neos94_param
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2021
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Το τηλέφωνο είναι ίδιο. Γι'αυτό έκανα και την ερώτηση. Ευχαριστούμε για τις απαντήσεις.Χαχαχαχαχα σιγα μην ειναι αυτη η βανεσα ???? ελεος παιδια ελεος λιγη εμπιστοσυνη δεν βλαπτει
Το τηλέφωνο είναι ίδιο. Γι'αυτό έκανα και την ερώτηση. Ευχαριστούμε για τις απαντήσεις.Χαχαχαχαχα σιγα μην ειναι αυτη η βανεσα ???? ελεος παιδια ελεος λιγη εμπιστοσυνη δεν βλαπτει
Η Εύα Ισπανίδα (Ρωσίδα είναι) τουλάχιστον έχει αληθινές φωτογραφίες και δείχνει το πρόσωπο. Η Amber αν και είχε αληθινές πριν κάποια χρόνια που την πήρα (έστω με Photoshop) πλέον έχει βάλει ψεύτικες. Το θεωρείς σωστό αυτό;Καλώς σας βρήκα φίλε μου. Περιμένω Amber πως και πως
Η κάθε κοπέλα έχει δικαίωμα να χρεώσει ότι θέλει και ο κάθε πελάτης να επιλέξει αν θα την επισκεφτεί ή όχι.
Άλλα κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός πως πολλές είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Δεν γίνεται όταν δουλεύεις σε ένα σπίτι για τρεις και εξήντα με μεγαλύτερο φόρτο εργασίας να ευελπιστείς να βγάλεις τα τριπλάσια
Εγώ και πέρυσι που την πήρα οι φώτο είναι αυτό που είναι. Μπορεί να λέμε και άλλη Amber όμως φίλε μουΗ Εύα Ισπανίδα (Ρωσίδα είναι) τουλάχιστον έχει αληθινές φωτογραφίες και δείχνει το πρόσωπο. Η Amber αν και είχε αληθινές πριν κάποια χρόνια που την πήρα (έστω με Photoshop) πλέον έχει βάλει ψεύτικες. Το θεωρείς σωστό αυτό;
Oταν αναζητας τον αριθμο που εχει στην google βγαζει πολλες αγγελιες και εχουν αυτη ως φωτο. Δλδ πως ειναι αυτες που εχει? Δωσε περιγραφη(υψος κιλα και προσωπο).Χαχαχαχαχα σιγα μην ειναι αυτη η βανεσα ???? ελεος παιδια ελεος λιγη εμπιστοσυνη δεν βλαπτει
Ρε φιλε ο καθενας εχει διαφορετικα γουστα γιαυτο δεν μπορουμε να βγαλουμε ακρη σε αυτο το site....οσο για την συγκεκριμενη ειναι ψηλη με ωραιο κωλο και στηθος φυσικο πολυ ομορφη κοπελα μελαχρινη η μανα της απο τσεχια και ο πατερας της απο καστορια....για μενα ηταν μια χαρα....στο τηλ δεν συνενοησε με την ιδια το σηκωνει η και καλα τσατσα η οποια μενει απεναντι απο το διαμερισμα που γινονται τα ραντεβου....οπως και επισης αν στειλεις μηνυμα στο whatsapp θα σου πει λεπτομεριες και θα σου στειλει βιντεο και φωτο οι οποιες ειναι 100% αληθινεςOταν αναζητας τον αριθμο που εχει στην google βγαζει πολλες αγγελιες και εχουν αυτη ως φωτο. Δλδ πως ειναι αυτες που εχει? Δωσε περιγραφη(υψος κιλα και προσωπο).
