Νέα

Επάγγελμα ταξιτζής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tripas2002
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.024
Πόντοι
6.256
αντί να κοιτάξουν να στήσουν μπλόκα στον κηφισό που το κάθε ντουγάνι μπαίνει στην λεα και γίνεται της πουτάνας στην φιλαδέλφεια και το ρέντη κάθε μέρα,αντί να κοιτάξουν πως θα μάθει ο Έλληνας να οδηγεί που είναι από τους χειρότερους οδηγούς συγκρινόμενος μόνο με τους δρόμους του πακιστάν και της ινδίας...

αντί να κοιτάξουν που παίρνουν τα τιμόνια κάτι γριές και γέροι με 90% τύφλωση....

αντί να κοιτάξουν που τα βανάκια και τα αγροτικά των γύφτων τα οδηγούν 13χρονα και έχουν να γίνουν σέρβις από τότε που τα τσούρνεψαν....

αυτοί ασχολούνται με τους ταρίφες....και εδώ που τα λέμε αντί να κοιτάξουν να τους κάνουν ανθρώπους επαγγελματίες αντί για ούγκανους...αυτοί τους λένε να μην μπαίνουν στην λωρίδα των λεωφορείων....

κυρανάκη ξύπνα :confused:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
25.986
Πόντοι
7.046
Εντωμεταξύ, προτείνεται η σύντομη στάση των Ι.Χ. στις λεωφορειολωρίδες, να γίνεται μόνο αν δεν εμποδίζονται τα ΜΜΜ και κατά προτίμηση, πίσω από αυτά.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.026
Πόντοι
37.562
Βγάλτε μου από την απορία
Πχ υπάρχουν είκοσι δρόμοι με λεωφορείολωριδες ,αναγκαστικά ο ταξιτζής θα μπει μέσα για να πάρει κόσμο από πεζοδρόμιο αλλά και αφού τους φορτώσει κ συνεχίσει πάλι μέσα θα είναι μέχρι ένα διάστημα
Πώς γίνεται να τους απαγορυουν;
Απαγορευεται ο ταριφας να μπαινει και να φορτωνει
εκει που εχει λεοφωρειολωριδες.
Υπαρχουν συγκεκριμενες θεσεις για ταξι με εσοχες οπως στη Τσιμισκη πχ.
Αλλο αν κανουν τα στραβα ματια και φορτωνουν οπου τους καβλωσει.

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
10.919
Πόντοι
3.656
Απαγορευεται ο ταριφας να μπαινει και να φορτωνει
εκει που εχει λεοφωρειολωριδες.
Υπαρχουν συγκεκριμενες θεσεις για ταξι με εσοχες οπως στη Τσιμισκη πχ.
Αλλο αν κανουν τα στραβα ματια και φορτωνουν οπου τους καβλωσει.
Αυτό ακριβώς τίποτα αλλο
Και αναρωτιέμαι ρητορικα να μου απαντήσετε που έλεγε και μια ψυχή
Έστω πως ο Θύμιος ενδιαφέρεται για το κοινό ταχαμου γιατί δεν προτείνει και τέτοια λυση πχ για την Αθήνα να λέει πχ στα Προπύλαια πχ οκ λέμε τωρα

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.527
Πόντοι
6.955
6 το πρωί με 9 το βράδυ δεν θα επιβιβάζουμε - αποβιβάζουμε όπου υπάρχει λεωφορειολωρίδα. Σβήνουμε καπέλο κατεβάζουμε ελεύθερο και απομακρυνόμαστε σε άλλη περιοχή. Ας πάει ο ασθενής με το λεωφορείο, ας περπατήσει η γριά μέχρι το σημείο που δεν θα υπάρχει λεωφορειολωρίδα κι ας κουβαλήσει ο ταξιδιώτης τα μπαγάζια του 600 μέτρα μακρυα με τα χέρια. Απλά και ξεκάθαρα, 6 το πρωί με 9 το βράδυ τα 50 ΧΛΜ λεωφορειολωρίδων είναι 50 ΧΛΜ μη άσκησης του επαγγέλματος μου.
Αν δυσαρεστείται το επιβατικό κοινό ας κάνει τα παράπονα του στον Κυρανάκη.

• Like
Αντιδράσεις: OMSA20

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.589
Πόντοι
41.293
6 το πρωί με 9 το βράδυ δεν θα επιβιβάζουμε - αποβιβάζουμε όπου υπάρχει λεωφορειολωρίδα. Σβήνουμε καπέλο κατεβάζουμε ελεύθερο και απομακρυνόμαστε σε άλλη περιοχή. Ας πάει ο ασθενής με το λεωφορείο, ας περπατήσει η γριά μέχρι το σημείο που δεν θα υπάρχει λεωφορειολωρίδα κι ας κουβαλήσει ο ταξιδιώτης τα μπαγάζια του 600 μέτρα μακρυα με τα χέρια. Απλά και ξεκάθαρα, 6 το πρωί με 9 το βράδυ τα 50 ΧΛΜ λεωφορειολωρίδων είναι 50 ΧΛΜ μη άσκησης του επαγγέλματος μου.
Αν πηγαίνει ο πελάτης στην αριστερή μεριά του δρόμου όταν είναι μονόδρομος. ;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.024
Πόντοι
6.256
Πριν από 3-4 χρόνια πήρα ταξί από το σύνταγμα να με πάει μια διαδρομή 2-3 χλμ

ο τυπάς δεν έβαλε ταξίμετρο και όταν φτάσαμε μου λέει 10,00....όταν είδε ότι δεν είμαι τουρίστας ή από χωριό μου λέει πλάκα κάνω 5,00...πάλι πολλά δηλαδή....

όταν του είπα ότι δεν έχει ανάψει το μηχανάκι και κανονικά έπρεπε να μην του δώσω τίποτα και να φωνάξω την αστυνομία γιατί προσπαθεί να με δουλέψει άρχισε να βρίζει σαν ηλίθιος

ότι τέτοιοι τύποι δηλαδή θα υπακούσουν στον νόμο και δε θα μπαίνουν στα λεωφορεία :confused:

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
889
Πόντοι
86
To επάγγελμα ταξί
είναι πειρατικό
ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Οπου μπορούν τα παίρνουνε
μιλάμε για τάληρα και δεκάρικα

κι οι κομψευάμενοι
κάνουν επιτροπές

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.026
Πόντοι
37.562

ο τυπάς δεν έβαλε ταξίμετρο και όταν φτάσαμε μου λέει 10,00....όταν είδε ότι δεν είμαι τουρίστας ή από χωριό μου λέει πλάκα κάνω 5,00...πάλι πολλά δηλαδή....

όταν του είπα ότι δεν έχει ανάψει το μηχανάκι και κανονικά έπρεπε να μην του δώσω τίποτα και να φωνάξω την αστυνομία γιατί προσπαθεί να με δουλέψει άρχισε να βρίζει σαν ηλίθιος

ότι τέτοιοι τύποι δηλαδή θα υπακούσουν στον νόμο και δε θα μπαίνουν στα λεωφορεία :confused:
Εμενα ενας προχθες εψαχνε μια ωρα τα κερματα να δωσει ρεστα,
μπας και του πω κρατα τα..
Αλλα ηταν τοσο πουστικος ο τροπος που το εκανε,που περιμενα σαν Σουηδος
τα ρεστα,τον ειπα να παει να χαλασει στο καφε απεναντι.
Στο τελος για να μην ξεφτυλιστει μου κρατησε λιγοτερα ο φελλος.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
16.904
Πόντοι
2.606
Εντωμεταξύ, προτείνεται η σύντομη στάση των Ι.Χ. στις λεωφορειολωρίδες, να γίνεται μόνο αν δεν εμποδίζονται τα ΜΜΜ και κατά προτίμηση, πίσω από αυτά.
το λογικό δλδ, να μην εμποδίζουν την κίνηση των λεωφορείων

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.024
Πόντοι
6.256
Εμενα ενας προχθες εψαχνε μια ωρα τα κερματα να δωσει ρεστα,
μπας και του πω κρατα τα..
Αλλα ηταν τοσο πουστικος ο τροπος που το εκανε,που περιμενα σαν Σουηδος
τα ρεστα,τον ειπα να παει να χαλασει στο καφε απεναντι.
Στο τελος για να μην ξεφτυλιστει μου κρατησε λιγοτερα ο φελλος.
τις ελάχιστες φορές που χρειάζεται να πάρω ταξί παίρνω πάντα από το ταξιμπιτ

κάτι λίγες που είναι η πιάτσα μπροστά μου το μετάνιωσα που δεν πήρα από την εφαρμογή

πάντα το ταξίμετρο γράφει λες και του έχεις γυρίσει τα κοντέρ...μιλάμε για γύφτους Α κατηγορίας...καλά...πέρα από το ότι αν θέλεις να πληρώσεις με κάρτα ή γενικά να πάρεις απόδειξη πρέπει να το παίξεις ρουλέτα αν θα σου βρίσει τη μάνα ο ''επαγγελματίας'' :tooth:

την πούτσα που έφαγαν με τις εφαρμογές όχι απλά την άξιζαν...αλλά ήταν θεία δίκη :alivedick:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
13
Like
8.343
Πόντοι
3.346
Στα παπαρια μας τυπε. Μην μπεις και μην πάρεις κανενα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και αν μπορείτε, κρατήστε την απεργία μέχρι Σεπτέμβριο.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.359
Πόντοι
9.931
Οι ταρίφες παίζει να ειναι ο μονος κλάδος που δεν εχει εξελιχθεί απο την δεκαετία του 80!

