Νέα

Έργα και Ημέρες της νεοφασιστικής/ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornopapos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Συμφωνείς με τη καταδίκη της Χρυσής Αυγής;

  • Ναι

    Ψήφοι: 289 72,6%
  • Οχι

    Ψήφοι: 84 21,1%
  • ΔΞ

    Ψήφοι: 25 6,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    398

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Μηνύματα
2.632
Like
167
Πόντοι
16
Σωστο κι αυτο....

Παιζει να ναι προπαγανδα των κουμουνιστοσυμμοριτων!
 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
Επίθεση Χ.Α. σε δικηγόρο:
«Μήνυμα» σε πρώην μέλη βλέπει η Πολιτική Αγωγή

    

Για «μήνυμα» στα πρώην μέλη της, που χαρακτηρίζονταν προστατευόμενοι μάρτυρες, μίλησε ο εκ των συνηγόρων της Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Κώστας Παπαδάκης με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε η δικηγόρος Ευγενία Κουνιάκη.

Ο ίδιος τονίζει πως η δικηγόρος δεν χτυπήθηκε τυχαία, καθώς είναι γνωστή ανιφασίστρια που έχει εκπροσωπήσει θύματα ρατσιστικής και ναζιστικής βίας, ενώ συνδέει άμεσα την επίθεση με την έναρξη της κατάθεσης των προστατευόμενων μαρτύρων πρώην μελών της.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, ο Κώστας Παπαδάκης:

«Ακόμα και την ημέρα που η Χρυσή Αυγή καλεί να τιμηθεί η μνήμη των νεκρών της, τα μέλη της αποδεικνύουν ότι δεν έχουν ιερό και όσιο. Βιαιοπραγούν απροκάλυπτα και δημόσια, ακόμη και εναντίον δικηγόρου που προσέρχεται να παρακολουθήσει τη δίκη της ΧΑ λίγα μέτρα έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου.

Δεν πρόκειται για τον πρώτο άνθρωπο που δέχεται επίθεση από Χρυσαυγίτες την ώρα που προσέρχεται στη δίκη.
Θυμίζω ότι από την πρώτη ημέρα (20/4/2015) δύο μάρτυρες κατηγορίας για την υπόθεση δολοφονίας Φύσσα κατέληξαν στο νοσοκομείο αντί για το δικαστήριο.

Η Ευγενία Κουνιάκη δεν χτυπήθηκε τυχαία. Είναι γνωστή αντιφασίστρια δικηγόρος, δραστηριοποιούμενη από χρόνια ως συνήγορος πολιτικής αγωγής θυμάτων ρατσιστικής και ναζιστικής βίας, με προεξάρχοντα τα περιστατικά στον Άγιο Παντελεήμονα και το κέντρο της Αθήνας. Στοχοποιήθηκε και χτυπήθηκε για αυτό.
Αυτό είναι το μήνυμα της ΧΑ λίγο πριν την έναρξη της κατάθεσης των προστατευομένων μαρτύρων πρώην μελών της.

Το πραγματικό πρόσωπο της εγκληματικής οργάνωσης δεν αντέχει να κρύβεται για πολύ πίσω από τη συσκευασία του νόμιμου πολιτικού κόμματος.

Για μία ακόμα φορά προβάλλει εύλογα η απαίτηση στους κρατικούς θεσμούς για την τιμωρία των δραστών και για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης διεξαγωγής της δίκης και την προστασία της κοινωνίας από τους ναζιστές τραμπούκους.
Δεν τους φοβόμαστε, συνεχίζουμε τον αγώνα μέσα και έξω από τα δικαστήρια, για να καταλήξουν εκεί που τους αξίζει».

 

Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου: Υπάρχει ακόμα ευνοϊκή μεταχείριση της ΧΑ

«Η αδράνεια των αστυνομικών και δικαστικών αρχών επί χρόνια, απέναντι στη βία της ΧΑ, δημιούργησε ένα καθεστώς ιδιότυπης ασυλίας και ευνοϊκής μεταχείρισης, η οποία κόστισε ανθρώπινες ζωές», σχολιάζει η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου με αφορμή τις σημερινές επιθέσεις μελών της Χρυσής Αυγής εναντίον δικηγόρου της Πολιτικής Αγωγής και πολιτών έξω από το Εφετείο.