Φίλε μπορείς να δώσεις πληροφορίες η κάποιο λινκ για τη Σόνια;Πηγα επισης απ την σονια τωρα εχει βαψει το μαλλακι της μοβ.... πηγα μονο και μονο να την δω πως ειναι....ο χωρος ειναι γνωστος σε ολους....εκει μενουν αλλες 3-4 του ιδιου επαγγελαματος....ο χωρος της χαλια...αλλα στην τελικη την κοπελα.πηδας οχι τον χωρο? εμενα αυτο που με ξενερωσε και δεν καταφερε να με ψησει ηταν ο χαρακτηρας της....πολυ ξινη δεν μιλαγε σαν να ντρεποταν.....δεν ηξερε λεει καλα ελληνικα....σαν σωμα εγω θα πηγαινα παντως και αν ηταν 30 ευρω σιγουρα θα πηγαινα μαζι της και μλστα θα την ξεσκιζα γτ ο χαρακτηρας της και ο τροπος της μονο αυτο μου βγαζει
Κώστα μου έχω γράψει κριτική μέρες πριν. Συμφωνώ μαζί σου συν το στιλάκι"δώσε τα 50, πήδα και ντύσου γρήγορα να τελειώνουμε χωρίς πολλά πολλά". Ναι με 30 θα ξαναπήγενα γιατί μου αρέσουν τα skinny πιπίνια. με 50 ΟΧΙ. πολύ καλύτερη επιλογή η Τζούλια κ ας έχει τα κιλάκια της και τίμια στα 30. Στα 50 η Ρόζα ναι!! η Σόνια τσούκου με τίποτα ξανά!Πηγα επισης απ την σονια τωρα εχει βαψει το μαλλακι της μοβ.... πηγα μονο και μονο να την δω πως ειναι....ο χωρος ειναι γνωστος σε ολους....εκει μενουν αλλες 3-4 του ιδιου επαγγελαματος....ο χωρος της χαλια...αλλα στην τελικη την κοπελα.πηδας οχι τον χωρο? εμενα αυτο που με ξενερωσε και δεν καταφερε να με ψησει ηταν ο χαρακτηρας της....πολυ ξινη δεν μιλαγε σαν να ντρεποταν.....δεν ηξερε λεει καλα ελληνικα....σαν σωμα εγω θα πηγαινα παντως και αν ηταν 30 ευρω σιγουρα θα πηγαινα μαζι της και μλστα θα την ξεσκιζα γτ ο χαρακτηρας της και ο τροπος της μονο αυτο μου βγαζει
Καλώς τον και καλά βόλιαΚαινούριο μέλος εδώ, μια ερώτηση μιας και πρώτη φορά θα πάω σε call girl. Μπορούμε να γλυφουμε ή έχουμε περιορίσεις?
Εγω με αυτη που πηγα μου πηρε 70 μπορει να ηταν η αλλη....οπως και να χει και μενα με προφυλακτικο ηταν ολα....σιγουρα δεν θα το ηθελα....αλλα απ την αλλη βλεπουμε 1 χρονο τωρα τι εχει γινει με αυτον τον κορονοιο οποτε και αυτες ακολουθουν εντολες γτ πολυ απλα δεν θελουν ουτε αυτες να κολλησουν κατι αλλα ουτε και μεις.....οποτε το σεβομαι....μου πε οτι αν δεν ηταν μεσω γραφειου θα επερνε 40-50 ευρωEπισκεψη σε αυτην πισω απο το Ταλως. Ηταν αυτη που παιρνει 60. Η αλλη δεν ηταν εκει αρα πηρα αναγκαστικα αυτη. Ειναι ψηλη πανω απο 1.73 εχει τατουαζ πολλα μελαχρινη γυρω στα 35 μου φανηκε. Τα βυζια οπως μου ειπε και η ιδια ψευτικα με σιλικονη. Στο σεξ ηταν καλη. Ηταν ευγενικη. Ομως η πιπα ηταν με προφυλακτικο, πραγμα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για 60 ευρω που πηρε.
ΥΓ1 Δεν την συνιστω σε κανεναν.
ΥΓ2 Η αλλη που ειναι μαζι της δεν ξερω αν ειναι καλυτερη.
Καποτε ηταν νουμερο 1 τωρα ειναι τελευταια!η Ξένια πως ξέπεσε έτσι τελευταία. τι είναι αυτά τα αίσχη που φέρνει για να λέει ότι έχει κοπέλες!!! έλεος δλδ!!!
στην πρώτη καραντίνα είχε την άλλη εκεί (που ανέβασε τιμές) αλλά τουλάχιστον είχα περάσει πάρα πολύ καλά μαζί της
Τώρα χάλι μαύρο!!
Αδερφε μη λεμε τα ιδια και τα ιδια ψαξε σε προηγουμενες σελιδες να διαβασεις.....ειναι απ τις παλιες εδω στο Ηρακλειο ειναι βουλγαρα περνει 30-40 ευρω εχει παραπανω κιλα και ειναι στα τζαμπο απο πισω σε κατι παλιοσπιτα![]()
Έχουμε πληροφορίες για αυτη την κοπέλα;;