Tifanny 9/10 ότι βλέπετε είναι ,έχυσα κατάλοθος μέσα στο στόμα της στην πίπα και των έβγαλε αμαεσωσ έξω δεν γκρίνιαξε από της λίγες λατινες
Arina vip 8/10 ότι βλέπετε πιτσιρικά κωλαρα Μπουταρες το μουνακι πεντακάθαρο μικρό δεν λέει όχι σε γλύψιμο αρνητικά τώρα μέτρια πίπα λόγω εμπειρίας και δεν είχε καθαρή πετσέτα
Sofia Valentin 9/10
Δεν πρόλαβα να μιλήσω πλύσιμο χεριών και αμέσως σε τραβούσε πάνω της επερνε πρωτοβουλίες είπανε μόνο 2 κουβέντες παιδιά και δεν με πείραξε φιλία με γλώσσα φουλλ έπερνε τα δάκτυλά σου τα εβαζε στον μουνι και στον κωλο της σαν προτείνω να Πάρετε και anal το αρνητικό ήταν αξύριστο το μουνι της
Lua hot
Λέω καλο φαίνεται κλείνω ραντεβού και ξαφνιάστηκα που βρήκα αμέσως πάω έρχεται η ravena που έχει ψεύτικες κριτικές μόνο λέω αποκλείεται μου λέει έγινε λάθος έφυγα και στα μηνύματα μου έλεγε αυτή είναι αν θες κάτσε ότι νάνε ρισκάρετε να πάτε μήπως ήθελαν να βολεύψουν ραντεβού για να μην χάσουν λεφτά εγω δεν ξανά πάω
Penelope
Θυμάμαι από παλιό προφίλ κακές κριτικές τύπου έμενε με κι άλλη κοπέλα και βρωμίουσε το δωμάτιο
Irena
Είχα πάει παλιά και αντικρίζω μια 35 με 40 φωτογραφίες μάλλον από την κόρη της έφυγα λένε στα του αγώνα είναι καλη από εμένα λόγω ηλικίας άκυρο πανηγυρικό
Αυτά από εμένα