Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τα κορίτσια ειναι μια χαρα όσοι θέλουνε skinny δεν θα μπορέσουν....
τα κορίτσια ειναι μια χαρα
you know the meaning of αντικειμενικότητα?![]()
Που λετε ειχα παρει τηλεφωνο αυτο που εχουν τα κοριτσια στην ιστοσελιδα τους και το σηκωσε ενας κυριος και με ενημερωσε οτι πρωτα πρεπει να κλεισω ενα ραντεβου με ενα απο τα κοριτσια σε ξενοδωχειο. Να με γνωρισει απο κοντα το κοριτσι ωστε να καταλαβει τον χαρακτηρα μου αν ειμαι σωστος ανθρωπος η στραβοξυλο. Και μολις το κοριτσι καταλαβει οτι ειμαι σωστος ανθρωπος τοτε θα μου πει το ΟΚ για τα παρτυ. Τα παρτυ ισχυουν μονο για τους εκλεκτους πελατες. Τα παρτυ ειναι PRIVE.
Που λετε ειχα παρει τηλεφωνο αυτο που εχουν τα κοριτσια στην ιστοσελιδα τους και το σηκωσε ενας κυριος και με ενημερωσε οτι πρωτα πρεπει να κλεισω ενα ραντεβου με ενα απο τα κοριτσια σε ξενοδωχειο. Να με γνωρισει απο κοντα το κοριτσι ωστε να καταλαβει τον χαρακτηρα μου αν ειμαι σωστος ανθρωπος η στραβοξυλο. Και μολις το κοριτσι καταλαβει οτι ειμαι σωστος ανθρωπος τοτε θα μου πει το ΟΚ για τα παρτυ. Τα παρτυ ισχυουν μονο για τους εκλεκτους πελατες. Τα παρτυ ειναι PRIVE.
μιλα με το επιστημονα cgfacker .....μορφωση ο συναδελφος...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δλδ τα κορίτσια θα συνθέσουν το ψυχολογικό προφίλ του καθενός "νέου" και ότι βγάλει η "αξιολόγηση" ? οκ![]()
Λες να χρειαστεί να περάσουμε και casting?
......δεν νομ¨ζω ...να περάσεις πιό μέσα απο το parking

ε οδηγησε και λιγο .,....απο οτι ξερω το ραντεβου στο χοτελι δινεται μονο για κεντρο η νοτια προαστια.....κανω λαθοςγιατι εμεις που ζουμε στα β.π τον πουλο
oxi ρε φιλε δεν πασχω απο οσφυαλγια..αλλα χρονο πολυτιμο δεν εχω...τοσο λογω δουλειας οσο και λογω ;)ε οδηγησε και λιγο .,....
δεν πιστευω να πασχεις απο οσφυαλγια ....
αν και η φαιη συνισταται και γι αυτην την θεραπεια
oxi ρε φιλε δεν πασχω απο οσφυαλγια..αλλα χρονο πολυτιμο δεν εχω...τοσο λογω δουλειας οσο και λογω ;)
το ξερω φιλε.... ;)λυπαμαι στον χρονο δεν μπορω να βοηθησω.
παντως αν καταφερεις να ξεκλεψεις χρονο αξιζει και τον κοπο και τα χρηματα.
νεο φρουτο η μεταγραφη?