Νέα

Eurobasket 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paparotriftoulas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα το σηκωσει το γαμημενο;

• Λετονία

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τσεχία

• Εσθονία

• Πορτογαλία

• Λιθουανία

• Μαυροβούνιο

• Σουηδία

• Ισπανία

• Ιταλία

• Βοσνία

• Κύπρος

• Πολωνία

• Βέλγιο

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    76
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
5.053
Πόντοι
456
Μιας και αναφέρθηκε ο ρόλος του "Ασσου" πιο πάνω και έγινε κουβέντα, εγώ θα ρίξω ένα όνομα Isiah Thomas ως καλύτερος PG λίγο πίσω από Magic!

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.675
Πόντοι
3.846
Μιας και αναφέρθηκε ο ρόλος του "Ασσου" πιο πάνω και έγινε κουβέντα, εγώ θα ρίξω ένα όνομα Isiah Thomas ως καλύτερος PG λίγο πίσω από Magic!
Αν δεν υπήρχε η γνωστή δήλωση του για να μην επανέλθει στο NBA ο Magic λόγω AIDS,ο Ησαΐας θα ήταν στην Dream Team αντί του Chris Mullin.Εγώ όμως τον βάζω τρίτο μετά τον Steph Curry.Ο τύπος έχει χτίσει δυναστεία με τους Warriors με φοβερή επιδραστικότητα και καθάρισε τους Γάλλους πέρσι στο σπίτι τους

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
5.053
Πόντοι
456
Ο Steph είναι Generational Star, είναι "Dream Team" μετά την Dream Team, έχει γράψει ιστορία και ρεκόρ αλλά ως σουτέρ οπότε πάει περισσότερο θέση 2 SG παρά Ασσό playmaker. Πολύ μπασκετικό IQ πάντως και δικαίως τα πρωταθλήματα, εν αντιθέσει με κάτι Lakers του Kobe

olotyxeros

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
24
Like
3.008
Πόντοι
3.820
Ο Steph είναι Generational Star, είναι "Dream Team" μετά την Dream Team, έχει γράψει ιστορία και ρεκόρ αλλά ως σουτέρ οπότε πάει περισσότερο θέση 2 SG παρά Ασσό playmaker. Πολύ μπασκετικό IQ πάντως και δικαίως τα πρωταθλήματα, εν αντιθέσει με κάτι Lakers του Kobe
Δηλαδή λες μετά τον Μιχαλάκη, πάει ο Curry και όχι ο Kobe???

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
5.053
Πόντοι
456
Δηλαδή λες μετά τον Μιχαλάκη, πάει ο Curry και όχι ο Kobe???
Νομίζω ο Steph Curry έχει ξεπεράσει τον Kobe σε κάθε κατηγορία, διόρθωσε με αν κάνω λάθος (είναι και εν ενεργεία, έχει 2-3 χρονιές ακόμα)

olotyxeros

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
24
Like
3.008
Πόντοι
3.820
Τα νούμερα, μπορεί να μένουν όπως τα γραπτά, αλλά δεν κάνουν αυτά την ιστορία. Ο Kobe, σαν παίκτης ήταν πολύ πιο ολοκληρωμένος από τον Steph.

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
1.724
Πόντοι
486
Θα συμφωνήσω. Πολύ μεγάλος παίχτης, που λόγω κόντρας με το κατεστημένο του Τζόρνταν και αργότερα και του Μάτζικ, αδικήθηκε, αλλά νομίζω και ο ίδιος αδίκησε τον εαυτό του με τη στάση του και τις επιλογές του. Αλλά πραγματικός killer, με μεγάλη ηγετική ικανότητα και ολοκληρωμένη δυνατότητα σαν άσος. Ο Κάρι δεν είναι πλέι-μέικερ.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.675
Πόντοι
3.846
Θα συμφωνήσω. Πολύ μεγάλος παίχτης, που λόγω κόντρας με το κατεστημένο του Τζόρνταν και αργότερα και του Μάτζικ, αδικήθηκε, αλλά νομίζω και ο ίδιος αδίκησε τον εαυτό του με τη στάση του και τις επιλογές του. Αλλά πραγματικός killer, με μεγάλη ηγετική ικανότητα και ολοκληρωμένη δυνατότητα σαν άσος. Ο Κάρι δεν είναι πλέι-μέικερ.
Point guard είναι ο Στέφανος και λογίζεται ως νούμερο δύο πίσω από τον Magic.Πάλι θα αρχίσουμε την ατέρμονη κουβέντα ποιοι είναι point, shooting και combo guards.Θα κουράσουμε στο τέλος.Πάντως ο δεύτερος καλύτερος παίχτης ever δεν είναι ο συγχωρεμένος ο black mamba,αλλά τρίτος.Τον έχει ξεπεράσει ήδη ο LeBron James.Κουίζ: τι κοινό έχουν ο Steph,ο Lebron και ο δικός μας John Κόρφας;

