You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έτσι γάμησα τη 18χρονη πιπίνα που ήρθε να πει τα κάλαντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 214
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
patriarcha
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.966
- Πόντοι
- 206
Τώρα κάθεται πίσω απ το pc o DmtrsxXx και λέει
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 613
- Like
- 99.851
- Πόντοι
- 48.067
Τώρα κάθεται πίσω απ το pc o DmtrsxXx και λέει
Eτσι, σκεφτομαι να γραψω και βιβλιο.
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 112
- Like
- 26.189
- Πόντοι
- 26.386
Του μπαχαλέψατε το νήμα του ανθρώπου ρε μνπνα...Στραγγιξες εσύ μνπνο??![]()
daddycool
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.540
- Πόντοι
- 1.196
Τί μου θύμισες ρε τύπε...
1999, είμαι άνεργος, όλα τα πρωινά στο σπίτι. Μ'εχουν ζαλίσει οι τύπισες με τις εγκυκλοπαίδιες, τίς θυμάται κανείς; Έβριζα 2-3 κάθε πρωί.
Κάποια στιγμή σκέφτομαι "καλά, δεν φοβούνται αυτές που γυρνάνε στα σπίτια αγνω΄στων; Τώρα θα δουν.."
Έτσι, ανοίγω στην επόμενη - μια γεματούλα μελαχροινή, δεν θα την πρόσεχα στο δρόμο. Την καθίζω στον καναπέ, τις βγαζω νεράκι, βγάζει και αυτή τα τεφτέρια να μου δείξει βιβλία. Δεν πρόσεχα τί έλεγε, κάθομαι δίπλα της και 2 λεπτά μετά βάζω το χέρι μου στο γόνατο.
Η τύπισα δεν κουνήθηκε
Ανεβάζω το χέρι στο μπούτι
Η τύπισα δεν κουνήθηκε
Ανεβάζω το χέρι στην κοιλιά
Η τύπισα δεν κουνήθηκε
Έ, κουνήθηκε όταν έπρεπε..
1999, είμαι άνεργος, όλα τα πρωινά στο σπίτι. Μ'εχουν ζαλίσει οι τύπισες με τις εγκυκλοπαίδιες, τίς θυμάται κανείς; Έβριζα 2-3 κάθε πρωί.
Κάποια στιγμή σκέφτομαι "καλά, δεν φοβούνται αυτές που γυρνάνε στα σπίτια αγνω΄στων; Τώρα θα δουν.."
Έτσι, ανοίγω στην επόμενη - μια γεματούλα μελαχροινή, δεν θα την πρόσεχα στο δρόμο. Την καθίζω στον καναπέ, τις βγαζω νεράκι, βγάζει και αυτή τα τεφτέρια να μου δείξει βιβλία. Δεν πρόσεχα τί έλεγε, κάθομαι δίπλα της και 2 λεπτά μετά βάζω το χέρι μου στο γόνατο.
Η τύπισα δεν κουνήθηκε
Η τύπισα δεν κουνήθηκε
Η τύπισα δεν κουνήθηκε
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 613
- Like
- 99.851
- Πόντοι
- 48.067
Τί μου θύμισες ρε τύπε...
Η τύπισα δεν κουνήθηκε
Η τύπισα δεν κουνήθηκε
Η τύπισα δεν κουνήθηκε
το 99 ημουνα βρεφος
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 56.779
- Πόντοι
- 40.655
ζηλευουνε που ξεπαρθενιασα τρυφερο κωλαρακι χωρις να πληρωσω
Ρε συ Μητσάρα,
Μας υποσχέθηκες στάση που έχεις περάσει την πούτσα σου μέσα από το τριγωνάκι και καθώς τσιμπουκώνεις τη Βάσια τα αρχίδια σου να χτυπάνε στο τριγωνάκι το: Άγια Νύχτα σε προσμένουν με χαρά οι Χριστιανοί.
Γιατί την έκοψες αυτή τη σκηνή στο μοντάζ;

DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 613
- Like
- 99.851
- Πόντοι
- 48.067
δεν είχες ξεκλειδώσει καμιά βρεφονηπιαγωγό το 99;
οχι αλλα ειχα ειχα ρουφηξει γαλα απο ξενο βυζι, φιλης της μανα μου... μουναρα η τυπισσα, οτι ειχε γεννησει και αυτη.
Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 163.116
- Πόντοι
- 16.131
Κλαιωωωωωεμενα η μανα μου οταν ημουνα βρεφος με εδινε στις φιλες της και ρουφαγα τα βυζια τους, για αυτο βγηκα γυναικάς Μπραντ Πιτ

Spiros_73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 79.627
- Πόντοι
- 12.056
μαλλον θα μπει στη season 2 αγιε μουΡε συ Μητσάρα,
Μας υποσχέθηκες στάση που έχεις περάσει την πούτσα σου μέσα από το τριγωνάκι και καθώς τσιμπουκώνεις τη Βάσια τα αρχίδια σου να χτυπάνε στο τριγωνάκι το: Άγια Νύχτα σε προσμένουν με χαρά οι Χριστιανοί.
Γιατί την έκοψες αυτή τη σκηνή στο μοντάζ;![]()

italaki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 43.743
- Πόντοι
- 5.956
εμενα η μανα μου οταν ημουνα βρεφος με εδινε στις φιλες της και ρουφαγα τα βυζια τους, για αυτο βγηκα γυναικάς Μπραντ Πιτ
Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 163.116
- Πόντοι
- 16.131
Εγκυκλοπαίδεια πήρες ??Τί μου θύμισες ρε τύπε...
Η τύπισα δεν κουνήθηκε
Η τύπισα δεν κουνήθηκε
Η τύπισα δεν κουνήθηκε

daddycool
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.540
- Πόντοι
- 1.196
Την περίμενα την ερώτηση και σκόπευα να γράψω ΥΓ αλλά ξεχάστηκα... οπότε στο δίνω.Εγκυκλοπαίδεια πήρες ??![]()
Με τις αφραγκιές της εποχής πιο πιθανό ήταν να βγω να πουλάω..
RETRO
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 20.547
- Πόντοι
- 5.956
σκληρός καριολης μιξ κέρβερου και αιθέρα. τυπε έχεις ξεπεράσει τα όρια του μύθου πλέον.εμενα η μανα μου οταν ημουνα βρεφος με εδινε στις φιλες της και ρουφαγα τα βυζια τους, για αυτο βγηκα γυναικάς Μπραντ Πιτ

με αφορμή το σκληρό ποστ αυτό θυμήθηκα πριν κάτι χρόνια που είχες γράψει αυτό με τα σάπια μουνοζουμα. που τα ήπιες , τα έκανες εμετό και τα ξανά ήπιες από ευγένεια πάντα ώστε να μη φέρεις σε δύσκολη θέση τη μποτανα. 

Nubic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 22.825
- Πόντοι
- 6.246
Δε λέτε πάλι καλά πάτερ που δεν πήγε να του πει τα κάλαντα με μελόντικα; Φαντάζεστε που θα κατέληγε;Ρε συ Μητσάρα,
Γιατί την έκοψες αυτή τη σκηνή στο μοντάζ;![]()
Talibanakos44
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 32
- Like
- 5.424
- Πόντοι
- 2.846