Επίσης, καταγγέλλει ότι «μερίδα της ελληνικής αστυνομίας εξακολουθεί αυτή την ευνοϊκή μεταχείριση, αλλάζοντας την πάγια τακτική της να μην επιτρέπει συνηγόρους κατά την προσαγωγή, ειδικά και κατ' εξαίρεση για τα μέλη της ΧΑ».

Επιπλέον, η Ένωση παρατηρεί ότι τα επεισόδια «απαντούν και με τον πιο πρόδηλο τρόπο στο εάν ευσταθούν ή όχι οι φόβοι των προστατευόμενων μαρτύρων για τη φυσική τους παρουσία στο δικαστήριο». Συμπληρώνει δε ότι «είναι προφανές ότι η οποιαδήποτε ανεκτικότητα ή συμπάθεια του κρατικού μηχανισμού απέναντι στα φαινόμενα αυτά είναι συνταγματικά και πολιτειακά ανεπίτρεπτη» και ζητάει τη σύλληψη και τιμωρία των δραστών.

 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
Προστατευόμενος Μάρτυρας:
Στρατιωτικού τύπου οργάνωση η Χρυσή Αυγή, κάναμε εκπαίδευση «κομάντο»

Ο πρώτος προστατευόμενος μάρτυρας, πρώην μέλος της ΧΑ, εξετάστηκε σήμερα στη δίκη της για την εγκληματική δράση της ΧΑ καταθέτοντας εκ των έσω, πως λειτουργούσε η Χρυσή Αυγή, ως στρατιωτικού τύπου οργάνωση και πως οργάνωναν επιθέσεις κατά αλλοδαπών και άλλων ατόμων που είχαν στοχοποιηθεί.

Ο μάρτυρας κατέθεσε από ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ΓΑΔΑ, όπου ήταν παρόντες εισαγγελέας και πταισματοδίκης, ενώ στο δικαστήριο ακουγόταν μόνον η φωνή του εξαιρετικά αλλοιωμένη.

Πρόεδρος, εισαγγελέας και συνήγοροι υπεράσπισης  υπέβαλαν  εκατοντάδες ερωτήσεις στον μάρτυρα, ο οποίος απάντησε για όσα ο ίδιος γνώριζε για τη δομή, τη δράση και την εγκληματική δραστηριότητα της Χ.Α.

Ο μάρτυρας κατέθεσε την προσωπική του εμπειρία, ως μέλος της ΧΑ από το 2012 και ως το 2013 τονίζοντας η Χρυσή Αυγή, είχε στρατιωτικού τύπου οργάνωση, ενώ έκανε λόγο «για τις λεγόμενες βόλτες» εννοώντας τις επιθέσεις κατά αλλοδαπών και άλλων.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις της Προέδρου μεταξύ άλλων είπε.

«Στη Χρυσή Αυγή γινόταν προπαγάνδα για πατριωτικούς λόγους. Είχαμε τις λεγόμενες βόλτες, τα "ντού", τις επιθέσεις δηλαδή, κάναμε πολεμικές ασκήσεις, για να είμαστε έτοιμοι για πολλά πράγματα, ξέρουν τί εννοώ, αν χρειαζόταν να πάμε να χτυπήσουμε κάποιον, η να κάνουμε κάποια φασαρία».

Ο μάρτυρας ανέφερε ότι ο ίδιος είχε εκπαιδευτεί στρατιωτικά από τη ΧΑ στη Μαλακάσα, όπου παρών ήταν και ο Γιώργος Ρουπακιάς, ενώ για τον Ηλία Κασιδιάρη, ανέφερε ότι «και παρακολουθούσε και μετείχε στις εκπαιδεύσεις».

