Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Tυπε και πληρωνετε για να γαμησετε αυτο το πραγμα...
Tυπε και πληρωνετε για να γαμησετε αυτο το πραγμα...
μιλας για τους αλλους προφανως...εγω δεν προλαβα να γαμησω...πληροφορια εδωσα στον παιχτη απο πανω για να δει φωτογραφιες....στο φιναλε το τι βγαζει η καθε μια στο κρεβατι αν δεν το δοκιμασεις δεν ξερεις....υπαρχουν και μιλφακιδες που κατι θα ξερουν...παντως από οτι λενε απο κατι Μανταλινες ειναι πολυ καλυτερη...Tυπε και πληρωνετε για να γαμησετε αυτο το πραγμα...
Ούτε πού φαντάζεσαι τί έγραφαν τά νταβατζόνια όταν τήν έφεραν γιά πρώτη φορά.Κατάφεραν κι έγινε τόσος ντόρος πού η γραία έστηνε σέ συναντήσεις.
Αβυσσος η ψωλή τού μπουρδελιάρη!
Ενταξει ρε τυπε το τι βγαζει η καθε μια στο κρεβατι...συμφωνο,αλλα η συγκεκριμενη ειναι χλαπατσα τελειος λεμε..απο τις φωτο...μιλας για τους αλλους προφανως...εγω δεν προλαβα να γαμησω...πληροφορια εδωσα στον παιχτη απο πανω για να δει φωτογραφιες....στο φιναλε το τι βγαζει η καθε μια στο κρεβατι αν δεν το δοκιμασεις δεν ξερεις....υπαρχουν και μιλφακιδες που κατι θα ξερουν...παντως από οτι λενε απο κατι Μανταλινες ειναι πολυ καλυτερη...
απο κοντα ειναι χειροτερη μαγκαΕνταξει ρε τυπε το τι βγαζει η καθε μια στο κρεβατι...συμφωνο,αλλα η συγκεκριμενη ειναι χλαπατσα τελειος λεμε..απο τις φωτο...
απο κοντα ειναι χειροτερη μαγκα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γουσταρω τους σκληροπυρηνικους τυπους![]()
Πότε ξαναήρθε να δουλέψει ρε παιδιά? Αφού δεν υπάρχει σα κανένα σαιτ. Πριν κανα μήνα μου τα ζήτησε...Μούφα μου φάνηκε όμως...καταρχην μου έστειλε μαιλ στα αγγλικά ενώ εμείς επικοινωνούσαμε πάντα στα Βουλγάρικα καθώς τα μιλάω πολύ καλά....και κατά δεύτερον δεν νομίζω ναέχει ανάγκη λεφτά καθώς έβγαζε πολλά λεφτά...Αλήθεια, πότε σου έστειλε το μέιλ που ζητούσε τα δανεικά 500 ευρώ; Φαίνεται ότι έχει πολύ μεγάλη ανάγκη τα λεφτά, γι' αυτό ξαναήρθε Ελλάδα να δουλέψει η Βουλγάρα.
ρε ποιους κοροιδευετε.....μαλλον ποιους νομιζετε.....2 μηνες ησυχια για το ....αλογο,μολις πηραν χαμπαρι περι τι σκατοσακουλας προκειται.....τσουπ!!!! νατοι παλι οι διθυραμβοι για την παραδουλευτρα.....
Εγώ πάντως που πήρα τηλ τη Δευτέρα ήταν Ελλάδα. Κλείσαμε ραντεβού για σήμερα, αλλά λόγο ίωσης (δικιάς μου) το ακύρωσα. Τώρα για το εάν είναι ωραία,άσχημη και τα λοιπά θα πω ότι όλα είναι θέμα ορέξεως. Μιλφάκιας είμαι οπότε η εν λόγο μου αρέσει, σίγουρα υπάρχουν καλύτερες εκεί έξω (η Τζένη ήταν σαφώς η ομορφότερη που έχω συναντήσει).
Tελικά τήν Τζένη νά τήν γαμήσουμε επειδή είναι ομορφότερη ή επειδή έχει έρπη;
Για μιλφ μίλησα. Η Τζένη που εννούσα εγώ είναι η Τζένη που χάθηκε και όχι αυτή που λες εσύ. Αν η Τζένη που λες εσύ είναι μιλφ τότε η Εστέλλα και η Εύα είναι με το ένα πόδι στο τάφο....Tελικά τήν Τζένη νά τήν γαμήσουμε επειδή είναι ομορφότερη ή επειδή έχει έρπη;