Νέα

Επάγγελμα ταξιτζής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tripas2002
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6.017
Πόντοι
1.406
Και εγω μαγαζι εχω,αλλα αλλο το μαγαζι και αλλο το ταξι.
Δουλειά είναι κ αυτή ρε αδερφέ. 140000 εφτασε η άδεια τους. Ας δουλεψουν κ αυτοί, αν βγάλουν κανα φράγκο παραπανω, στο δικό σου και στο δικό μου μαγαζί θα το αφησουν. Δε θα το στείλουν στην οικογένεια στο Μπαγκλαντές ουτε θα τα βγάλουν σε ελβετική τράπεζα.

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.588
Πόντοι
41.293
Ένα ταξί(δικό σου) έχει αυτή τη στιγμή 25000 ευρώ έξοδα το χρόνο. Χωρίς να έχει παρει μεροκάματο ο οδηγός/ιδιοκτήτης του. Βγες στο πολεμο να τα βγάλεις μαζευοντας ταληροδεκαρικα. Έχουν καταφέρει να στριψουν τους μίσους από εμάς απέναντι στους άλλους μίσους. Είμαι της γνώμης να αφήσουν το κοσμάκη να δουλέψει απλά :hi:
Συμφωνώ ότι όλο τον μυστικό τους είναι να φέρουν διχόνοια μεταξύ ελεύθερων επάγγελματιων διότι ξέρουν ότι δημόσιο κ συνταξιούχο τον κρατάν από τα αρχιδια με τους μισθούς κ συντάξεις όπως κ τους ανέργους με τα επιδόματα πενίας

.σε αυτό βγάζω το καπέλο στον μοασταρδιΚούλη ..μάστορας ....

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.077
Πόντοι
3.846
Την πατησες...Ειμαι..
Μπορει να το επιβεβαιωσει ο @sex volcano που με ξερει.
Τύπε μήπως είσαι και μπατζανάκης με τον alex71?
Για να επιβεβαιώσει κι αυτό :confused:

Είμαι οδηγός ταξί με νοικιασμένη άδεια κι όταν βρω χρόνο θα γράψω τις εμπειρίες μου για το επάγγελμα.
Τύπε θα με ενδιέφερε αν έχεις πεσίματα σε μουνέτα, οπότε να φύγω από το χωριό και να πάω στο Μεγάλο, είναι πίκρα να ξοδ€ύομαι :lipsrsealed:

Τελευταία τροποποίηση:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.023
Πόντοι
37.562
Δουλειά είναι κ αυτή ρε αδερφέ. 140000 εφτασε η άδεια τους. Ας δουλεψουν κ αυτοί, αν βγάλουν κανα φράγκο παραπανω, στο δικό σου και στο δικό μου μαγαζί θα το αφησουν. Δε θα το στείλουν στην οικογένεια στο Μπαγκλαντές ουτε θα τα βγάλουν σε ελβετική τράπεζα.
Να δουλεψουν,μαζι σου,αλλα με νομους και κανονες,
οπως εσυ κι εγω..

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.588
Πόντοι
41.293
Κ ένα άλλο για το θέμα μιας κ δεν είναι τόσα σχετικός
Την ανικανότητα τους να δημιουργήσουν σωστά ΜΜΜ ,αυτοί βγάζουν τέτοιους νόμους ώστε να νομίζουμε ότι το πρόβλημα είναι ο ταρίφας που θα μπαίνει στο κυκλοφοριακό κ όχι η ανυπαρξία ΜΜΜ...οι ίδιοι οι πολιτικοί και οι διπλωμάτες μπαίνουν στις λεοφορειλωριδες

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6.017
Πόντοι
1.406
Να δουλεψουν,μαζι σου,αλλα με νομους και κανονες,
οπως εσυ κι εγω..
Αυτό λέμε ρε μαν ότι στο τέλος από τους πολλους νόμους και κανόνες, κανένας από εμάς δε θα μπορεί να δουλέψει. Τέλος παντων σε κάθε περιπτωση δε χαίρομαι καθόλου όταν περιοριζουν κλάδους και τους αναγκάζουν να κάνουν απεργίες. Επίσης οι ταξιτζήδες μου είναι συμπαθής και χρήσιμοι ταυτόχρονα αφου τους χρησιμοποιώ στις εξόδους μου και με γυρνάνε στο σπίτι μου με ασφάλεια όταν έχω πιει τα συκώτια μου :coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.024
Πόντοι
6.256
Ένα ταξί(δικό σου) έχει αυτή τη στιγμή 25000 ευρώ έξοδα το χρόνο. Χωρίς να έχει παρει μεροκάματο ο οδηγός/ιδιοκτήτης του. Βγες στο πολεμο να τα βγάλεις μαζευοντας ταληροδεκαρικα. Έχουν καταφέρει να στριψουν τους μίσους από εμάς απέναντι στους άλλους μίσους. Είμαι της γνώμης να αφήσουν το κοσμάκη να δουλέψει απλά :hi:
Επιχείρηση είναι...και μια επιχείρηση μπορεί να έχει 25.000 ευρώ έξοδα το μήνα...δεν έχει να κάνει αυτό.

