Είναι στο dna τους.Oι Γερμανοί ξανάρχονται....Καταραμένη ομάδα....Δεν τους ξεγράφεις ποτε...
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Είναι στο dna τους.Oι Γερμανοί ξανάρχονται....Καταραμένη ομάδα....Δεν τους ξεγράφεις ποτε...
Η ψηφοφορία είναι μυστικήΠες μου τι ψηφιζεις τοτε ρε ελληνοφωνε γραικυλε
Είμαι δεξιο-φιλελεύθερος αλλά δεν παίρνω γραμμή από πουθενά και δεν έχω ιδεοληψίες. Εσύ είσαι καταφανώς ένας κατωτάτου επιπέδου Χρυσαυγήτης ή Βελόπουλος.Πες μου τι ψηφιζεις τοτε ρε ελληνοφωνε γραικυλε
Εγώ βλέπω μοντριτς έστω και σε ένα αγώνα να κερδίσουν η κουρασμένοι.Το Κροατία με Σκωτία πως το βλέπετε;
Kροατια-Σκωτια θα γινει χαμος. Με ισοπαλια μαλλον μενουν εξω και οι δυο .Για την Κροατια μην βιαζεσαι, εναν ποντο εχει
Ναι όντως .Kροατια-Σκωτια θα γινει χαμος. Με ισοπαλια μαλλον μενουν εξω και οι δυο .
Οι Ρώσοι δεν ήταν ξυλοκόποι, το αντίθετο μάλιστα. Αλλά ήταν σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση. Ειδικά η άμυνα τους ήταν μακράν η χειρότερη του τουρνουά.
Kροατια-Σκωτια θα γινει χαμος. Με ισοπαλια μαλλον μενουν εξω και οι δυο .
Eχουν απο 4 βαθμους αρα εχουν περασει ηδη και οι δυο ανεξαρτητως αποτελεσματοςΜε Χ περνάνε Αγγλία και Τσεχία σίγουρα.
Τι δεν είναι ξυλοκόποι ρε τύπε ?? Πέρα από Μίραντσουκ και Γκολόβιν όλοι οι άλλοι μετρίως μέτριοι και παιχνίδι που στηριζόταν μόνο σε δύναμη και τρέξιμο.Οι Ρώσοι δεν ήταν ξυλοκόποι, το αντίθετο μάλιστα. Αλλά ήταν σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση. Ειδικά η άμυνα τους ήταν μακράν η χειρότερη του τουρνουά.
Σαφώς και υπάρχουν πολλοί φορ σταν τον Τζιούμπα και πολλά μπακ σαν τον Φερνάντεζ στην Ευρώπη.Δηλαδή υπάρχουν πολλοί φορ που ξέρουν καλύτερη μπάλα από τον Τζιούμπα; Ο Φερνάντεζ άσχημος ήταν; Για να μη μιλήσουμε π.χ. για τον Τσερίσεφ, που έπαιξε λίγο λόγω τραυματισμού, ή τον Μπαρίνοφ που είναι καλός παίκτης αλλά εκτέθηκε γιατί τον έβαλε στόπερ ο κάπελας.
Αυτο με τις κιτρινες ειναι πολυ καλη ιδεακροατια ασσος στο 2.40+ , οι σκωτσεζοι με 0 γκολ και κερασμενη ισοπαλια στον ομιλο, θα παιξουν ξυλο αλλα δεν πιστευω να τα καταφερουν. οβερ 4.5 σε αποδοση 2.50 και στις κιτρινες λοιπον
Άν χάσουν σήμερα και οι 2 σήμερα τότε όλοι στον όμιλο θα έχουν από 4 βαθμούς.Eχουν απο 4 βαθμους αρα εχουν περασει ηδη και οι δυο ανεξαρτητως αποτελεσματος
Σωστος, σιγουρα οχι μαλλον.Σίγουρα,όχι μάλλον
Να δούμε αν θα συνεχιστεί η παράδοση ο φιναλιστ του μουντιάλ να μην περνάει τον όμιλο στο euro