Μην ξεχνας οτι το αποτελεσμα ειναι 50% επιτροπες, οι οποιες εαν θυμαμαι καλα μπηκαν για να προστατευσουν την σοβαροτητα του θεσμου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μην ξεχνας οτι το αποτελεσμα ειναι 50% επιτροπες, οι οποιες εαν θυμαμαι καλα μπηκαν για να προστατευσουν την σοβαροτητα του θεσμου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μια φορά είχαν αναφέρει στον Βουτσά σε μια συνέντευξη του πως είχε υπάρξει πολύ γυναικάς, οπότε ο άνθρωπος είπε σχεδόν απολογούμενος.
"Ε, άνρας είμαι οι γυναίκες μου αρέσουν! Τώρα βέβαια ξέρω πως σε κάποιος άλλους άντρες αρέσουν οι άντρες αλλά εγώ δεν έτυχε να ανήκω σ' αυτούς."
Κοινώς να ζητήσουμε και συγγνώμην που είμαστε streight!
Κι εμενα μου αρεσουν οι γυναικες και με κραζουν εδω μεσα τύπε![]()
Σύντροφε,σύμφωνα με τη θεωρία όλων αυτών εμείς που γουστάρουμε γυναίκες είμαστε σεξιστές,ενώ αν είσαι γκεϊ ή τραβέλι είσαι ΟΚ ! Αυτό ήταν και το μύνημα που δυστυχώς πέρασε σήμερα...
τυποι, δεν μπορω να φανταστω παντως τι θα γινεται στη συγγρου απο αυριο :S μεχρι και ο ελσος του σταμουλη θα αφησει μουσι πλεον :S
Ε ναι, βλεπεις τα πουσταριά ειναι και Politically correct...Οτι και αν ειναι ο Πουτιν, ειναι ανοητο και ανανδρο να γιουχαρεις δυο 17χρονα κοριτσια που πηγαν εκει απλα για να εκπροσοπησουν την πατριδα τους.

Eμενα μου αρεσουν οι γυναικες γενικως.Εσένα σου αρέσουν οι γυναίκες αλλονών![]()
Την ξερεις τύπε την ακατανομαστη? Την εχεις δει?Μήπως όμως σε κράζουν για το ποιές γυναίκες σου αρέσουν; ;)
Εδώ φλερτάρεις δημόσια μέχρι την ακατανόμαστη!!
Οτι και αν ειναι ο Πουτιν, ειναι ανοητο και ανανδρο να γιουχαρεις δυο 17χρονα κοριτσια που πηγαν εκει απλα για να εκπροσοπησουν την πατριδα τους.Tυπε Ρωσια ψηφισαμε γιατι συνθετης του Τραγουδιου που εκπροσωπησε την χωρα τους ειναι Ελληνας (Κοντοπουλος)
Μια φορά είχαν αναφέρει στον Βουτσά σε μια συνέντευξη του πως είχε υπάρξει πολύ γυναικάς, οπότε ο άνθρωπος είπε σχεδόν απολογούμενος.
"Ε, άνρας είμαι οι γυναίκες μου αρέσουν! Τώρα βέβαια ξέρω πως σε κάποιος άλλους άντρες αρέσουν οι άντρες αλλά εγώ δεν έτυχε να ανήκω σ' αυτούς."

Η Βούλα στην τελευταια ταινια δεν ειναι μαζι με την αδελφη της?Πως ??
Θα παρενεβαιναν οι διοργανωτες για να γινει η διοργανωση στην Κυπρο τύπε, οπως γινεται οταν πεφτουν βομβες στο Ισραηλ και δεν μπορουν οι εβραιοι να παιξουν στις εδρες τουςΕπρεπε να γινει κανενα ατυχημα και να κερδιζε Ουκρανη μουναρα και του χρονου να πηγαιναν Κιεβο για να τους αναλαβει ο Δεξιος Τομεας![]()
![]()
![]()

Κι εμενα μου αρεσουν οι γυναικες και με κραζουν εδω μεσα τύπε![]()
Τι φταιει ο κερατωμενος ρε τύπε, οταν ο "παρεμβαινων" ειναι ακαταμαχητος...Κάποια στιγμή πρέπει να ανοίξουμε ένα θρεντ:
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ, ΓΙΑ ΚΕΡΑΤΩΜΑ ΑΠ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ (ΜΑΖΙ ΜΑΣ)
Οτι και αν ειναι ο Πουτιν, ειναι ανοητο και ανανδρο να γιουχαρεις δυο 17χρονα κοριτσια που πηγαν εκει απλα για να εκπροσοπησουν την πατριδα τους.
Αυτός που είναι σαν εσάς φυσικά!!!!Κάποια στιγμή πρέπει να ανοίξουμε ένα θρεντ:
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ, ΓΙΑ ΚΕΡΑΤΩΜΑ ΑΠ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ (ΜΑΖΙ ΜΑΣ)
Τύπε βγηκε στο κλαρι και η κουνιάδα?