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
1.724
Πόντοι
486
Point guard είναι ο Στέφανος και λογίζεται ως νούμερο δύο πίσω από τον Magic.Πάλι θα αρχίσουμε την ατέρμονη κουβέντα ποιοι είναι point, shooting και combo guards.Θα κουράσουμε στο τέλος.Πάντως ο δεύτερος καλύτερος παίχτης ever δεν είναι ο συγχωρεμένος ο black mamba,αλλά τρίτος.Τον έχει ξεπεράσει ήδη ο LeBron James.Κουίζ: τι κοινό έχουν ο Steph,ο Lebron και ο δικός μας John Κόρφας;
Οι γνώμες διίστανται για το ποιος είναι ο καλύτερος, ποια είναι η καλύτερη πεντάδα, η καλύτερη δεκάδα, ποιος είναι ο καλύτερος σε κάθε θέση κλπ κλπ. Καθένας έχει τη γνώμη του και τα επιχειρήματά του, αλλά δεν μιλάμε για θεωρήματα και νόμους. Ο καθένας κρίνει υποκειμενικά, σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια και κωλύματα, ενώ πάντα θα υπάρχει και ο συναισθηματικός παράγοντας που είναι πολύ σημαντικός. Και στην τελική τι σημασία έχει τι θέση παίζει ο τάδε ή ο δείνα, ποιος είναι καλύτερος και χειρότερος;;;; Εγώ αισθάνομαι τυχερός που πρόλαβα και είδα όλους αυτούς τους παιχταράδες. Ο καθένας είχε τα δικά του χαρακτηριστικά και έκανε κάτι που κάποιος άλλος δεν μπορούσε.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.675
Πόντοι
3.846
Οι γνώμες διίστανται για το ποιος είναι ο καλύτερος, ποια είναι η καλύτερη πεντάδα, η καλύτερη δεκάδα, ποιος είναι ο καλύτερος σε κάθε θέση κλπ κλπ. Καθένας έχει τη γνώμη του και τα επιχειρήματά του, αλλά δεν μιλάμε για θεωρήματα και νόμους. Ο καθένας κρίνει υποκειμενικά, σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια και κωλύματα, ενώ πάντα θα υπάρχει και ο συναισθηματικός παράγοντας που είναι πολύ σημαντικός. Και στην τελική τι σημασία έχει τι θέση παίζει ο τάδε ή ο δείνα, ποιος είναι καλύτερος και χειρότερος;;;; Εγώ αισθάνομαι τυχερός που πρόλαβα και είδα όλους αυτούς τους παιχταράδες. Ο καθένας είχε τα δικά του χαρακτηριστικά και έκανε κάτι που κάποιος άλλος δεν μπορούσε.
Ήδη από πρόπερσι στο παγκόσμιο ένας αθλητικογράφος έκανε μια εύστοχη παρατήρηση.Ότι πλέον είναι χαλαρές οι θέσεις και θα λέμε ότι υπάρχουν δύο είδη παιχτών: αυτοί που παίζουν με πλάτη και οι άλλοι με πρόσωπο.Εν μέρη ισχύει.Βλέπεις ψηλούς όπως ο Γιάννης και ο Μαρκάνεν να κατεβάζουν την μπάλα.Αυτό παλιότερα θα ήταν αδιανόητο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom