lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.031
- Πόντοι
- 26.470
εγώ πάντως στο 2.90 που το βρήκα το τραγούδι των σουηδών το χτύπησα για νικητή γιουροβίζιον!!πάω για καλά λεφτά!!
εγώ πάντως στο 2.90 που το βρήκα το τραγούδι των σουηδών το χτύπησα για νικητή γιουροβίζιον!!πάω για καλά λεφτά!!
δεν ειναι η ξανθια και γνησια μουναρα σουηδεζα ειναι και αβυζη αλλα ειναι καυλα.;) ;)
τοπ 3 στανταρ... Αλλα.. Κατσει μην σκασει καμια συμμαχια και καμια εκπληξη...
Περιμενε περσυ κανεις νικητη αζερμπαιτζαν?Οχι..
εχω παιξει ιταλια οταν ηταν στο 15 τυπεεγώ πάντως στο 2.90 που το βρήκα το τραγούδι των σουηδών το χτύπησα για νικητή γιουροβίζιον!!πάω για καλά λεφτά!!
κατσε ρε φιλε.. χωνεσαι κατευθειαν ενω δεν εχεις παιξει ποτε γιουροβιζιον.. η εχεις παιξει?εγώ πάντως στο 2.90 που το βρήκα το τραγούδι των σουηδών το χτύπησα για νικητή γιουροβίζιον!!πάω για καλά λεφτά!!
Μαλακια σου...τα φαβορί σπάνια κερδίζουν...2ρο,3το θα ρθει κ θα σκάσεις.εγώ πάντως στο 2.90 που το βρήκα το τραγούδι των σουηδών το χτύπησα για νικητή γιουροβίζιον!!πάω για καλά λεφτά!!
καποιος ειχε γραψει οτι ειναι σουηδομαροκινηδεν ειναι η ξανθια και γνησια μουναρα σουηδεζα ειναι και αβυζη αλλα ειναι καυλα.![]()
![]()
πάντα παίζω και ΠΑΝΤΑ κερδίζω!!!κατσε ρε φιλε.. χωνεσαι κατευθειαν ενω δεν εχεις παιξει ποτε γιουροβιζιον.. η εχεις παιξει?
Μην παρασυρεστε με της αποδοσεις... Ειναι φαβορι, αλλα εχει και αλλα..
ο παιχτουρας εισαι ρε δικε μου?πάντα παίζω και ΠΑΝΤΑ κερδίζω!!!
Λες και εχει γιουροβιζον καθε μηναπάντα παίζω και ΠΑΝΤΑ κερδίζω!!!

όχι απλά είμαι φανατικός της γιουροβίζιον...άν προσέχεις τα σάιτ και τα προγνωστικά με τις συμμαχίες βγάζεις καλό ψωμάκι για 15-20 σιτυτούρια και στούντιο το μήνα!!!ο παιχτουρας εισαι ρε δικε μου?![]()

Εγώ αουτσάιντερ θα παίξω πάντως...σκέφτομαι καμιά Τουρκία ή Μολδαβία....![]()
όχι απλά είμαι φανατικός της γιουροβίζιον...άν προσέχεις τα σάιτ και τα προγνωστικά με τις συμμαχίες βγάζεις καλό ψωμάκι για 15-20 σιτυτούρια και στούντιο το μήνα!!!![]()
![]()
κάθε χρόνοΛες και εχει γιουροβιζον καθε μηνα![]()
![]()
![]()

εννοώ τα σαίτ των φαν του διαγωνισμού, το επίσημο της ebu και τέτοια καθώς και τα ρεπορτάζ...![]()
![]()
Σε ποιο παιζεις?????
κατι τετοιο φαινεται.ειναι απο τα νεα σουηδικα υβριδια.προτιμω τις ξανθιες μουναρες ομως...εχεις πμ.καποιος ειχε γραψει οτι ειναι σουηδομαροκινη
κατι τετοιο αν δεν κανω λαθος
για ποσταρε το να το δω...κάθε χρόνο![]()
πέρυσι με το αζεμπαιτζάν είχα βγάλει διακοπές καλοκαιριού στη μήλο με το φουσκωτό!!
![]()
![]()
εννοώ τα σαίτ των φαν του διαγωνισμού, το επίσημο της ebu και τέτοια καθώς και τα ρεπορτάζ...
που να το βρω ρε?για ποσταρε το να το δω...![]()
Εγω ειχα παιξει σουηδια πρωτη 5αδα.. 3.4![]()