Σοφία1
Call-Girl
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2025
- Like
- 7.805
Στην θέση του θα είναι αλλά λίγο ταλαιπωρημένο...Γειά σου! Δέν πειράζει: ἀρκεῖ νά τοῦ ἀφήση τὸν ποῦτσο στὴ θέση του ὄταν τελειώση....
Στην θέση του θα είναι αλλά λίγο ταλαιπωρημένο...Γειά σου! Δέν πειράζει: ἀρκεῖ νά τοῦ ἀφήση τὸν ποῦτσο στὴ θέση του ὄταν τελειώση....
Ζωή να'χετε να μας ξεζουμίζετε λυσσάρες...Δεν θα έχεις πόδια μετα την @DaniBadGirl17 ...
Την έχω δει να μην αφήνει σταγόνα να πέσει..( μεταξύ μας)Ζωή να'χετε να μας ξεζουμίζετε λυσσάρες...
Δηλαδή παίζει να φύγω άψωλος; Ωχ μη μου λες τέτοια γιατί θα αλλάξω γραμμή πλεύσεως...Γειά σου! Δέν πειράζει: ἀρκεῖ νά τοῦ ἀφήση τὸν ποῦτσο στὴ θέση του ὄταν τελειώση....
Την έχω δει να μην αφήνει σταγόνα να πέσει..( μεταξύ μας)![]()
Το πολύ πολύ να το στείλω για service...Στην θέση του θα είναι αλλά λίγο ταλαιπωρημένο...
Έχει ενα μουνάκι Μέλι Χορνυ μού...Δική σου σταγόνα ἤ ἀντρική! -καί τό θερμόμετρο ἀλλά καί κάτι ἄλλο ἀνεβαίνουν ἐπικινδύνως...
Κοινό μυστικό ένα πράγμα..Την έχω δει να μην αφήνει σταγόνα να πέσει..( μεταξύ μας)![]()
Πιστεύω είναι ίδιο επίπεδο ! Η διαφορά είναι στην περιβόητη την χημεία που έχουμε με μερικούς ανθρώπους...Κοινό μυστικό ένα πράγμα..
Να σου πω την αλήθεια μία φορά έχω βγει νοκ άουτ στη ζωή μου από συναντήσεις που έχω κάνει κι αυτή ήταν με την Alexia.alexia. Αν και η @DaniBadGirl17 με καταφέρει να βγω 2η φορά off τότε σημαίνει ότι πήγε σούπερ η συνάντησή μας...![]()
Μη μου λες τέτοια τώρα και με φτιάχνεις βρε άτιμο θηλυκό...Πιστεύω είναι ίδιο επίπεδο ! Η διαφορά είναι στην περιβόητη την χημεία που έχουμε με μερικούς ανθρώπους...
Πιστεύω είναι ίδιο επίπεδο ! Η διαφορά είναι στην περιβόητη την χημεία που έχουμε με μερικούς ανθρώπους...
Κοινό μυστικό ένα πράγμα..
Να σου πω την αλήθεια μία φορά έχω βγει νοκ άουτ στη ζωή μου από συναντήσεις που έχω κάνει κι αυτή ήταν με την Alexia.alexia. Αν και η @DaniBadGirl17 με καταφέρει να βγω 2η φορά off τότε σημαίνει ότι πήγε σούπερ η συνάντησή μας...![]()
Ή αυτό που λες ή από κάποιο άλλο που θυμάμαι χωρίς να'μαι 100% σίγουρος. Ας επικεντρωθούμε όμως στις κοριτσάρες του εδώ γραφείου αλάνι...Τοῦ πρώην γραφείου τῆς Σοφίας;

Μακριά απο Χαραμοφάηδες...ρε παιδια επειδη βλεπω οτι το συγκεκριμενο γραφειο εχει πολυ ωραια μωρακια και δυνατες υπηρεσιες γραψτε και καμια κριτικη και για μας που δεν τα ξερουμε τα κοριτσια . προσωπικα δεν εχω συναντησει καμια απο τις κοπελες του γραφειου αλλα και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη να περασουν λιγακι καλα. μην ειστε χαραμοφάηδες
Συμφωνώ @Σοφία1 εγω έκανα δυο μέρες να συνέλθω αλλά και με σε τόσο θέλωΔεν θα έχεις πόδια μετα την @DaniBadGirl17 ...
@hornyasfuck μην γελάς έτρεμα βέβαια εγώ είμαι και μεγάλος άνθρωπος σκέφτομαι για ντουέτο με @Σοφία1 και @DaniBadGirl17 Ε εκεί θα με πάρουν τέσσερις ευλόγησον
Δεν θα έχεις πόδια μετα την @DaniBadGirl17 ...
Να ευχηθώ καλή Πρωτοχρονιά σε όλους, σε αυτούς που έχουν παρέα και γεμάτο τραπέζι αλλά και σε αυτούς που κάποιος τους λείπει ! Η καινούργια χρονιά να φέρει υγεία και ότι κάνει τον καθένα να είναι ευτυχισμένος !! λόγω πένθους απουσιάζω, θα ενημερώσω για το πότε επιστρέφω! Να περάσετε όμορφα σας εύχομαι![]()