Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τα μουνοπαναχαχαχα απολυτε εισαι θεος ελα στην παρεα μας να τα χωσουμε στις λουγκρες.ποσο λειπει απο την σημερινη ημερα ο αβραμης...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε μαλακα...που τα βρισκεις?
ειδατε μπηκαν οι αρχιψευταραδες λαμογια λιγουρια ιταλοι παλι γιουροβιζιον και τα κανανε πλακακια με τους γαλλοισπανους.με τα ψεματα στην δευτερη θεση χωρις να το αξιζουν.εμεις μονοι μας οπως παντα.αυτα για καποιους ελληνες και καποιες βρωμοξεκωλα ψωλες ελληνιδες που νομιζουν οτι ειμαστε ουνα φατσα ουνα ρατσα και μας συμπαθουν αυτοι οι γαμιοληδες.μονοι μας ρε.και στο δ.ν.τ. μονοι μας.καλυτερα ετσι.καριολια πατε τωρα στις στεπες του αζερμπαιτζαν μαζι με το σταρ τσανελ.οψω μακρια μας λαμογια ψευτες.
ε τοσα χρονια η εστελ η φλαμανδη στα μπουρδελα τυπεΟι ΒΕΛΓΟΙ 8 ποντους !!!
ειδατε μπηκαν οι αρχιψευταραδες λαμογια λιγουρια ιταλοι παλι γιουροβιζιον και τα κανανε πλακακια με τους γαλλοισπανους.με τα ψεματα στην δευτερη θεση χωρις να το αξιζουν.εμεις μονοι μας οπως παντα.αυτα για καποιους ελληνες και καποιες βρωμοξεκωλα ψωλες ελληνιδες που νομιζουν οτι ειμαστε ουνα φατσα ουνα ρατσα και μας συμπαθουν αυτοι οι γαμιοληδες.μονοι μας ρε.και στο δ.ν.τ. μονοι μας.καλυτερα ετσι.καριολια πατε τωρα στις στεπες του αζερμπαιτζαν μαζι με το σταρ τσανελ.οψω μακρια μας λαμογια ψευτες.
Κι εγω ρε γμτ.εγω το στοιχημα μου το επιασα παντως
για σουηδια
τοπ 5 η τοπ 10
ξενέρωσα ασχημα που κερδισε το αζερμπαιτζαν
χαχαχα ελα ρε θεε ελα να τα κανουμε μπουρδελο εδω και τωρα.ε τοσα χρονια η εστελ η φλαμανδη στα μπουρδελα τυπε![]()