Άμα απάνταγε κιόλας!!!!
Όχι τίποτα άλλο αλλά ήθελα να την "αποθεώσω" σήμερα....
Τώρα θα πάρει τα αρχίδια μου!!!!!
Από βδομάδα θα "παίζω" με τον Μαραντόνα!!!!!!
Άμα απάνταγε κιόλας!!!!
λέει sms μόνο παίκτη στο site... εκτός αν δεν απαντάει ούτε sms... O Τακις στο πόστ των ανεξάρτητων λέει πως είναι κλεισμένη όλη τη βδομάδα... εκτός αν κάνει μάρκετινγκ αλλά καραμανλής ο πρώτος όμως...(όσο πιο αραιά σε βλέπουνε, τόσο πιο πολύ σε εκτιμάνε)...
Άμα απάνταγε κιόλας!!!!
ψυχαγωγειται με long dates παιχτη..
αυτο γνωριζω..
ξερεις κατι αλλο???
καταθεσετο λοιπον..
Υ.Γ με τον γεοπα εχω την οικιοτητα να τον αποκαλω οπως μου καυλωνει γιατι γνωριζομαστε & εκτος νετ..
το δικο σου παλιουρας πως να το εκλαβω κυριε μοντ???για ειρωνια το κοβω..λαθος μου???
Aυτα ειναι τα αρνητικα της μαλακιας που δερνει ολους εμας τους Ελληνες αντρες!
Θεοποιουμε μετριες γκομενες,γενικα μιλαω και οχι μονο για την Εβιτα,και τις κανουμε να πιστευουν οτι το μουνι τους ειναι απο χρυσαφι.
ρε παιδια υπαρχει κανενας να μοθ δωσει το τηλ. της evita21 γιατι εχω παθει πλακα και απο τις φωτο αλλα και απο τα σχολια σας και θελω να ερθω σε επικοινωνια με την συγκεκριμενη κοπελα;
ρε παιδια υπαρχει κανενας να μοθ δωσει το τηλ. της evita21 γιατι εχω παθει πλακα και απο τις φωτο αλλα και απο τα σχολια σας και θελω να ερθω σε επικοινωνια με την συγκεκριμενη κοπελα;
Μπράβο στην Εύα, αν και δεν σκόπευα να δοκιμάσω μετά από όλο αυτό θα το κάνω, αν και απ' ότι καταλαβαίνω δεν έχει καμία ανάγκη για δουλειά η κοπέλλα. Ετσι πρέπει να είναι τα πράγματα!!