Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
(Οι Judas Priest είναι από τους αγαπήμένους μου και ο lead vocalist τους Ρομπ Χαλφορντ αν και γκευ-έχει και σπίτι στη μύκονο είναι εξαιρετικά φιλέλληνας- είχαν και ελληνοκύπριο παραγωγό για αρκετό καιρό γεννημένος στην Αγγλία o Chris Tsaggarides αν ξέρεις)

Τι έκπτωση του έκανε ? 2 ώρες 250 γράφει στη κριτική...τόσα λέει και στο τιμοκατάλογο !!!
Αλήθεια, η Carolina VIP, με τις 500άρες, έχει πελατεία;
... κάποιοι γνωστοί που έχουν πάρει και Καρολίνα και Εβίτα λένε πως η δεύτερη είναι καλλίτερη...
Ναι τιμάει τα λεφτά της.
Αλλά, οι πελάτες που τα διαθέτουν, όλο και λιγοστεύουν.
Ναι, είναι συγκρητικά Η Καλύτερη.
Όμως, και η Εκάλη είναι καλή, αλλά μένω στο Περιστέρι...
Δεν πιστεύω στις εκπτώσεις, αλλά δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να το κρατήσει για πολύ. Όλες βαράνε μύγες.
Προσωπικά, δεν έχω... δεν πάω ή πάω σε κάτι φθηνότερο (ό,τι κάτσει).
Αλήθεια, η Carolina VIP, με τις 500άρες, έχει πελατεία;
Αγαπητέ gian, ΚΑΜΜΙΑ σχέση!
Αν εξαιρέσει κανείς το σφρίγος (λόγω της καθόλου ευκαταφρόνητης διαφοράς ηλικίας) και του VFM (όπου η Εύα επικρατεί κατά κράτος), σε ΟΛΑ τα υπόλοια υπάρχει διαφορά ΚΛΑΣΕΩΝ. Και αυτό προέρχεται από κάποιον που έχει, σε ανύποπτο χρόνο, εκφραστεί θετικότατα για την Εύα.
Εγώ 500 για 1,5 ώρα ΔΕΝ τα δίνω ακόμη κι αν η (λίαν επαρκής) ρευστότητά μου τριπλασιαστεί μεθαύριο από εξαιρετικώς επικερδείς κινήσεις μου στο ΧΑΑ πες ή σε όποια άλλη οικονομική σπεκουλαδορίστικη δραστηριότητα κάνω, που κάνω, (διότι σε καζίνα δεν πάω anyway ούτε ΛΟΤΤΟ παίζω).
Από θέμα αρχής!
![]()
![]()
Και εγώ δεκάρα δεκάρα τα μάζευα και τα κατάφερα να βρεθώ με Εύα μετά από 4 ακυρώσεις.
Αλλά ξέρω ότι θα την παίζω 10 μέρες για πάρτη της. Τουλάχιστον......
Εγώ 500 για 1,5 ώρα ΔΕΝ τα δίνω ακόμη κι αν η (λίαν επαρκής) ρευστότητά μου τριπλασιαστεί μεθαύριο από εξαιρετικώς επικερδείς κινήσεις μου στο ΧΑΑ πες ή σε όποια άλλη οικονομική σπεκουλαδορίστικη δραστηριότητα κάνω, που κάνω, (διότι σε καζίνα δεν πάω anyway ούτε ΛΟΤΤΟ παίζω).
Από θέμα αρχής!
Τώρα για την κυρία εκ Πολωνίας που δηλώνει 29 έχω πει πως δεν έχω προσωπική άποψη. Θα σε παραπέμψω όμως στους con air, lakisscorpio και Hdonistis (που θυμάμαι προχείρως).
Τουλάχιστον για την Εβίτα δεν έχει γράψει κανείς πως είναι μάπα το καρπούζι. Και να θυμίσω πως (για κάποιες λεπτομέρειες), εγώ προσωπικά της τα έχω "χώσει" δις, αλλά μάπα δεν είναι...
Το θέμα μου είναι οι χαρακτηρισμοί από άνθρωπο -προφανώς μορφωμένο- που δεν έχει ίδιαν άποψη για ανθρώπους που έχουν, αν γίνομαι αντιληπτός...

Το θέμα μου δεν είναι η (όποια) άποψη για την (όποια) κυρία από τα (όποια) Σέκλανα.
Σ'έκλανα![]()
![]()