Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σημερα - Μαργκω και Λενα :-*
Σαββατο πρωι - Λενα :-* βραδυ - Μαργκω και Βλαντα :-*
Κυριακη και δευτερα - Μαργκω και Βλαντα :-* :-* :-*
Μεχρι να τις ανεβασει θα φυγει η Λενα και θα κοντευει να ξαναρθει...Ετσι ναι. Κι εμενα το ιδιο μνμ βγαζει
Μεχρι να τις ανεβασει θα φυγει η Λενα και θα κοντευει να ξαναρθει...
ΥΓ Φιλε m1m2.. ασε τς ευχες δεν τους πειθεις.. Ακομα ακυρο τρως....
Μεχρι να τις ανεβασει θα φυγει η Λενα και θα κοντευει να ξαναρθει...
Ναι.αυτή λες ???
θα πρέπει να εχεις facebook για να της δεις ειναι απο την σελίδα του στούντιο .......... όλα στο πιάτοΗ σελίδα που ζητήσατε δεν μπορεί να προβληθεί αυτή τη στιγμή. Ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη προσωρινά, να έχει λήξει ο σύνδεσμος που πατήσατε ή να μην έχετε δικαίωμα να δείτε αυτήν τη σελίδα.
ανεβασε κατευθειαν τις φωτο αν μπορεις φιλε μου, να δουμε κ μεις τι παιζει...

:-* :-* :-* :-* :-*Ευχαριστουμε!Καλο μηνα!
Τριτη πρωι φευγει :-* :-* :-*H Μαργκω μεχρι ποτε θα ειναι;
φιλε μου αμα δεν ξερεις καλο θα ηταν να μην πετας τουβλα.. λες να μην εχω fb;; και για να ξερεις ακομα και αν δεν ειχα θα μπορουσα να τις δω αν δεν ειχαν περιορισμο απορρητου (δλδ ηταν δημοσιες).. Δεν μπορουμε να τις δουμε εγω κ μερικοι αλλοι επειδη η φωτο της κοπελας εχουν καποιο ειδικο απορρητο.. και πρεπει πιθανον να εισαι φιλος για να τις δεις.. οποτε μπορεις εαν θελεις να τις ποσταρεις σαν φωτο ειτε να μας δωσεις το προφιλ τις κοπελας να τις κανουμε αιτημα φιλιας..θα πρέπει να εχεις facebook για να της δεις ειναι απο την σελίδα του στούντιο .......... όλα στο πιάτο![]()
παιζει και λεσβιακο;Πολύ καλό δίδυμο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()