«Στη Μαλακάσα πήγα τρεις φορές για εκπαίδευση.
Σκληρή εκπαίδευση με πολύ πόνο.
Ημασταν εκεί 30-35 άτομα με εκπαιδευτές διάφορους και ένας από αυτούς ήταν στρατιωτικός.
Εκεί ήταν και ο Ρουπακιάς, ήταν υπεύθυνος ομάδας, είχε αξίωμα μπορούσε να πηγαίνει παντού, όχι σαν κι εμάς. Μιλούσε με τους μεγάλους. Εκεί είχε έρθει και ο Κασιδιάρης που παρακολουθούσε αλλά μιά φορά μας έκανε και εκπαίδευση, πολεμικές τέχνες», ανέφερε ο μάρτυρας.

Το πρώην μέλος της ΧΑ αναφέρθηκε εκτενώς σε δύο "ντού"που έλαβε μέρος και ο ίδιος όπου όπως είπε «χτυπήθηκε Πακιστανός, πολύ άσχημα το παλληκάρι.
Πήγαμε 20 μηχανάκια με δύο πάνω το καθένα. Η επίθεση κράτησε 20 λεπτά».

Επίσης αποκάλυψε ότι πολλοί μέσα στη ΧΑ είχαν όπλα και οπλισμό είχαν και στα γραφεία της Νίκαιας, του Πειραιά και του Περάματος.

«Στις οργανώσεις Νίκαιας, Περάματος και Πειραιά, υπήρχαν μαχαίρια, στυλιάρια και όπλα που ήταν διασκορπισμένα δεξιά και αριστερά».

Ο Πατέλης, για παράδειγμα είχε δύο περίστροφα, το ένα 45αρι».

Πρόεδρος. Την εκπαίδευση την χαρακτηρίζετε σκληρή.

Μάρτυρας. Ηταν σκληρή σαν τους κομάντο.

Πρόεδρος Είπατε σκληρή και με πολύ πόνο.

Μάρτυρας. Μας δίνανε και μερικές γερές στον αυχένα για να μαθαίνουμε στον πόνο.

Ο προστατευόμενος μάρτυρας αναφέρθηκε, εκτενώς στο πώς ήταν δομημένα τα Τάγματα Εφόδου και ποιός ήταν ο σκοπός τους.

Εισαγγελέας. Πείτε μας για τα Τάγματα Εφόδου, τί ήταν και τί έκαναν.

Μάρτυρας.«Τα Τάγματα Εφόδου ήταν με 20 η 30 άτομα. Φορούσαν μαύρα παντελόνια και μπλούζα της ΧΑ στη Νίκαια, στον Πειραιά παντελόνι παραλλαγής και μπλούζα της ΧΑ και είχαμε στυλιάρια μεγάλα που υποτίθεται ότι ήταν σημαίες.
Τα Τάγματα τα είχαμε για τους ξένους και για εκείνους που δεν θέλανε τη ΧΑ. Είχαμε επικεφαλής που έδινε το σύνθημα για το "ντού" και το κάναμε».

Στη συνέχεια ο μάρτυρας αναφέρθηκε στο πως άρχισε να αποστασιοποιείται από την στρατιωτική οργάνωση της ΧΑ και τόνισε με έμφαση «Δεν ήθελα να γίνω δολοφόνος».

Σε άλλο σημείο της κατάθεσης του, ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του Παύλου Φύσσα «ζητάω συγνώμη κι ας μην ήμουν στο περιστατικό»  είπε και πρόσθεσε ότι δέχθηκε απειλές ο ίδιος και η οικογένεια του μετά την κατάθεση του στον αντεισαγγελέα του Α.Π.

Αναφερόμενος στον ρόλο Νίκου Μιχαλολιάκου, ο μάρτυρας είπε «ότι οι εντολές για τις επιθέσεις ήταν σε γνώση του γιατί κανείς δεν θα μπορούσε να πάρει τέτοια απόφαση χωρίς εκείνος να το γνωρίζει».

Μάλιστα ο μάρτυρας αποκάλυψε πως πολλές φορές οι επιθέσεις σε αλλοδαπούς είχαν σχέση «με την κονόμα».

«Τους φοβίζανε και τους πουλάγανε κινητά, τσιγάρα, και άλλα όλα για την κονόμα. Αλλά και τα μέλη της ΧΑ όλο πληρώναμε. Πουλούσαν τα πάντα σημαίες, λάβαρα...»

Η κατάθεση του προστατευόμενου μάρτυρα άρχισε με καθυστέρηση καθώς το σύστημα μέσω του οποίου ακούγεται στη δικαστική αίθουσα η φωνή του αλλοιωμένη, είχε προβλήματα τα οποία στη συνέχεια, ευτυχώς επιλύθηκαν.

Επεισόδιο από τη αμφισβήτηση της μαρτυρίας

Εν τω μεταξύ, επεισόδιο και ένταση προκλήθηκε κατά την εξέταση του πρώτου προστατευόμενου μάρτυρα από τους δικηγόρους υπεράσπισης οι οποίοι ισχυρίστηκαν -κατέθεσαν μάλιστα και έγγραφη ένσταση- ότι άκουσαν υποβολέα σε όσα λέει ο μάρτυρας καταθέτοντας από τη ΓΑΔΑ.

Προς τούτο το δικαστήριο κάλεσε τους παριστάμενους στο χώρο εισαγγελέα και δικαστή να βεβαιώσουν αν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Εισαγγελέας. Διαβεβαιώνω το δικαστήριο και όλους τους παράγοντες της δίκης, ότι στο χώρο είναι μόνον ο μάρτυρας και εμείς οι δύο.

Δικαστής. Επιβεβαιώνω ότι στο χώρο είναι μόνον ο μάρτυρας  και εμείς. Κατηγορηματικά διαβεβαιώνουμε αυτό που λέμε.

Μετά ταύτα η υπεράσπιση των κατηγορουμένων απείλησε με αποχώρηση παρά τις διαβεβαιώσεις των δικαστικών λειτουργών, ότι ο μάρτυρας καταθέτει μόνος του, σε μια προσπάθεια να τορπιλίσουν τη διαδικασία.
Mετα ταύτα η διαδικασία αναβλήθηκε για την προσεχή Τετάρτη.

 

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Μηνύματα
6.725
Κριτικές
28
Like
2.507
Πόντοι
6.265
ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΟΚ! Υποβολέας υπαγόρευε τις απαντήσεις στον ψευδομάρτυρα Α’!


Βόμβα στα θεμέλια της δίκης της Χρυσής Αυγής αποτελούν οι πολύ σημαντικές εξελίξεις που είχαμε σήμερα.
Οι συγκλονιστικές αυτές εξελίξεις δεν έχουν να κάνουν βέβαια με την ουσία της κατάθεσης του ψευδομάρτυρα Α΄,  του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Σωτήρης Γεωργακόπουλος και έχει καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με αρκετά χρόνια φυλάκισης για ενδοοικογενειακή βία (πρόκληση σωματικών βλαβών).
Με τις γελοιότητες αυτού του τύπου, ο οποίος μπέρδευε με κωμικοτραγικό τρόπο ημερομηνίες, πρόσωπα και καταστάσεις, επικαλούμενος γεγονότα που με ατράνταχτα στοιχεία αποδεικνύεται ότι είναι ανυπόστατα και ψευδή, θα ασχοληθούμε μετά την Τετάρτη 08 Νοεμβρίου οπότε και θα ολοκληρωθεί η κατάθεσή του.
Σήμερα σας παρουσιάζουμε ηχητικό ντοκουμέντο που αναρτήθηκε από άγνωστο χρήστη νωρίτερα απόψε στο youtube και στο οποίο ακούγεται φωνή τρίτου προσώπου το οποίο ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ βρισκόταν μαζί με τον μάρτυρα Α΄ στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο της ΓΑΔΑ, να μιλάει στον μάρτυρα και να του υποδεικνύει να διορθώσει εσφαλμένη απάντησή του!
Ιδού το ντοκουμέντο:
Να τονισθεί ότι και σε άλλα σημεία της κατάθεσης ακούστηκε μέσα από το δωμάτιο κάποιος ψίθυρος, αλλά η ομιλία δεν ήταν τόσο δυνατή ώστε να ακούγεται καθαρά.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, ο διάλογος που ακούγεται στο ανωτέρω βίντεο είναι αποκαλυπτικός για την στιχομυθία της οποίας έγιναν αυτήκοοι μάρτυρες οι παράγοντες της δίκης:
Μάρτυρας A’: Ήτανε το ‘13
Δικηγόρος Υπεράσπισης: Ποιο μήνα;
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΡΙΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ (υποβολέας): Είναι το ‘12
Μάρτυρας Α: Το ’12, συγνώμη. Συγνώμη το ’12.»





:2funny: :2funny:
 

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Μηνύματα
6.725
Κριτικές
28
Like
2.507
Πόντοι
6.265
Συμφωνα με το κκε ειναι σωστο



αυτες ειναι σωστες αριστερες γροθιες
για αυτο μαλλον δεν συλλαβανε κανεναν
 

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Μηνύματα
12.322
Κριτικές
9
Like
4.650
Πόντοι
1.830
ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΟΚ! Υποβολέας υπαγόρευε τις απαντήσεις στον ψευδομάρτυρα Α’!


Βόμβα στα θεμέλια της δίκης της Χρυσής Αυγής αποτελούν οι πολύ σημαντικές εξελίξεις που είχαμε σήμερα.
Οι συγκλονιστικές αυτές εξελίξεις δεν έχουν να κάνουν βέβαια με την ουσία της κατάθεσης του ψευδομάρτυρα Α΄,  του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Σωτήρης Γεωργακόπουλος και έχει καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με αρκετά χρόνια φυλάκισης για ενδοοικογενειακή βία (πρόκληση σωματικών βλαβών).
Με τις γελοιότητες αυτού του τύπου, ο οποίος μπέρδευε με κωμικοτραγικό τρόπο ημερομηνίες, πρόσωπα και καταστάσεις, επικαλούμενος γεγονότα που με ατράνταχτα στοιχεία αποδεικνύεται ότι είναι ανυπόστατα και ψευδή, θα ασχοληθούμε μετά την Τετάρτη 08 Νοεμβρίου οπότε και θα ολοκληρωθεί η κατάθεσή του.
Σήμερα σας παρουσιάζουμε ηχητικό ντοκουμέντο που αναρτήθηκε από άγνωστο χρήστη νωρίτερα απόψε στο youtube και στο οποίο ακούγεται φωνή τρίτου προσώπου το οποίο ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ βρισκόταν μαζί με τον μάρτυρα Α΄ στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο της ΓΑΔΑ, να μιλάει στον μάρτυρα και να του υποδεικνύει να διορθώσει εσφαλμένη απάντησή του!
Ιδού το ντοκουμέντο:
Να τονισθεί ότι και σε άλλα σημεία της κατάθεσης ακούστηκε μέσα από το δωμάτιο κάποιος ψίθυρος, αλλά η ομιλία δεν ήταν τόσο δυνατή ώστε να ακούγεται καθαρά.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, ο διάλογος που ακούγεται στο ανωτέρω βίντεο είναι αποκαλυπτικός για την στιχομυθία της οποίας έγιναν αυτήκοοι μάρτυρες οι παράγοντες της δίκης:
Μάρτυρας A’: Ήτανε το ‘13
Δικηγόρος Υπεράσπισης: Ποιο μήνα;
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΡΙΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ (υποβολέας): Είναι το ‘12
Μάρτυρας Α: Το ’12, συγνώμη. Συγνώμη το ’12.»





:2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πάρα πολύ αστείο να παπαγαλίζετε ό,τι διαβάζετε στη σελίδα του κόμματος και ό,τι σας λένε στα τοπικά χωρίς καν να καταλαβαίνετε τι παπαγαλίζετε και πόσο χαζοί-πιόνια-πιθηκάκια είστε.




