε να χαθεί η Εύα για να ξαναφανείς;![]()
Σταμάτησε και η Julie;
Η κοπέλα είχε από τα πιο όμορφα πρόσωπα. Όταν ήταν γεματούλα, δεν βρέθηκα μαζί της από τότε που έχασε κιλά.
Εγώ τώρα έχω την εξής απορία. Με τα νέα οικονομικά μέτρα, που μάλλον σε λίγο καιρό θα μας περάσουν όλους από κόσκινο με ΣΔΟΕ και πόθεν έσχες. Αυτές οι κοπέλες πως θα καταφέρουν να δικαιολογήσουν τα λεφτά τους;
Δεν αποκλείεται να έχουν ανοίξει αρκετά υψηλούς λογαριασμούς και να έγινε κάποιος έλεγχος που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί...!!! λες γιαυτό να σταμάτησαν.?? !!!!!
(..βρε κόβει η πουτάνα το γαμήσι?!!)
Δεν αποκλείεται να έχουν ανοίξει αρκετά υψηλούς λογαριασμούς και να έγινε κάποιος έλεγχος που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί.
Τώρα, αν η πουτάνα κόβει το γαμήσι είναι άλλο θέμα, ξέρεις κάτι και δεν μας λες;;;;;
Λοιπόν επειδή για την Εύα ξέρω ΔΕΝ θα ξαναγυρίσει στη "δουλειά", είναι σίγουρο. Και το προφίλ της να δει κανείς έχει να μπει στο σαιτ από την Άνοιξη. Ούτε για να "κόψει κίνηση τί παίζει" δεν ενδιαφέρεται.
Για την Τζούλη δεν ξέρω, ούτε καν την ίδια την κοπέλα ξέρω.
Αλλά η άποψή μου είναι πως γενικά αυτή η δουλειά πρέπει να έχει ημερομηνία λήξης και αυτή να είναι μικρότερη από τα 30 εί δυνατόν, για να μπορέσουνε μετά τα κορίτσια να έχουν μια φυσιολογική προσωπική ζωή και εν τέλει να "αξιοποιήσουν" μέ κάποιο τρόπο τα λεφτά που έβγαλαν, όχι εύκολα πιστέψτε με!
Και γι αυτό ειλικρινά χαίρομαι κάθε φορά που μια κοπέλα καταφέρνει να σταματήσει, το έχω αναφέρει ξανά. Έτσι κι αλλιώς το σύστημα είναι σαν την Λερναία Ύδρα. Μια σταματάει, άλλες 10 αρίζουν! Οπότε κίνδυνος να "ξεμείνουμε" δεν υπάρχει.
Εξ άλλου χρειάζεται και η ανανέωση!!
Επίσης δε το βρίσκω κατ' εξοχήν "θλιβερό" (κι αυτό το έχω αναφέρει ξανά) να συνεχίζει κάποια να εκδίδεται μετά τα 40 της, πόσο μάλλον και μετά τα 50 της...
μωρε αλλου τραγουδαει αυτος ....Μαλλον δεν κατάλαβες τίποτα. Όσο για την περί οίκτου αντίληψή σου, δεν είναι κατακριτέα, εξάλλου αξίες από αξίες διαφέρουν. Πάντα φιλικά.
γιατρε!δεν σταματησε,μην παραμυθιαζεσαι,το εργο το δουλευει καλα!!Λοιπόν επειδή για την Εύα ξέρω ΔΕΝ θα ξαναγυρίσει στη "δουλειά", είναι σίγουρο. Και το προφίλ της να δει κανείς έχει να μπει στο σαιτ από την Άνοιξη. Ούτε για να "κόψει κίνηση τί παίζει" δεν ενδιαφέρεται.
Για την Τζούλη δεν ξέρω, ούτε καν την ίδια την κοπέλα ξέρω.
Αλλά η άποψή μου είναι πως γενικά αυτή η δουλειά πρέπει να έχει ημερομηνία λήξης και αυτή να είναι μικρότερη από τα 30 εί δυνατόν, για να μπορέσουνε μετά τα κορίτσια να έχουν μια φυσιολογική προσωπική ζωή και εν τέλει να "αξιοποιήσουν" μέ κάποιο τρόπο τα λεφτά που έβγαλαν, όχι εύκολα πιστέψτε με!
Και γι αυτό ειλικρινά χαίρομαι κάθε φορά που μια κοπέλα καταφέρνει να σταματήσει, το έχω αναφέρει ξανά. Έτσι κι αλλιώς το σύστημα είναι σαν την Λερναία Ύδρα. Μια σταματάει, άλλες 10 αρίζουν! Οπότε κίνδυνος να "ξεμείνουμε" δεν υπάρχει.
Εξ άλλου χρειάζεται και η ανανέωση!!
Επίσης δε το βρίσκω κατ' εξοχήν "θλιβερό" (κι αυτό το έχω αναφέρει ξανά) να συνεχίζει κάποια να εκδίδεται μετά τα 40 της, πόσο μάλλον και μετά τα 50 της...
δηλαδη ρε μεγαλε ????γιατρε!δεν σταματησε,μην παραμυθιαζεσαι,το εργο το δουλευει καλα!!