Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Φευγη μια δεκα ερχονται αγαπουλη Αλεξανδρε !!!
Ακους εκει θα την χασουμε και αυτην ε και στα αρχιδια μας που θα την χασουμε !!!
οπως σωστα θα ειδες εχω μπει προσφατα γτ δεν γνωριζα την υπαρξη του σιτε και η πρωτη που γνωρισα ηταν η ευα. τωρα αν εσεις βλεπετε φαντασματα και οποιος εχει αντιθετη αποψη απο εσας αυτοματως γινετε γκομενος της ευας τι να πω...
το κοριτσι ειναι μια χαρα δοκιμασα και εμεινα απολυτα ευχαρηστιμενος. και απο εμφανιση και υπηρεσιες και ολα.
έχω λιώσει στο γέλιο λέμε...και λίγα της έκανες...πολύ λίγαΕίχα κανονίσει για χθες Τετάρτη (μόλις έχουν περάσει τα μεσάνυχτα) συνάντηση με την δεσποινίδα.
......
Της απάντησα μετά το τέλος του μήτιγκ με τη Μάργκο. "ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΘΕΜΑ ΟΥΣΙΑΣ ΟΣΟ ΑΚΟΜΨΗΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟΜΑΘΕΙ ΠΟΛΥ!"
Καλά, δεν έχεις πάρει γραμμή ότι εδώ μέσα έχουμε γεμίσει με κάθε λογής αγαπούληδες, defenders, promoters κλπ κλπ κλπ?Μάγκες, σαν πολύ να την έχετε καλομάθει πραγματικά! Να τη χαίρεστε!
Χέσε μας ρε έκπτωτε άγγελε (συνάδερφε), να δέσω τα λεφτά με κορδελίτσα κόκκινη και φιόγκο να είναι τελείως μα τελείως σε εμφάνιση δώρου?αυτο γινεται διοτι μεσα στο φακελο θεωρειται δωρο...
για μεγιστη ασφαλεια δε, μπορεις να γραψεις , ΔΩΡΟ
πανω στο φακελο,
ωστε ω μει γεννειτω αν σε πιασουν εν ωρα πραξης,
να δικαιολογειται ενα μεγαλο ποσο...
καποια στιγμη πρεπει να αρχισουμε να σεβομαστε και τα κοριτσια και τα λεφτα που δινουμε... αλλα εμεις οι αντρες της πουτανες νομιζουμε πως επειδη πληρωνουμε μας ανηκουν.

έχω λιώσει στο γέλιο λέμε...και λίγα της έκανες...πολύ λίγα
μη γελας ειναι σοβαρα τα πραγματα συναδελφε...έχω λιώσει στο γέλιο λέμε...και λίγα της έκανες...πολύ λίγα
Καλά, δεν έχεις πάρει γραμμή ότι εδώ μέσα έχουμε γεμίσει με κάθε λογής αγαπούληδες, defenders, promoters κλπ κλπ κλπ?
Δεν σου έχει κάνει εντύπωση, ότι όποτε τίθεται θέμα αρνητικού σχολιασμού, τελικά οι πουτάνες έχουν πάντα μα πάντα δίκιο?
Χέσε μας ρε έκπτωτε άγγελε (συνάδερφε), να δέσω τα λεφτά με κορδελίτσα κόκκινη και φιόγκο να είναι τελείως μα τελείως σε εμφάνιση δώρου?
![]()
Ή να γράψω στο φακελάκι που θα δώσω αύριο στον εφοριακό "Δώρο" για να μην έχει πρόβλημα σε περίπτωση που του την πέσουν?
οχι στη βιαεπειδή εσύ είσαι αγροίκος ρε? θυμάσαι τότε που επέμενες ότι ήταν βίζιτα το κορίτσι?
![]()

καλα, εσυ το εκανες θριλερ ;)![]()
Και φακελακια μεταφερουμε, λεμεεεε !!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ρεμπετ,
The Postman Always Rings Twice
λοιπον να σου απαντησωτο οτι ειμαι λιγο καιρο στο σιτε δε σημαινει πως γεννηθηκα χτες. εχω πολλες εμπειριες με cg και εδω και στο εξωτερικο οπου σπουδασα. δεν εχω σκοπο να υπερασπιστω καμια ουτε τα λεω αυτα για να εχω καποιο εμεσο κερδος η καλυτερη αντιμετωπιση απο την ευα. απλως γνωριζω περιπτωσεις κοριτσιων που ξεκινησαν αυτο το επαγγελμα και απο την νοοτροπια καποιων σταματησαν προωρα... επειδη το σιχαθηκαν... σιγουρα μια φευγει 10 ερχονται αλλα καποια στιγμη πρεπει να αρχισουμε να σεβομαστε και τα κοριτσια και τα λεφτα που δινουμε... αλλα εμεις οι αντρες της πουτανες νομιζουμε πως επειδη πληρωνουμε μας ανηκουν. δεν εχω ακουσει καποιον να παρακαλαει το μπακαλη του να του κοψει 50 ευρο στη τιμη ουτε να κατηγορουμε τις τραπεζες που πληρωνονται με φακελους στα ατμ... αλλα αντι να κοιταμε να ικανοποιουμε τη καβλα μας κατηγορουμε τα παντα και τους παντες. η ευα ετυχε να ειναι η πρωτη που δοκιμασα απο εδω μεσα ειναι σουπερ στο κρεβατι αξιολογο κοριτσι και αξιζει τα λεφτα της και προσπαθει λογω απειριας, λογο φοβου δε ξερω να φυλαει τα νωτα της. το θεωρω απολυτα λογικο. ας κοιταξουμε και ας σχολιασουμε τις ικανοτητες της στο κρεβατι που δεν βλεπω σχολια και ας αφησουμε τα χαζα κουτσομπολια... νομιζα πως το σιτε ειναι για σεξ και οχι για κουτσομπολες...