25Κ είναι περίπου 2.000 το μήνα...δηλαδή μια μικρή επιχείρηση πόσα έξοδα έχει το μήνα λιγότερα??? Αλλά είδες κανέναν με μικρή επιχείρηση να ζητάει ειδική μεταχείριση?

Επίσης ένα ταξί τι τζίρο κάνει την ημέρα? μια μέση κούρσα είναι ένα 10ρικο...πόσες κούρσες παίρνει? τα 2Κ το μήνα...με 20 εργάσιμες να υπολογίσουμε είναι περίπου 100ε την ημέρα...θες να μου πεις ότι δεν τα κάνει με 12 ώρες δουλειά? Γιατί και ο μικρός επιχειρηματίας 12 ώρες θα δουλέψει.

Δεν βλέπω γιατί χρειάζονται ειδική μεταχείριση....όλοι θέλουν "απλά να δουλέψουν'' αλλά δεν πάει έτσι. Εμένα το κράτος με γαμάει στους ελέγχους και με βάζει να βγάλω 40 πιστοποιητικά και να τα πληρώσω κιόλας. θα ήθελες να παίρνεις από εμένα σάπιες υπηρεσίες ''για να δουλέψω και εγώ"??

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
72.941
Πόντοι
12.756
Επιχείρηση είναι...και μια επιχείρηση μπορεί να έχει 25.000 ευρώ έξοδα το μήνα...δεν έχει να κάνει αυτό.

25Κ είναι περίπου 2.000 το μήνα...δηλαδή μια μικρή επιχείρηση πόσα έξοδα έχει το μήνα λιγότερα??? Αλλά είδες κανέναν με μικρή επιχείρηση να ζητάει ειδική μεταχείριση?

Επίσης ένα ταξί τι τζίρο κάνει την ημέρα? μια μέση κούρσα είναι ένα 10ρικο...πόσες κούρσες παίρνει? τα 2Κ το μήνα...με 20 εργάσιμες να υπολογίσουμε είναι περίπου 100ε την ημέρα...θες να μου πεις ότι δεν τα κάνει με 12 ώρες δουλειά? Γιατί και ο μικρός επιχειρηματίας 12 ώρες θα δουλέψει.

Δεν βλέπω γιατί χρειάζονται ειδική μεταχείριση....όλοι θέλουν "απλά να δουλέψουν'' αλλά δεν πάει έτσι. Εμένα το κράτος με γαμάει στους ελέγχους και με βάζει να βγάλω 40 πιστοποιητικά και να τα πληρώσω κιόλας. θα ήθελες να παίρνεις από εμένα σάπιες υπηρεσίες ''για να δουλέψω και εγώ"??
μαλιστα......ξερεις και απο ταριφες;

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.588
Πόντοι
41.293
Για μένα πάντα θα είναι στην καρδιά μου οι ταξιτζήδες

Έχω καλές αναμνήσεις από τα ταξι..
Κάποτε στα 90's στο ανατολικό μπλοκ όταν έπαιρνες τηλ τον νταβατζη σου έφερνε εσκορτακια μέσα στο ταξί και διάλεγες :smitten:

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6.017
Πόντοι
1.406

Σαπιες υπηρεσίες επειδή θα μπουν στον λεοφωρειοδρομο να παρουν ενα πελατη? Κ εγώ τυπέ πλεον για να κλασω στη δουλειά μου πρεπει να ενημερώσω το γκοβ και τα έξοδα μου εχουν ανέβει 100% σε δυο χρόνια. Αλλά δε χαίρομαι με το νόμο που κάνει του δουλειά του διπλανου μου δυσκολότερη.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.023
Πόντοι
37.562
Αυτό λέμε ρε μαν ότι στο τέλος από τους πολλους νόμους και κανόνες, κανένας από εμάς δε θα μπορεί να δουλέψει. Τέλος παντων σε κάθε περιπτωση δε χαίρομαι καθόλου όταν περιοριζουν κλάδους και τους αναγκάζουν να κάνουν απεργίες. Επίσης οι ταξιτζήδες μου είναι συμπαθής και χρήσιμοι ταυτόχρονα αφου τους χρησιμοποιώ στις εξόδους μου και με γυρνάνε στο σπίτι μου με ασφάλεια όταν έχω πιει τα συκώτια μου :coffee:
Προτιμω τους νομους απο την ασυδοσια..
Και οι ταριφες ειναι ειδικη περιπτωση ασυδοσιας,παρανομιας και κλεψιας.
Τους εχω ζησει και σαν συνεργατης τους σε αλλη δουλεια και
εχω ακουσει φρικτες ιστοριες απο τους ιδιους.

