το εχω εξηγησει χιλιες φορες φιλε δεν μπορω αλλη μια.αφου εχεις σχεση τι κανεις ολη μερα εδω και γενικα internet?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
το εχω εξηγησει χιλιες φορες φιλε δεν μπορω αλλη μια.αφου εχεις σχεση τι κανεις ολη μερα εδω και γενικα internet?
κουμαντο στην ζωη και στα λεφτα σου;μπορεις να το εξηγησεις αυτο;
αυτο το κανουν οι 20χρονες που μπλεκουν με τιποτα 40χρονους-45χρονους που κοιτανε να φανε οσα πιο πολλα μπορουν πριν την κανουν.δεν νομιζω να τοκανουν καποιες που ταιριαζεις ηλικιακα.τι να σου πω αν σου εχουν τυχει πολλες τετοιες περιπτωσεις,λογικο ειναι να εχεις απογοητευτει.εμενα προσωπικα δεν μου εχει τυχει,ουτε θα ηθελα ποτε.προτιμω τις σχεσεις παντα,τις θεωρω πολυ πιο ουσιωδεις.Δεν σου έχει τύχει; Τότε μάλλον είσαι τυχερός...Εγώ τυχαίνει να έχω μία οικονομική άνεση και πολλές καριόλες νομίζουν ότι επειδή μου δίνουν το μουνί τους που και που θα κάνουν ότι θέλουν....
Βρε ουσττττττ
ποια cg ρε φιλε μας λες μια φορα το μηνα δινεις 200 για αυτο σου φαινοντε λιγαΒασικά είναι μέχρι να σου βγει η πρώτη διατροφή. Μετά, τα cg σου φαίνονται φτηνά.![]()

αυτο το κανουν οι 20χρονες που μπλεκουν με τιποτα 40χρονους-45χρονους που κοιτανε να φανε οσα πιο πολλα μπορουν πριν την κανουν.δεν νομιζω να τοκανουν καποιες που ταιριαζεις ηλικιακα.τι να σου πω αν σου εχουν τυχει πολλες τετοιες περιπτωσεις,λογικο ειναι να εχεις απογοητευτει.εμενα προσωπικα δεν μου εχει τυχει,ουτε θα ηθελα ποτε.προτιμω τις σχεσεις παντα,τις θεωρω πολυ πιο ουσιωδεις.
μηπως ειμαστε οφ τοπικ... μιας και εδω ειναι το τοπικ της γλυφαδιοτισας ;;;
ΩΠΑΑΑΑΑ Ήρθε η εβίτα σπίτι σου?Συμφωνώ απόλυτα. Εξάλλου, εξαρτάται κάθε πόσο τα δίνεις τα 200. Δεν είναι και για χόρταση. Για όποιον του φαίνονται πολλά, υπάρχουν και τα μπουρδέλα με 20. Άλλη υπηρεσία όμως το ένα, άλλη το άλλο. Εγώ, π.χ., δε γουστάρω να μου χτυπάνε την πόρτα όταν πηδάω, ή να βλέπω την κοπέλα με το ρολόι στο χέρι, γι αυτό και δίνω τα 200. Επίσης από κάποιες υπερεκτιμημένες εργάτριες των στούντιο που παίρνουν 150, προτιμώ την Εβίτα με 200 στο σπίτι μου και την άνεσή μου, και το καλό της σέρβις. Προσωπικά έτσι το βλέπω, κι όποιος έχει αντίθετη γνώμη σεβαστή. Άντε και να περνάτε καλά το 2010 με πολλά μωρά για πάρτη σας...![]()
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ???, ΤΟ ΕΨΑΧΝΑ
στο τριτο ραντεβου που κανονισαμε ηρθε και στο δικο μου σπιτι. και πραγματικα καθε φορα πιο χαλαρη και πιο ορεξατη για σεξ. νιωθει ανετα οταν σε γνωριζει και νομιζεις πως το κανεις με την γκομενα σου...
ξερεις καλα οτι και εγω και εσυ και πολλοι αλλοι δινουμε δεξια αρριστερα πολλα λεφτα και παρολα αυτα ελαχιστες το εκτιμανε και εστω μεσω ψευδαισθησεων σε κανουν να νιωθεις πως γουσταρουν... η ευα δεν υποκρινετε αν περναει καλα το καταλαβαινεις... οσο για την προικα... τυχερος αυτος που θα την παρει...