Νέα

Eρώτηση για βίντεο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα flyeron
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Εχω γράψει κάτι μικρό από την τηλεόραση σε DVD recorder.
Βάζω το δισκάκι στον υπολογιστή και έχει δυο folder, VIDEO_RM kai VIDEO_TS. Tα αρχεία που περιέχουν έχουν extension BUP kai IFO
Ξέρεις κανένας πως το μετατρέπω σε κλιπ για να παίζει στο media player?
Ευχαριστώ!

Συμπληρώνω: στόχος είναι όχι να δω το βίντεο στον υπολογιστή μου, αλλα΄να το στείλω με mail

New update, το βρήκα. Ακόμα και αν θέλετε να απαντήσετε, μην μπείτε στον κόπο!

johnkayliaris

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου τι διαρκεια εχει το dvd που εγραψες?

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Εχω γράψει κάτι μικρό από την τηλεόραση σε DVD recorder.
Βάζω το δισκάκι στον υπολογιστή και έχει δυο folder, VIDEO_RM kai VIDEO_TS. Tα αρχεία που περιέχουν έχουν extension BUP kai IFO
Ξέρεις κανένας πως το μετατρέπω σε κλιπ για να παίζει στο media player?
Ευχαριστώ!

Συμπληρώνω: στόχος είναι όχι να δω το βίντεο στον υπολογιστή μου, αλλα΄να το στείλω με mail

New update, το βρήκα. Ακόμα και αν θέλετε να απαντήσετε, μην μπείτε στον κόπο!
Ανοιξε που ανοιξε το thred, πες αμα ειναι & πως τα καταφερες ωστε να βοηθηθει & καποιος που τυχον αντιμετωπιzει η αντιμετωπισει το ιδιο.  Η δικη μου ΔΡΑΣΤΙΚΟΤΑΤΗ προταση ακουει στο ονομα:   www.mplayerhq.hu/design7/news.html]mplayer[/url] !!!  ;)

Επισκέπτης
Μπορείς πανεύκολα να το μετατρέψεις με το autogordian knot σε divx και να βλέπεις και υπότιτλους αν έχει.Εγώ έχω την έδοση 1,25 η οποία είναι πανεύκολη.Απλώς παίρνεις το αρχείο από το φάκελο video_ts δηλώνεις ένα φάκελο ως προορισμό το μέγεθος του αρχείου που θέλεις να βγάλεις και πατώντας start μετά από λιγες ώρες αναλογα τον Η/Υ που έχεις και του μεγέθους του αρχείου που έχεις αρχικά.Το αρχείο που θα έχεις θα είναι .AVI και θα μπορείς να το βλέπεις από το media playe εφόσον έχεις τον codek divx

OP
OP
F

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Λοιπόν υπάρχουν δύο λύσεις.
Η μία είναι να περάσει να το πάρει αυτός που το θέλει, όπερ και έγινε!
Η δεύτερη, που την εφήρμοσα πάντως, είναι ένα προγραμματάκι DVD2AVI Ripper που κάνει καλά τη δουλειά του με 16 ευρώ.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Λοιπόν υπάρχουν δύο λύσεις.
Η μία είναι να περάσει να το πάρει αυτός που το θέλει, όπερ και έγινε!
χα χα χα χα πολυ καλη λυση την εφαρμοζω και εγω συχνα σε μεγαλου μεγεθους αρχεια...

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
16
Πόντοι
2.007
Γνωριζει κανεις γιατι ο μεντια πλαιερ μου δεν παιζει τα divx & avi αρχεια που εχω κατεβασει απο torrents ??

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom