Νέα

Επαναφορά κωδικού τηλεφώνου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 603
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
113
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους!!Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση!!Εχω ένα κινητό στο οποίο είχα βάλει κωδικό κλειδώματος και δεν το θυμάμαι!!Υπαρχει κάποια εταιρία που μπορεί να το ξεκλειδώσει ή τουλάχιστον να μπορεί να κάνει ανάκτηση δεδομένων ώστε να πάρω τις φωτογραφίες;Ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
1.165
Πόντοι
86
Καλησπέρα σε όλους!!Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση!!Εχω ένα κινητό στο οποίο είχα βάλει κωδικό κλειδώματος και δεν το θυμάμαι!!Υπαρχει κάποια εταιρία που μπορεί να το ξεκλειδώσει ή τουλάχιστον να μπορεί να κάνει ανάκτηση δεδομένων ώστε να πάρω τις φωτογραφίες;Ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων
1 δεν ειναι δικο σου το βρηκες
2 αν γινοταν, τοτε ποιο το νόημα του κωδικού κλειδώματος;

Οι φωτογραφιες ανήκουν σε αυτόν που γνωρίζει τον κωδικο

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.259
Πόντοι
15.931
στην γαδα να το πας στο ηλεκτρονικο εγκλημα θα στο ξεκλειδωσουν τζαμπα :wink: δωρο οι χειροπεδες:headbaning1::headbaning2:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.025
Πόντοι
2.606
τα πακομαγαζα περιξ της ομονοιας ειναι οι ανθρωποι σου

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
1.165
Πόντοι
86
σύμφωνοι, αλλα ειναι δικο σου ή της γυναικας σου;

zeronas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2024
Κριτικές
8
Like
404
Πόντοι
280
Υπαρχουν συσκευες που κανουν τετοια δουλεια αλλα που θα βρεις δεν ξερω, ειναι ακριβες και να τις αγορασεις δεν αξιζει

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.641
Πόντοι
6.495
Μήπως στα πακιστανομάγαζα που πουλάνε και φτιάχνουν κινητά ξέρουν?

diaKoreas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
159
Πόντοι
280
Αν ειναι Iphone δυσκολα

Stories