Νέα

Eurobasket 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paparotriftoulas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα το σηκωσει το γαμημενο;

• Λετονία

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τσεχία

• Εσθονία

• Πορτογαλία

• Λιθουανία

• Μαυροβούνιο

• Σουηδία

• Ισπανία

• Ιταλία

• Βοσνία

• Κύπρος

• Πολωνία

• Βέλγιο

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    76
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.081
Πόντοι
456
Ήμουν μέσα στο ματς με Κύπρο.
Τρομερή ατμόσφαιρα, DJ μέσα στο γήπεδο, πολλά happenings σε κάθε break , οικογένειες φουλ με παιδιά, οργάνωση πολύ καλή, καφέ έπαιρνες σε 5 λεπτά.

Μπράβο για την οργάνωση.

OP
OP
paparotriftoulas

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.851
Πόντοι
10.656
εσκασε η πρωτη εκπληξη με ηττα Γαλλιας απο Ισραηλ. Για τα τυπικα, το ενδεχομενο να κερδιζε η Γαλλια το ματς πληρωνε αποδοση 1.08 :truce:

Τωρα οι Γαλλοι αν θελουν πρωτια πρεπει να παρουν το παιχνιδι με πολωνια και στην πιθανη τριπλη ισοβαθμια να εχουν καλυτερη διαφορα ποντων (λογικα). Αρα σε παρενθεση περιμενουμε βαρυ σκορ υπερ της Γαλλιας.

Σε αλλα νεα παρτε ενα βιντεακι απο αυτο το αρχιδι που συντομα θα (ξανα)γαμηθει :tooth:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.718
Πόντοι
46.423

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
75
Like
21.490
Πόντοι
24.985
Eυτυχώς!!

OP
OP
paparotriftoulas

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.851
Πόντοι
10.656
Μαγκες βλεπω τουρκια να παιρνει ανετα μεταλλιο, και μη σας πω να επελαυνει μεχρι τον τελικο :coffee:
νωρις βεβαια για συμπερασματα αλλα δειχνει σοβαρη μεχρι αηδιας και πληρης σε ολες τις θεσεις, με ψυχολογια στο θεο (τον αλλαχ συγκεκριμενα).

Επειδη ο αταμαν ειναι και μεγαλη πουτανα, δεν ξερω πως θα διαχειριστει το ματς με Σερβια, ισως να το παρατησει για να θολωσει τα νερα και να ξεκουραστουν οι παικτες, ξερει και ο ιδιος οτι δεν του ταιριαζει η θεση του φαβορι και τα πολλα φωτα επανω του... Τουλαχιστον θα δουμε σιγουρα ματσαρες απο προημιτελικο και μετα

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.949
Πόντοι
6.056
Γερμανια-Άγγλια 120-57,ρε Άγγλοι τι ασχολείστε με το μπάσκετ; :confused:

aidiogliftis

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
5.160
Πόντοι
1.056
Γερμανια-Άγγλια 120-57,ρε Άγγλοι τι ασχολείστε με το μπάσκετ; :confused:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.949
Πόντοι
6.056

Καλά,κι εμεις δεν παίξαμε με την κανονική ομάδα

Taksidiotis36

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
807
Πόντοι
81
Τέλος και για Βοιγκτμαν το τουρνουά παίζει και για Γιοκουμπαιτις. Ο πεσιτς χθες έπαιξε πολύ ώρα με δίδυμο Γιοκιτς-Μιλουτινοβ. Έχει κατεβασει και το Νικολα Γιοβιτς στο 3 και πάει συνέχεια την μπάλα στην ρακέτα που έχει αβαντάζ. Αύριο το ντέρμπι με τους Τουρκομογγόλους και μάχη Γιοκιτς-Σεγκουν.

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
2.101
Πόντοι
456
Το βλέπω για Γερμανία σβηστά κιόλας

xan4625

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Κριτικές
39
Like
16.737
Πόντοι
7.446
Τέλος και για Βοιγκτμαν το τουρνουά παίζει και για Γιοκουμπαιτις. Ο πεσιτς χθες έπαιξε πολύ ώρα με δίδυμο Γιοκιτς-Μιλουτινοβ. Έχει κατεβασει και το Νικολα Γιοβιτς στο 3 και πάει συνέχεια την μπάλα στην ρακέτα που έχει αβαντάζ. Αύριο το ντέρμπι με τους Τουρκομογγόλους και μάχη Γιοκιτς-Σεγκουν.
Εμένα οι Τούρκοι δυνατοί μου φαίνονται .. δεν το περίμενα. Λογικά Σέρβοι καί Γερμανοί θα είναι τελικό χωρίς να αποκλείεται και ,"η στραβή" .. από εκεί και πέρα Ελλάδα ,Γαλλία, Τουρκία σχεδόν ισοδύναμες . Χωρίς να είμαι και ο πλέον ειδικός στο μπάσκετ

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.215
Πόντοι
1.191
Εμένα οι Τούρκοι δυνατοί μου φαίνονται .. δεν το περίμενα. Λογικά Σέρβοι καί Γερμανοί θα είναι τελικό χωρίς να αποκλείεται και ,"η στραβή" .. από εκεί και πέρα Ελλάδα ,Γαλλία, Τουρκία σχεδόν ισοδύναμες . Χωρίς να είμαι και ο πλέον ειδικός στο μπάσκετ
Οι Τούρκοι μέχρι στιγμής παιζουν με καφενεία. Με τη Σερβία θα δούμε τι ψάρια πιάνουν. Ισοδύναμοι με Τούρκους Γάλλους εμείς δεν νομίζω. Μας κερδίζουν σβηστά αν θέλουν. Κι εμείς με λιμά παίξαμε με εξαίρεση την Ιταλία που κι αυτή μέτρια είναι.