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.024
Πόντοι
6.256
Οι ταρίφες παίζει να ειναι ο μονος κλάδος που δεν εχει εξελιχθεί απο την δεκαετία του 80!
υπάρχουν άνθρωποι που έχουν εξελιχθεί με τις εφαρμογές...που έχουν επενδύσει σε καινούρια αμάξια κτλπ

απλά όπως σε όλους τους κλάδους στην Ελλάδα

το 90% είναι μπαρμπαδόγυφτοι που θέλουν με μηδέν ευρώ με ένα σάπιο αμάξι που πήραν πριν από 25 χρόνια να βγάλουν όσα περισσότερα μπορούν...με απατεωνιές και προφανώς χωρίς εφορία....

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.255
Πόντοι
456
ΕΠΕΣΕ ΠΟΥΤΣΑ!!!!

:rockon:

Καλύτερα, πριν χρόνια παραλίγο να με παρασύρει ταξί που ήταν σε λεωφορειόδρομο

Καλά και εσύ, γιατί δεν περπάτησες; 2 χλμ δεν είναι πολλά και χωρίς ανηφόρα κιόλας

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.527
Πόντοι
6.955

υπάρχουν άνθρωποι που έχουν εξελιχθεί με τις εφαρμογές...που έχουν επενδύσει σε καινούρια αμάξια κτλπ

απλά όπως σε όλους τους κλάδους στην Ελλάδα

το 90% είναι μπαρμπαδόγυφτοι που θέλουν με μηδέν ευρώ με ένα σάπιο αμάξι που πήραν πριν από 25 χρόνια να βγάλουν όσα περισσότερα μπορούν...με απατεωνιές και προφανώς χωρίς εφορία....
Δεν αντέχω να διαβάζω τέτοιες ανακρίβειες. Μάθετε ότι οι εφαρμογές εγγράφουν του παράνομους οδηγούς αυτούς με πλαστές ειδικές άδειες.......τα ραδιοταξί όχι......μάθετε ακόμα ότι μεγάλο ποσοστό των οδηγών είναι πτυχιούχοι και γλωσσομαθείς. Αυτοκίνητα 25ετίας δεν υπάρχου καθώς στα 19 χρόνια κόβονται από ταξί.
Μπαρμπαδόγυφτοι όπως λες υπάρχουν στον κλάδο, είναι ένα μειοψηφικό ποσοστό το οποίο με τις συνταξιοδοτήσεις τείνει να εξαλειφθεί.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.024
Πόντοι
6.256
Δεν αντέχω να διαβάζω τέτοιες ανακρίβειες. Μάθετε ότι οι εφαρμογές εγγράφουν του παράνομους οδηγούς αυτούς με πλαστές ειδικές άδειες.......τα ραδιοταξί όχι......μάθετε ακόμα ότι μεγάλο ποσοστό των οδηγών είναι πτυχιούχοι και γλωσσομαθείς. Αυτοκίνητα 25ετίας δεν υπάρχου καθώς στα 19 χρόνια κόβονται από ταξί.
Μπαρμπαδόγυφτοι όπως λες υπάρχουν στον κλάδο, είναι ένα μειοψηφικό ποσοστό το οποίο με τις συνταξιοδοτήσεις τείνει να εξαλειφθεί.
Δεν με απασχολεί τι εγγράφουν οι εφαρμογές...αρκεί που ξέρω τα στοιχεία του ατόμου που θα πληρώσω...που είναι υποχρεωμένος να δεχτεί κάρτα...που μπορώ να διαλέξω εγώ την διαδρομή και όχι ''εγώ ξέρω καλύτερα από που θα πάμε'' και κυρίως που έρχεται εκεί που το καλώ όχι όπου τον συμφέρει.

Ξέρω ότι στο taxibeat παλαιότερα για να μπεις δεν έμπαινες με σάπια αμάξια....τουλάχιστον έτσι έλεγαν άνθρωποι που είχα πάρει ταξί και συζητούσαμε. Και το ότι μπορείς να κάνεις κριτική και να ενημερώσεις αν κάποιος δεν κάνει σωστά τη δουλειά του αρκεί.

Τώρα ανακρίβειες δεν είναι....τα ταξί εκτός εφαρμογών και παλιά είναι..και ασυντήρητα και με πειραγμένα κοντέρ..και αποδείξεις δεν κόβουν....και κάρτα δε θέλουν....και επιλέγουν τις διαδρομές. Άπειροι μπαρμπαδόγυφτοι....και σχεδόν κανένας σε εφαρμογή...όλοι στις πιάτσες....γιατί άραγε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom