Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
το αικιντο καλο ειναι...γιατι σου μαθαινει πως να διαχειριζεσαι το βαρος του αλλου εναντιον του...ναι οκ αλλα επιμενω στη θεση μου...ΑΜΑ ΣΕ ΚΟΠΑΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΛΟΣΤΟ ΞΕΡΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ....![]()
το αικιντο καλο ειναι...γιατι σου μαθαινει πως να διαχειριζεσαι το βαρος του αλλου εναντιον του...ναι οκ αλλα επιμενω στη θεση μου...ΑΜΑ ΣΕ ΚΟΠΑΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΛΟΣΤΟ ΞΕΡΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ....![]()
δε τα μπερδευω...απλως λεω καποιες αληθειες για να μαθαινουν οι καινουργιοι και να θυμουνται οι παλιοτεροιΓιατί επιμένεις νά μπερδεύεις τό ξύλο καί τούς τσακωμούς μέ τίς πολεμικές τέχνες;
ναι φιλε μου το kick boxing το οποιο ειναι αθλημα και οχι πολεμικη τεχνη.θα στεγνωσεις απ το λιπος ;)θελω να χασω κιλα! βοηθαει να μαθεις καποια πολεμικη τεχνη στο να χασεις κιλα; (εννοειται οτι το φαγητο κομμενο) γυμναστηριο το βαριεμαι το διαδρομο!
ειναι 2 ανομοια πραγματα.το κιονκιουσαι κτλ.αλλο το πνευμα και αλλο τα κοκοριστικα κλοτσομπουνιδιαΈχοντας εμπειρία χρόνων,στο πσρασδοσιακο Ιαπωνικο καράτε-το οποιο θα ευγνωμονώ για πάντα για τα μονιμα οφέλη που αφησε στο κορμί μου και στα αντανακλαστικά-και μόνο μερικων μηνών στο kick boxing,θα επέλεγα τελικά το δευτερο,λογω της κινητικότητας που το χαρακτηριζει περισσοτερο !
Θεωρω πως για καποιον που θελει περισσοτερο να γυμναστει και να τραβηξει και κανα γροθιδι σε περιπτωση που χρειαστει,η ''τελειομανία'' τα κάτας το ''τελετουργικό'' και η στατικοτητα δεν ενδεικνύονται,από την άλλη πραγματικα πρόκειται για δυσκολη απόφαση ανάμεσα σε δύο ανόμοια πράματα τελικά !!
Τάβλι rulezΑϊκίντο rulez
Είναι παρεξηγημένο λόγω του μαλάκα του Στίβεν Σιγκάλ![]()