xan4625

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Κριτικές
39
Like
16.737
Πόντοι
7.446
Οι Τούρκοι μέχρι στιγμής παιζουν με καφενεία. Με τη Σερβία θα δούμε τι ψάρια πιάνουν. Ισοδύναμοι με Τούρκους Γάλλους εμείς δεν νομίζω. Μας κερδίζουν σβηστά αν θέλουν. Κι εμείς με λιμά παίξαμε με εξαίρεση την Ιταλία που κι αυτή μέτρια είναι.
Στους 8 με ποιους παίζουμε αν όλα πάνε καλά ; Τούρκους νομίζω

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.215
Πόντοι
1.191
Στους 8 με ποιους παίζουμε αν όλα πάνε καλά ; Τούρκους νομίζω
αν βγούμε πρωτοι στον ομιλο, λογικα με Λετονια ή Λιθουανια. Κι αυτές θεωρητικά είναι πιο γεμάτες απο μας. Νομίζω οι Λετονοι θαναι και γηπεδούχοι. Στην Ρίγα θα γίνει νομίζω το ματς. Αν βγούμε δεύτεροι μας περιμένει ο Σρέντερ:confused:. Αλλά και πάλι στους 16 είναι δύσκολα. Ισραήλ, Γαλλία,Σλοβενία είναι δύσκολες. Για Γαλλία αστο. Θα πέσει η φάπα σύννεφο.

xan4625

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Κριτικές
39
Like
16.737
Πόντοι
7.446
αν βγούμε πρωτοι στον ομιλο, λογικα με Λετονια ή Λιθουανια. Κι αυτές θεωρητικά είναι πιο γεμάτες απο μας. Νομίζω οι Λετονοι θαναι και γηπεδούχοι. Στην Ρίγα θα γίνει νομίζω το ματς. Αν βγούμε δεύτεροι μας περιμένει ο Σρέντερ:confused:. Αλλά και πάλι στους 16 είναι δύσκολα. Ισραήλ, Γαλλία,Σλοβενία είναι δύσκολες. Για Γαλλία αστο. Θα πέσει η φάπα σύννεφο.
Δεύτεροι πλέον σχεδόν αποκλείεται αν κερδίσουμε Βοσνία . Λέω εγώ τώρα . Γαλλία ,ναι , δύσκολο το κόβω

xan4625

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Κριτικές
39
Like
16.737
Πόντοι
7.446
Δεν είσαι πάντως κ πολύ αισιόδοξος . Εγώ κρατάω μια επιφύλαξη. Πιστεύω στο άστρο του Σπανούλη

olotyxeros

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
24
Like
3.018
Πόντοι
3.820
Με την νίκη χθες της Λιθουανίας με την Φινλανδία, αν βγούμε 1οι, θα παίξουμε με αυτούς στους 8, ο Luka καλός δεν λέω αλλά δεν φοβάμαι την Σλοβενία που είναι το πιο πιθανό στους 16.

Taksidiotis36

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
807
Πόντοι
81
Με την νίκη χθες της Λιθουανίας με την Φινλανδία, αν βγούμε 1οι, θα παίξουμε με αυτούς στους 8, ο Luka καλός δεν λέω αλλά δεν φοβάμαι την Σλοβενία που είναι το πιο πιθανό στους 16.
Ναι θα παίξουμε με το νικητή του Λιθουανία-Λετονία. Υπόψιν η τελική φάση θα γίνει στην Ρίγα και μάλλον η Λιθουανία έχασε τον Γιοκουμπαιτις. Σε όλα τα άλλα θα συμφωνήσω. Τελευταία αγωνιστική παίζει Ισραήλ-Σλοβενία μάλλον θα παίξουμε με τον χαμένο. Βάζουμε σαν προαπαιτούμενο να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλό μας.

olotyxeros

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
24
Like
3.018
Πόντοι
3.820
Αν
Ναι θα παίξουμε με το νικητή του Λιθουανία-Λετονία. Υπόψιν η τελική φάση θα γίνει στην Ρίγα και μάλλον η Λιθουανία έχασε τον Γιοκουμπαιτις. Σε όλα τα άλλα θα συμφωνήσω. Τελευταία αγωνιστική παίζει Ισραήλ-Σλοβενία μάλλον θα παίξουμε με τον χαμένο. Βάζουμε σαν προαπαιτούμενο να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλό μας.
Όλοι είναι βατοί αρκεί να βγούμε πρώτοι. Μετά στους 4 αν κάτσει η υπέρβαση.

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.215
Πόντοι
1.191
Δεύτεροι πλέον σχεδόν αποκλείεται αν κερδίσουμε Βοσνία . Λέω εγώ τώρα . Γαλλία ,ναι , δύσκολο το κόβω
Δεν αποκλειεται. και να κερδισεις Βοσνια αν οι Ισπανοι κερδισουν Ιταλους, παιζεις ματς πρωτιας με Ισπανια.
Δεν είσαι πάντως κ πολύ αισιόδοξος . Εγώ κρατάω μια επιφύλαξη. Πιστεύω στο άστρο του Σπανούλη
Ρεαλιστης ειμαι. Οταν παιζεις με απουσιες και χωρις ασσο βαρβατο(Σλουκας σκαρτο 10λεπτο βγαζει) και χωρις 5αρι(γελαει ο κοσμος με κωστακουμπο) τοτε πρεπει να κρατας μια πισινη. Ταβανι η 8αδα αλλα λογω Γιαννη και συγκυριων ισως μπουν 4αδα, απλα κατεμε δεν προκειται να γινει λογικα. Μακαρι να διαψευστω παντως. Σπανουλης καλος αλλα οι παικτες παιζουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom