The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 445
- Πόντοι
- 36
Το υποψιαζόμουνα ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε γι' αυτό και ρώτησα. Κρίμα.
χαχα Ναι... να μην την αναγνωριζουν οι γαμιαδες της...
ο Αχιλλεας ειναι της sirina η ο γκομενο-νταβας της???
Το υποψιαζόμουνα ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε γι' αυτό και ρώτησα. Κρίμα.
καλησπερα μωρα μου. ελπιζω να με απολαυσατε στο dvd και να σας αρεσε. ευχαριστω για τα κολακευτικα σχολια σας και συντομα θα εχει και συνεχεια. να ξεκαθαρισω πως το dvd γυριστηκε σε συνεργασια με τη sirina και με επαγγελματια partener κατοπιν εξετασεων. δε θα εκανα ακαποτα χωρις να εχω εξασφαλισει την υγεια μου και την ασφαλεια μου. δεν επιτρεπω σε κανεναν να θιγει τον επαγγελματισμο μου και να βγαινει εδω η οπουδηποτε και να αφηνει υποννοουμενα και σχολια πως το κανω ΑΚΑΠΟΤΑ. γνωριζω που αποσκοπουν αυτα τα σχολια και τα υπονοουμενα και ξερω απο που προερχονται. συνεχεια οι ιδιοι και οι ιδιοι που εχουν εμμονες μαζι μου. εγω ξεκαθαριζω πως θα συνεχισω να σας προσφερω απολαυστικες στιγμες και εντονες εμπειριες με σεβασμο σε αυτο που κανω. φιλακια πολλα...
μπραβο εβουλακαλησπερα μωρα μου. ελπιζω να με απολαυσατε στο dvd και να σας αρεσε. ευχαριστω για τα κολακευτικα σχολια σας και συντομα θα εχει και συνεχεια. να ξεκαθαρισω πως το dvd γυριστηκε σε συνεργασια με τη sirina και με επαγγελματια partener κατοπιν εξετασεων. δε θα εκανα ακαποτα χωρις να εχω εξασφαλισει την υγεια μου και την ασφαλεια μου. δεν επιτρεπω σε κανεναν να θιγει τον επαγγελματισμο μου και να βγαινει εδω η οπουδηποτε και να αφηνει υποννοουμενα και σχολια πως το κανω ΑΚΑΠΟΤΑ. γνωριζω που αποσκοπουν αυτα τα σχολια και τα υπονοουμενα και ξερω απο που προερχονται. συνεχεια οι ιδιοι και οι ιδιοι που εχουν εμμονες μαζι μου. εγω ξεκαθαριζω πως θα συνεχισω να σας προσφερω απολαυστικες στιγμες και εντονες εμπειριες με σεβασμο σε αυτο που κανω. φιλακια πολλα...
καλησπερα μωρα μου. ελπιζω να με απολαυσατε στο dvd και να σας αρεσε. ευχαριστω για τα κολακευτικα σχολια σας και συντομα θα εχει και συνεχεια. να ξεκαθαρισω πως το dvd γυριστηκε σε συνεργασια με τη sirina και με επαγγελματια partener κατοπιν εξετασεων. δε θα εκανα ακαποτα χωρις να εχω εξασφαλισει την υγεια μου και την ασφαλεια μου. δεν επιτρεπω σε κανεναν να θιγει τον επαγγελματισμο μου και να βγαινει εδω η οπουδηποτε και να αφηνει υποννοουμενα και σχολια πως το κανω ΑΚΑΠΟΤΑ. γνωριζω που αποσκοπουν αυτα τα σχολια και τα υπονοουμενα και ξερω απο που προερχονται. συνεχεια οι ιδιοι και οι ιδιοι που εχουν εμμονες μαζι μου. εγω ξεκαθαριζω πως θα συνεχισω να σας προσφερω απολαυστικες στιγμες και εντονες εμπειριες με σεβασμο σε αυτο που κανω. φιλακια πολλα...
Μπυροκοιλεας επρεπε να λεγεται...πρωτη φορα παντωs βλεπω επαγγελματια με τετοια κοιλια
Μπυροκοιλεας επρεπε να λεγεται...
δεν το λεω για την κοπελα ουτε αμφισβητω τα προσοντα του και σιγουρα ειναι ερασιτεχνικο απλα κολησα με το επαγγελματιαsΜην μασάς τίποτα,προχώρα!!!Και όπως έλεγε και ο Ρίζος στον μπακαλόγατο...
''όποιος πει κακό για μας,να του βγει το μάτι σαν λουκουμάς!!!''
Και ο Ριζος το ελεγε, ηταν μια εκφραση της εποχης