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.588
Πόντοι
41.293
Σαπιες υπηρεσίες επειδή θα μπουν στον λεοφωρειοδρομο να παρουν ενα πελατη? Κ εγώ τυπέ πλεον για να κλασω στη δουλειά μου πρεπει να ενημερώσω το γκοβ και τα έξοδα μου εχουν ανέβει 100% σε δυο χρόνια. Αλλά δε χαίρομαι με το νόμο που κάνει του δουλειά του διπλανου μου δυσκολότερη.
Φωνή λογικής ο τομαχοκ
Ο μόνος γνήσιος Ελεύθερος επαγγελματίας στο σαητ ...ξεχωρίζει ...

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.024
Πόντοι
6.256
όχι δεν μιλάω για την λωρίδα εννοώ γενικά για τον κλάδο...αυτό με την λωρίδα ούτε και το έχω καταλάβει γιατί το κάνουν (το έγραψα και πιο πάνω)

εγώ λέω ότι ο κλάδος τους είναι σε μεγάλο ποσοστό μη επαγγελματίες με πολύ κακή νοοτροπία...και φωνάζουν για ειδική μεταχείριση.

Εμένα ξέρεις πόσοι νόμοι με έχουν δυσκολέψει? δεν κατέβηκα σε καμιά απεργία.

Το gov δεν κοστίζει...αλλά η εφαρμογή του mydata και της ηλ. τιμολόγησης κόστισε και κοστίζει πολύ. Τα έξοδα ανεβαίνουν λόγω των καρτέλ όχι της εξυγείανσης ενός κλάδου όμως...

Δεν χαίρομαι με την δυσκολία κανενός...αλλά δεν θα δικαιολογήσω και κάθε κλάδο που θέλει ειδική μεταχείριση...όλοι στην Ελλάδα σκούζουν όταν τους δυσκολεύουν...αλλά το βάρος πάντα το σηκώνουν αυτοί που είναι τυπικοί και επαγγελματίες. Αυτό δεν μου αρέσει.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.077
Πόντοι
3.846
μαλιστα......ξερεις και απο ταριφες;
Εσύ αντί να μας σκοτίζεις τον έρωτα με άσκοπα κογιότ, γιατί δεν ψαρεύεις κανέναν από εδώ μέσα :think:
Θες να στείλω πραμάτεια, έτσι νομίζεις ότι είναι τζάμπα;
Θα βοηθάμ€ και κανένα δικό μας παιδί, τι στο διάολο χάθηκε η αλληλεγγύη του bou?
Μετά κλαψομουνιάζετε για τους μοναχοφάηδες :confused:

ΨΨ (νο μένσιον) Πολυζώης :confused:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.306
Πόντοι
10.656
Επρεπε να ειχαν αφησει και επισημα την Uber να λειτουργει κανονικα με "ιδιωτες" οπως γινεται στις υπολοιπες πολιτισμενες χωρες, και οχι με ταξιτζηδες, αλλα στην Μπανανια κανουμε ενα βημα μπρος δυο βηματα πισω, και παταμε και σκατα ταυτοχρονα :coffee:

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6.017
Πόντοι
1.406
Από Δευτέρα ωστόσο που το μέσα έξω πλυσιμο στα πακιστανικα πλυντηρια που πλενουν το αυτοκίνητο τους όσοι θέλουν να κάνουν το κόσμο καλυτερο θα παει 20 ευρώ και το σερβακι στο συνεργείο του μισητου και κλέφταρα συνεργειατζη θα παει από 200 ευρώ 400 θα παει το κλάμα συννεφο.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.024
Πόντοι
6.256
Δεν είναι λογική αυτή τόμα

αν πρέπει να αποδεχτούμε ότι ο άλλος θα κλέβει την εφορία για να μας παρέχει φτηνές υπηρεσίες...τότε ποιος θα πληρώσει? ο μαλάκας που δεν μπορεί να κλέψει?

ίσως ένα από τα προβλήματα στην Ελλάδα είναι ότι το business plan που κάνουν μερικοί βασίζονται στο ότι θα κλέβουν λίγο από δω και λίγο από εκεί. Τότε καλά κάνουν και μας κλέβουν όλοι...γιατί φωνάζουν για ακριβές βενζίνες και ακριβά σούπερ μάρκετ και ρεύματα?

Να απορροφήσουν οι συνεργειατζήδες την εφορία τους...να μην την καπελώσουν στον καταναλωτή....όπως κάνουμε όλοι μας.

Γιατί αν παίρνουν τα ίδια με την αντιπροσωπεία δεν υπάρχει λόγος να το πάμε σε αυτούς υπάρχει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom