Νέα

Επιθυμήσατε ποτέ να γαμ...τε πρώτη σας ξαδέρφη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 604
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

john255

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
23
Like
1.067
Πόντοι
5.840
Πρώτα τη γαμησα και μετά μάθαμε και οι δύο ότι έχουμε ίδιο επίθετο και είμαστε τρίτα ξαδέρφια
Αυτή κόλλησε για λίγο καιρό μου έστελνε μνήματα μέχρι που άρχισε να μου στέλνει τα βτζοα της και είχε μεγάλα στητά και κατάξανθη ρώγα και μια μέρα της είπα «πάρε το τραινο και έλα θα έχω ένα σπίτι φίλου σε γαμαω και φεύγεις» 21 χρονών

Πήρε το τραινο και ήρθε να τον φάει ρε πούστη την γαμησα δεύτερη φορά την άφησα στο σταθμό των τραινων και έφυγα

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.605
Πόντοι
10.131
Πρώτα τη γαμησα και μετά μάθαμε και οι δύο ότι έχουμε ίδιο επίθετο και είμαστε τρίτα ξαδέρφια
Αυτή κόλλησε για λίγο καιρό μου έστελνε μνήματα μέχρι που άρχισε να μου στέλνει τα βτζοα της και είχε μεγάλα στητά και κατάξανθη ρώγα και μια μέρα της είπα «πάρε το τραινο και έλα θα έχω ένα σπίτι φίλου σε γαμαω και φεύγεις» 21 χρονών

Πήρε το τραινο και ήρθε να τον φάει ρε πούστη την γαμησα δεύτερη φορά την άφησα στο σταθμό των τραινων και έφυγα
Καλα τρίτα ξαδέλφια οριακά πιάνεται για συγγένεια. Ακόμα και η Εκκλησία επιτρέπει το γαμο μεταξύ τους.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756
Μόνο εγώ έχω πρωτη ξαδέρφη μουνάρα αλλά παντα την έβλεπα ως πρωτη ξαδέρφη και ποτε σα γκομενα? Αν ναι, είναι ανησυχητικό :coffee:

Εδω η ειδική ομάδα σεξουαλικης συγγενειας λεει οτι έχεις προβλημα :coffee:

Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
6.447
Πόντοι
3.810

Μην αφήνετε κενά... Ειδικά στις ξαδερφες

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.371
Πόντοι
6.256
Έχω μία δεύτερη ξαδέρφη , που είναι θάνατος.
Συνολικά, παίζει να έχουμε συναντηθεί κάτω από 30 φορές.
Οι 10 ήταν όταν είμασταν μόμολα , 10-13 ενήλικοι σε νεανικές μαλακίες ξενύχτια και οι υπόλοιπες γάμοι βαφτίσια.
Η τύπισα είναι 1.80+ , πέτρα κορμί μοντελέ, καστανόξανθο κατσαρό μαλλί και γκρι μάτια.
Της είχα πει ότι αν ήμασταν τρίτα , δεν θα μας θεωρούσα συγγενείς και θα βλεπόμασταν πιο συχνά ... και έκλαιγε από το γέλιο.
Περίεργη αίσθηση μουνάρες ξαδέλφες μακρινές σχετικά.

ΚΑΥΛΑΝΤΈΙΡΟ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
1.337
Πόντοι
206
Καλοκαίρι και παμε στο βουνό, σε καλυβι παλιακό, πετρινο. 4 παιδιά και αλλοι τοσοι μεγαλοι.
Πρεπει να ήμουν 10-12 ετών.
Τριτη ξαδερφη ιδια ηλικία με μένα. Κοιμόμαστε και τα τέσσερα παιδια στρωματσάδα ο ενας διπλα στον αλλο σε στρώμα απο κλαρια ελατου, απο πανω χράμια.
Διπλα μου η ξαδέρφη.
Να εχω το τσίμπιμα απ το ελατο και να παίρνω ματι τα βυζακια και το κορμι της γενικά και να εχω γινει ηφαίστιο, το καυλί καταρτι και να μη μπορω ουτε να πιάσω τον πουτσο μου γιατι διπλα ηταν ολοι, ενα δωματιο το πετρινο καλύβι.
Μεγάλο χουνέρι μιλάμε.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: jeand

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.910
Πόντοι
216
Εννοείται.....
Με την μια το μετανοιωσα που ενιωσα επιθυμια κ ματι, ηταν λαθος μου....
Με τις 4 αλλες δεν με ενοιαξε, εαν κολλαγε θα τις γαμαγα
Με την 6η ημουν μικρος, αλλιως θα την Τσιμουκωνα
Με την 7η κ 8η, μου ελεγε οι 2 θειοι μου, να της χουφτωσω
Με την 9η θα της τον εδινα, για τωρα μιλαω, αλλα δεν μου αρεσει....
Την 10η της τον εδωσα για Μαλακια κ Λιγο Πιπα κ της επαιξα το Μουνι.

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.910
Πόντοι
216
ΑΑΑΑΑ,
Επισης μετανιωσα που δεν γαμησα μια Ξαδελφη της μανας μου,

και φυσικα πηδιομουνα με μια αλλη της Ξαδελφη, ενω περιμενα να γινει ενηλικη η κορη της για την πηδηξω κ αυτην
--αλλα γαμιση στο γαμησι με την Μανα της, τσακωθηκαμε κ ετσι δεν καταφερα να κανω φαση με την κορη--
--ειχα σκοπο να της παρω, παρεα.....--

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.945
Πόντοι
2.356
ΑΑΑΑΑ,
Επισης μετανιωσα που δεν γαμησα μια Ξαδελφη της μανας μου,

και φυσικα πηδιομουνα με μια αλλη της Ξαδελφη, ενω περιμενα να γινει ενηλικη η κορη της για την πηδηξω κ αυτην
--αλλα γαμιση στο γαμησι με την Μανα της, τσακωθηκαμε κ ετσι δεν καταφερα να κανω φαση με την κορη--
--ειχα σκοπο να της παρω, παρεα.....--
Στηριζεις τον ιερο θεσμο της οικογενειας τυπε, σε κάποιες πολειτειες της Αμερικης θα σε βγαζανε δημαρχο ή σεριφη με τετοιο ιστορικο.
Δες μηπως κανεις τιποτα με την εγγονη της ξαδελφης, η ελπιδα πεθαινει τελευταια.

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.910
Πόντοι
216
Στηριζεις τον ιερο θεσμο της οικογενειας τυπε, σε κάποιες πολειτειες της Αμερικης θα σε βγαζανε δημαρχο ή σεριφη με τετοιο ιστορικο.
Δες μηπως κανεις τιποτα με την εγγονη της ξαδελφης, η ελπιδα πεθαινει τελευταια.
Οτι μπορεσα εκανα......και λιγες πηρα....
Θεωρω τον εαυτο μου Αρκετα ηθικο......κ τιμιο
δεν κλεβω γκομενα-φιλου η γνωστου- κ ειδικα οποιουδηποτε αδυναμου.....
οπως εαν εχω γνωρισει τον ανδρα-φιλο της καθεμιας μεσα απο παρεα, δεν την πεφτω,
επισης δεν γαμαω πρωην γκομενες φιλων κ γνωστων........

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.605
Πόντοι
10.131

Ένας 29χρονος καταδικάστηκε σε ποινή 37 μηνών, επειδή κακοποίησε σεξουαλικά την ξαδέλφη του, ύστερα από έξοδο και κατανάλωση αλκοόλ, τον Απρίλιο του 2021, σε περιοχή της Πέλλας.

Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη ύστερα από καταγγελία της 25χρονης -τότε- γυναίκας, η οποία ανέφερε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, εξαιτίας της οποίας δεν ήταν σε θέση να αντισταθεί...

Εγγρ.
5 Νοε 2025
Like
860
Πόντοι
201

Και αν και δεν έγινε ποτέ την έπεισα να βγάλουμε φωτογραφίες για το προφίλ μου στο ονλι φανς και τα κέρδη μισά μισα

Προφίλ εννοείται πως δεν είχα αλλά δεν το ξέρει. Της εδωσα 200€ και όλα καλά

Εγγρ.
5 Νοε 2025
Like
860
Πόντοι
201

Και αν και δεν έγινε ποτέ την έπεισα να βγάλουμε φωτογραφίες για το προφίλ μου στο ονλι φανς και τα κέρδη μισά μισα

Προφίλ εννοείται πως δεν είχα αλλά δεν το ξέρει. Της εδωσα 200€ και όλα καλά
Μάγκες την έψησα να ξανακάνουμε φωτογραφίσεις. Εστω να βγάλει σελφι

Οποιος μπορεί να στείλει μήνυμα για να βοηθήσει θα εκτιμηθεί και εννοείται θα σταλούν οι φωτο της

herzor123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2026
Like
1.575
Πόντοι
200
Λοιπόν θα μιλήσω για την πρώτη μου ξαδέρφη πάντα με καυλωνε από μικρό και τράβαγα συνέχεια για εκείνη αυτή είναι ψιλή καστανή λεπτό σώμα μικρό βυζί αλλά μεγάλος κωλος έμενε στην ίδια πολυκατοικία που εμένε η γιαγιά μας εγώ τότε συνέχεια σαββατοκύριακο εμένα στην γιαγιά μου και πολλές φορές στο σπίτι τις ξαδέρφης μου έχει έρθει το καλοκαίρι πρώτη λυκείου και καθόμαστε αυτή κουρασμένη πάει για ύπνο και εγώ είχα το κινητό μου στην φόρτιση έτσι μου έδωσε το δικό της να περάσω την ώρα μου εννοείτε το έψαξα από πάνω μέχρι κάτω όλες τις οι φωτογραφίες και βίντεο τα έστειλα στο δικό μου βρήκα γυμνές τις φωτογραφίες βίντεο να παίρνει πίπα και να κάνει σεξ και πολλές σκριν συνομιλίες της που μίλαγε βρώμικα από τότε η ξαδέρφη μου χάρισε ένα από τα αγαπημένα μου δώρα χωρίς να το ξέρει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom