Patinakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2025
- Like
- 86
- Πόντοι
- 0
Γιατί Ζαν Ολλανδία δεν εχει ωραία 18χρονα πιπινια?νομίζω εκεί θα είναι πιο ωραία αφού ενιαίο πιο ανοιχτες-ξανθες σε χρώμα ,οι μικρές εκει δηλαδή πάνε με Αφρικανούς και μουσλιμια?Ολλανδία ήμουν σε μια επαρχιακή πόλη κοντά στο Ρότερνταμ,γκομενικα μόνο με μεγάλες παίζεται η φάση στην Ολλανδία, πχ 45 50 πλας γαμιουνται ασύστολα άλλες παντρεμενες άλλες μόνες,απλα Ολλανδία χάνεις σε ποιότητα,πχ αν θες νέα είναι δύσκολο όπως Ελλάδα,απλά εκεί οι μεγάλες το δίνουν είναι πιο ελεύθερες, εγώ δεν έπαιξα φάση αλλά 2 ξένοι άραβας και ενα πάκι στη φάμπρικα τα είχαν και οι δύο με μεγάλες αλλά και εγώ έβλεπα ότι με μεγάλες έπαιζα μπάλα οι μικρές δύσκολες ολλανδια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θελουν οι Ρουμάνοι να τους ενσωματώσουνε και να μπούνε και Ευρώπη ταυτόχρονα σαν κομμάτι της Ρουμανίας,και οι Μολδαβοί το θέλουν αλλά δεν αφήνει η Αμερική..η Αμερική εχει συμφέρον να υπάρχουν πολλές μικρές χώρες στην Ευρώπη..πχ δεν αφήνει ούτε το Κόσοβο να παει με Αλβανία .θα δούμε το θα γίνειε τη Μολδαβία ότι είναι λουναρες είναι το μόνο σίγουρο αν και οι καλές έχουν ήδη φύγει για Ευρώπη(Ισπανία πορτογαλια και Ιταλία πολλές)Αν μπείτε στο τιντερ κ μεταφέρετε την τοποθεσία στο Κισινάου θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό από το πόσα 8αρια κ πάνω έχει. Απλά πρόκειται για προορισμό που δεν είναι για να μείνεις μόνιμα. Έχει φτώχεια και έχει μείνει πίσω σε ανάπτυξη.