 

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Μηνύματα
12.322
Κριτικές
9
Like
4.650
Πόντοι
1.830

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Μηνύματα
6.725
Κριτικές
28
Like
2.507
Πόντοι
6.265
Στοκε παπαγαλισμα ειναι ?


μονος σου δεν ακους οτι καποιος αλλος του τα λεει?


το βιντεο με τον ξυλοδαρμο απο τα μελη του παμε θα το σχολιασεις η θα το κανεις γαργαρα σαν κοτουλα και προπαγανδιστης που εισαι?

 

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Μηνύματα
767
Like
2
Πόντοι
6
Αν δεν υπήρχαν οι μαλακες νομοταγεις πολίτες (aka πρόβατα),  ούτε ΧΑ θα υπήρχε ούτε τίποτα.
 

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Μηνύματα
66.381
Like
26.160
Πόντοι
5.506
η χα εσπασε τα τζαμια στο παιδακι απο την παρελαση?
 

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Μηνύματα
12.322
Κριτικές
9
Like
4.650
Πόντοι
1.830
Στοκε παπαγαλισμα ειναι ?


μονος σου δεν ακους οτι καποιος αλλος του τα λεει?


το βιντεο με τον ξυλοδαρμο απο τα μελη του παμε θα το σχολιασεις η θα το κανεις γαργαρα σαν κοτουλα και προπαγανδιστης που εισαι?


ρεσιτάλ χαζομάρας, πιθηκισμού και ξερολλισμού.

την μια μέσα σε δύο λεπτά μας γίνατε εξπέρ στο φωτοσοπ και επιχειρηματολογούσατε για την ναζιστική σημαία που κρατούσε ο κασιδιάρης, την άλλη μας γίνατε εξπέρ ιστορίας και αρχαιολογίας και επιχειρηματολογούσατε για 'δωρικούς' χαιρετισμούς και 'αρχαιοελληνικά' σύμβολα, την άλλη μας γίνατε εξπέρ αποκριάτικων θεματικών πάρτι, την άλλη εξπρέρ μοντάζ σε βίντεο και μας λέγατε ότι τα βιντεάκια είναι 'συρραφή' (παίζει και μην είχατε ξανακούσει την συγκεκριμένη λέξη). μετά μέσα σε λίγες ώρες μάθατε τα πάντα για τα δικαστήρια, τους νόμους, τι μπορεί να ονομαστεί δικαστικά 'εγκληματική οργάνωση, τι 'οπλοστάσιο', τις ποινές, τις διαδικασίες κλπ κλπ   :2funny: :2funny: :2funny:

είστε κομπλεξικά παιδάκια χωρίς ιδιαίτερη γνώση σε τίποτα, το χουν καταλάβει και σας ποτίζουν 'γνώση' και 'αλήθειες' με το τσουβάλι. δεν είναι τυχαίο που αυτές τις μπούρδες δεν τολμάτε να τις πείτε σε συζητήσεις εκεί έξω. μόνο ιντερνετικά και μόνο μεταξύ σας αφού μόνο μεταξύ σας δεν ξεφτιλίζεστε. 
 

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
6.517
Κριτικές
4
Like
1.774
Πόντοι
266
μην ακούσω πάλι κανένα χρησαυγουλο να λέει για την Μυρτό της Πάρου!!
[/img]   
Κρυφή συνάντηση Μιχαλολιάκου με Πακιστανό πρέσβη! Ζήτησε συγγνώμη για τις “ρατσιστικές επιθέσεις”! “Θα σας έχουμε υπό επίβλεψη” απάντησε ο Πακιστανός!
 

Συνημμένα

  • 23114792_10213135176986797_92104184_n.jpg
    23114792_10213135176986797_92104184_n.jpg
    69,4 KB · Εμφανίσεις: 37

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
152.517
Κριτικές
1
Like
30.285
Πόντοι
8.006
Ιδιο χρωμα δεν εχουνε?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom