Νέα

Έτσι γάμησα την πρώτη ξαδέρφη μου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 543
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.255
Πόντοι
33.405
Επειδη μου στελνετε πμ και με ρωτατε με ποια κοπελα της φυλης μοιαζει η ξαδερφη, θα σας πω με καμμια !!!

Η ξαδερφη ειναι επιπεδου βιζιτας !!! Δεν ειναι για μπουρδελο, ειναι τοπ μουνι !!!

Ρε τύπε...

Μπας και η ιστορία είναι προμοτοριλίκι δια της πλαγίας, και σε καμιά εβδομάδα θα παίξει νήμα "Είμαι η πρώτη εξαδέλφη του Δημήτρη" μαζί με πρόγραμμα και τιμές; :coffee:

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.110
Πόντοι
48.067
τελικα μας πιστολιασες....μου αρεσει που το εγγυηθηκες κιολας... αντε τωρα να καβλωσουμε αυριο..σαν το netflix μας πας....επεισοδιο σε επεισοδιο....τουλαχιστον θα κανεις ενα intro για να ξερουμε που εχουμε μεινει?

σεβομαι οτι πολλοι εδω μεσα δουλευουν αυριο το πρωι ,ειναι ανθρωποι του μοχθου και ξυπνανε ξημερωματα, εγω με επιδομα ανεργιας ειμαι , στις 2 το μεσημερι θα ξυπνησω στα αρχιδια μου

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.957
Πόντοι
456
Συνεχεια αυριο βραδινες ωρες !!! Καληνυχτα και μεινετε συντονισμενοι !!

Θα τρελαθειτε αμα σας πω τι εγινε μετα με την ξαδερφη !!!

Συνεχεια αυριο στις 9-10 το βραδι περιπου, θα χυσουμε ομαδικα !!

Ε είσαι μουνίς

Με το δεξί χέρι την παίζω και με το αριστερό πατάω μανιωδώς refrresh, και τωρα μας λες η συνέχεια αύριο

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.110
Πόντοι
48.067
Ε είσαι μουνίς

Με το δεξί χέρι την παίζω και με το αριστερό πατάω μανιωδώς refrresh, και τωρα μας λες η συνέχεια αύριο

ριξε τις καυλες σου....βαλε mega chanel να αποσυντονιστεις, αυριο θα ερθει επικο χυσιμο με τη ξαδερφη !!!

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.110
Πόντοι
48.067
Ρε τύπε...

Μπας και η ιστορία είναι προμοτοριλίκι δια της πλαγίας, και σε καμιά εβδομάδα θα παίξει νήμα "Είμαι η πρώτη εξαδέλφη του Δημήτρη" μαζί με πρόγραμμα και τιμές; :coffee:

Ενα βραδι ειχα την φαντασιωση οτι η ξαδερφη ηταν βιζιτα και την γαμουσαν ολοι.
Οτι πηγαινε στα ξενοδοχεια προκλητικα ντυμενη.
Οτι την εσκιζαν στα τεσσερα και την εχυναν μεσα στο στοματακι της.
Δε το αντεξα, η καρδια μου πηγε να σταματησει, ειναι πολυ ομορφη αλλα και πολυ αθωα για να γινει πουτανα.
Δεν ξερω αν θα αντεχε να το κανει για πανω απο μια εβδομαδα !

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.255
Πόντοι
33.405

grigoris_

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
10
Like
13.913
Πόντοι
7.395
καλα αυριο να δεις τι εχει να γινει .... τα καλυτερα αφησα για αυριο !!
ολο το ζουμι αυριο ειναι !!! παρτε το κινητο και κλειδωθειτε τουαλετα να τον παιξουμε να χυσουμε !
Και αν κλειδωθεί κανείς στην τουαλέτα των ξεκλειδωνεις εσύ με pm :coffee:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
5.378
Πόντοι
3.066
Snake Cell Phone GIF
Retro γιατί ποσταρεις τέτοια gif ρε εσυ μορτη , αφού ξέρεις ότι ο Μήτσος μονο αλήθειες γράφει ρε μαν ....

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.110
Πόντοι
48.067

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
5.378
Πόντοι
3.066
Αμα λεω ψεμματα να πεσει το σαητ να με πλακωσει !
Μήτσο μην τους ακούς τυπε μου , περιμένουμε με ανυπομονησία την σπαρταριστη συνέχεια με την άτακτη ξαδέρφη , κρεμομαστε απ την πένα σου μυστη , ανυπομονουμε να έρθει η αυριανή

grigoris_

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
10
Like
13.913
Πόντοι
7.395
Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.138
Πόντοι
16.235
Εγω εχω ομορφο σόϊ, θα ανεβασω και αλλες φωτο απο την ξαδερφη !!!
Ειχε παει και στο gntm τοσο καυλα που ειναι, επρεπε να ανοιξει τα ποδια της για να παει μπροστα ομως οπως μου ειπε.
E,και?...όλοι μπουστηδοι είναι εκεί μέσα...εκτός αν η ξαδέρφη σου γυαλιζε σε κάποια κοπέλα από το gntm.

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
11.471
Πόντοι
3.786
Πώς "γαμησα" γράφεις και μπαίνουμε στο νήμα σου και όλο για άσχετα γράφεις.

Ξεκάθαρα clickbait ο τίτλος :confused:

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
891
Πόντοι
86
Ερώτηση προς νηματοθέτη.

Από dress code γνωρίζουμε
Αλλά το βράδυ
Να έρθουμε καβλωμένοι
ή θα καβλώσουμε στην πορεία ?

Μην μας στήσεις και μείνουμε με το πουλί στο χέρι ..

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.339
Πόντοι
1.056
Ακολουθει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ιστορια για το πως καταφερα και ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΑ την πανεμορφη κουκλα πρωτη ξαδερφη μου !!
Την ειχα απο μικρος άχτι ! Κρυφος ποθος !! Μεγαλωσαμε μακρια ο ενας απο τον αλλο και τα λεγαμε μονο τα καλοκαιρια
οταν ερχοταν στο χωριο για διακοπες.
Μια συντομη περιγραφη της ειναι η εξης:

25 ετων, μετριου αναστηματος 1,65, αδυνατη με πολυ καλο σφριφηλο κορμι , στηθος 2αρι στητο με μεγαλες ρωγες !
ΦΥΣΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΑ με λευκο δερμα και μπλε ματι ! Προσωπο πολυ ομορφο και σεξυ.

Δοικιμασα την τεχνικη ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥΤΑΝΩΝ πανω στην αθωα και ομορφη ξαδερφη και μεσα σε 6 μηνες καταφερα και την ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΑ !

Ελπιζω να μη κραξετε που γαμησα την πρωτη ξαδερφη μου αλλα δεν αντεξα αλλο.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......
Έδωσες το σενάριο στο chatgtp στην ιστορία για το ξεκλείδωμα, όπως ένας τύπος που άνοιξε νήμα;

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.863
Πόντοι
3.296
Η πραγματική ελευθερία έρχεται με το να αναγνωρίσεις και στον αλλον το δικαίωμα της ελευθεριας του...ελευθερια ειναι να μπορεις να ζεις τα θελω σου χωρις να πληγώνεις η να καταπατάς τα πιστευω του αλλου ...
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ..αντι να ρισκαρεις να γινει της πουτανας σε αισθηματικο επίπεδο και να πληγωθούν ανθρωποι που ολοι τους η ζωη ειναι χτισμενη σε ταμπελες και οφείλεις να σεβαστείς γιατι καλως η κακως ολο και καπου βοηθησανε να μεγαλωσεις..Για αυτο υπαρχουν τα παιχνιδια ρολων ..ειναι σαν ενα δωματιο με συναίνεση να τα κανεις ολα ριμαδιο απο ηθική μεχρι τα μουτρα σου κρεας αμα θε..Ασε που αμα δεις οτι κουμανταρεις το θηρίο σου θα γουσταρεις και θα βγαζεις γουστα αυθεντικα και οχι βρακια στον τοιχο μεχρι το βερολινο...
Το να φρικαρεις κοσμο γιατι κατουρας το κορμο που μας ξεχωριζει απο τα ζωα δεν ειναι ελευθερία αλλα αγένεια...μαγκας και αγενεια δεν πανε μαζι ..αυτα απο εμενα ...:coffee:

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
187
Like
57.631
Πόντοι
40.423

Stories

Νέο!