athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 73.628
- Πόντοι
- 12.756
χαρτοπολεμος δεν τον χρειαζεται αφου ειναι εσωκλειστος ρεΟι πλουσιοι εχουν Σωφερ
χαρτοπολεμος δεν τον χρειαζεται αφου ειναι εσωκλειστος ρεΟι πλουσιοι εχουν Σωφερ
Τι τσίμπησες μαν?Ημουν καλεσμένος για μεσημεριανο![]()
που πηγαινες?
Τι τσίμπησες μαν?
Παραλία σίγουραΗμιτελικός ή παραλία?
5 το απόγευμα της Κυριακής δεν είπε για τον ημιτελικό??
Εννοειται οτι δεν θα κανουν τα ιδια..οι γερμανοι εχουν πλουραλισμο ,πρεπει να κλεισουν πολλους παιχτες επιθετικα,δεν μπορουν να ντουμπλαρουν στον ασο γιατι θα βγαλουν πολλα ελευθερα σουτ οι γερμανοι,δεν ειναι αργοκαραβα σαν τον σλουκα και τον τολιοπουλο.Oι άλλοι δεν είναι παίξε γέλασε.
Και οι ωχαμανάδες απόψε τους έβλεπες πως δεν σταματούσαν(και για άλλους λόγους)γιατί είμασταν μαύρο χάλι.
Αποκλείεται να κάνουν τα ίδια τόσο σύντομα και μάλιστα στους Γερμανούς
Μια γενικη τοποθετηση εκανα τυπε γιατι κανεις στοχοποιηση???χαρτοπολεμος δεν τον χρειαζεται αφου ειναι εσωκλειστος ρε
λακερδα ειχε? ΔΕΝ ειχετυπε 2 σελιδες πρεπει να γραφω .. πηγαν να μου πουλησουν εντυπωση , ειχε πολυ πραμα![]()
Για ψάξε να δεις αν βάζελος μίλησε και για τους παίχτες που αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό. Στον Σπανούλη τα ριξανε, δικαιολογημένα απόψε, αλλά τους παίχτες τους δεν τους άγγιξαν.Πάλι μαλακίες ζεμπούδιε?
κοντά εισαι , αλλα τα ειχα κανονισει τέλεια χρονικα , για να φυγω επειδη ξεκινάει το ματςπηγαινε σε μια εσκορτ αλλα του πεσε με την μεταδοση και γυρισε σπιτι για καβλαντα στο μπου
γιατι ειναι μουνοπανο και δεν μου δινει 40κΜια γενικη τοποθετηση εκανα τυπε γιατι κανεις στοχοποιηση???
Θα διασυρθουμε και από Φιλανδίααν κερδισουν την φιλανδια και παρουν μεταλλιο, κανονικα πρεπει να τους κανουν αγαλματα....
με τολιοπουλους, ατεντοκουμπρος, λαρετζακηδες, κατσιβελους και λοιπους, αν παρουν μεταλιο θα ειναι η κορυφαια στιγμη τα τελευταια 15-20 χρονια...
το οτι διασυρθηκαν σημερα μαλλον ειναι καλο για τον μικρο τελικο...
Ταρταρ, κοπες και τετοια μαν?τυπε 2 σελιδες πρεπει να γραφω .. πηγαν να μου πουλησουν εντυπωση , ειχε πολυ πραμα![]()
πες 3 φορες ντιφλεξιον αδερφε να δω κατι
ο μαγος της φυλης που εφερε ο"Γιαννης"απο την Νιγηρια αποδειχτηκε αχρηστος με συνεπεια τον διασυρμο της πολυφυλετικης κρατικης ομαδας του ραγιαδισταν
Αυριο οκ στις 9?Ταρταρ, κοπες και τετοια μαν?![]()