Καταμεσήμερο στη χειρότερη ημέρα του φετινού καλοκαιριού επισκέφτηκα την Kira_VIP στο Ibis Styles Hotel για μισή ώρα (πλέον το έχω σύστημα, σε πουτάνες που πάω πρώτη φορά κλείνω μισάωρο κι αν χρειαστεί ζητάω επέκταση) στα 130 ευρώ. Καταρχάς, 29 που λέει στο site ούτε η ίδια δε θυμάται πότε ήταν, 40άρα θα έλεγα εγώ (μου είπε έχει και κόρη 14 ετών), από Λιθουανία λέει το site ότι είναι, Ουκρανή μου είπε αυτή ότι είναι. Τεσπα, πολύ αδύνατη, προσωπικά θα προτιμούσα να έχει 5-10 κιλά παραπάνω, αλλά μια χαρά εμφανισιακά για 40άρα, βυζί ωραίο πλην σιλικονάτο, πίπα εξαιρετική με τα γκλουγκλου της και τα ντιπθρόουτ της, ιδιαίτερη έμφαση στο παπάριασμα των παπαριών, στα του αγώνα πολύ καλή, με πολύ καλή συμμετοχή και διάθεση για σφυροκόπημα την οποία διάθεση φρόντισα να εκμεταλλευτώ, ευτυχώς το aircondition δούλευε στο φουλ. Γενικά μία αξιόλογη περίπτωση, για μισή ώρα μια χαρά, δε ζήτησα επέκταση.
υ.γ. Πριν κλείσω με Kira περίμενα κάνα δίωρο να μου απαντήσει η Καμίλα, στα αρχίδια της όμως, ούτε κανα απάντησε...