Νέα

Ενεργητικοί τραβελογάμηδες, στρέιτ ή γκέι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paparotriftoulas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είναι οι ενεργητικοί τραβελογάμηδες κρυφόπουστες;

• ΟΧΙ, είναι στρειτ

• ΝΑΙ, είναι γκει

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
paparotriftoulas

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.620
Πόντοι
10.656
Καταρχήν ευχαριστώ που βρήκες παλιά μου μηνύματα, αυτό λέει πολλά!!
λεει οτι οταν εχεις ανοιχτο προφιλ, με δυο κλικ μπορει ο καθενας να βρει τι εχεις γραψει σε 2 δευτερολεπτα :coffee:
Αλλά θετω ένα ερώτημα μήπως βγάλουμε άκρη, είσαι εσύ ο γκαβος και δεν είδες ότι στο πρώτο threat γράφει για τρανς δηλαδή τρανσέξουαλ με αλλαγή φύλου και ψεύτικο μουνι ( που θα έλεγε και Τζιμακος ) και στο δικό σου για τραβελους δηλαδή πραγματικούς άντρες με τριχωτό κωλο και παπάρια... ή δεύτερη εκδοχή να είμαι τελείως ανόητος να μην ξέρω ότι τραβελος και τρανσέξουαλ είναι το ίδιο πράγμα το οποίο δεν είναι αλλά με την δική σου λογική που θικτηκες είναι... εκτός και αν εννοείς ότι όταν γεννήθηκαν είναι και στις δύο περιπτώσεις αρσενικού φύλου άρα το ένα και το αυτό
ειλικρινα, δεν καταλαβαινω τι γραφεις ρε προεδρε :confused:

οπως και να εχει εξακολουθεις να αγνοεις την ψηφοφορια, θεωρωντας την αποψη σου δεδομενο επιστημονικο τεκμηριο. Οταν το 43% (ή το 57%, δεν εχω καταλαβει που ανηκεις :confused:) διαφωνει μαζι σου, τοτε μονο δεδομενα δεν ειναι τα πραγματα. Μη με κανεις να επαναλαμβανομαι, τα αναλυσαμε αρκετα και στις προηγουμενες σελιδες. Αστο να πεθανει το νημα, περασε η Κυριακη, δεν πουλαει πλεον. Αμα θες παρε θεση στο επικειμενο ραντεβου θανατου που ειναι φρεσκο, αιντε :coffee:

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.426
Πόντοι
4.766
λεει οτι οταν εχεις ανοιχτο προφιλ, με δυο κλικ μπορει ο καθενας να βρει τι εχεις γραψει σε 2 δευτερολεπτα :coffee:

ειλικρινα, δεν καταλαβαινω τι γραφεις ρε προεδρε :confused:

οπως και να εχει εξακολουθεις να αγνοεις την ψηφοφορια, θεωρωντας την αποψη σου δεδομενο επιστημονικο τεκμηριο. Οταν το 43% (ή το 57%, δεν εχω καταλαβει που ανηκεις :confused:) διαφωνει μαζι σου, τοτε μονο δεδομενα δεν ειναι τα πραγματα. Μη με κανεις να επαναλαμβανομαι, τα αναλυσαμε αρκετα και στις προηγουμενες σελιδες. Αστο να πεθανει το νημα, περασε η Κυριακη, δεν πουλαει πλεον. Αμα θες παρε θεση στο επικειμενο ραντεβου θανατου που ειναι φρεσκο, αιντε :coffee:
OK μεγάλε μπαίνω να δω!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.963
Πόντοι
4.746
Tι στρέιτ και γκέυ ρε παιδιά. Τα πράγματα είναι απλά οποίος τον δίνει και ανακατεύεται με τα υδραυλικά του άλλου κάποια στιγμή στο τέλος θα τον πάρει κιολας, νόμος απαράβατος έτσι έλεγαν οι παλαιοί.
Εδώ κανονικά ζευγάρια βαρουνται και μετά το γυρίζουν αντιστρέφοντας τους ρόλους με δονηταρια.2

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
6
Like
1.305
Πόντοι
481
Κάποτε προσέγγιζα το θέμα βάζοντας το εξής δίλημμα:

Μετά από μια άγρια νύχτα που γίνεσαι ζάντα-κόκκαλο-ταμπέλα-παπούτσι, πέφτεις σε λήθαργο. Όταν ξυπνάς, συνειδητοποιείς ότι είσαι κλεισμένος/φυλακισμένος σε ένα σκοτεινό δωμάτιο χωρίς προφανή τρόπο διαφυγής. Εκεί λοιπόν ακούγεται μια φωνή που σου λέει: "Αν θες να βγεις ζωντανός από εδώ μέσα, θα κάτσεις να τον φας από τον τράβελο. Αλλιώς θα σε σκοτώσουμε!"

Το δίλημμα:

α) τον τρως και συνεχίζεις την ζωή σου, σαν να μην συνέβη τίποτε και ποτέ?
β) πηγαίνεις στον παράδεισο με απαράβατη κωλότρυπα?

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.928
Πόντοι
216
Το α δεν ισχύει, γτ δεν πιστεύω ότι αν τον φας μια φορά μετά θα κόψεις..

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.327
Πόντοι
3.246
Το α δεν ισχύει, γτ δεν πιστεύω ότι αν τον φας μια φορά μετά θα κόψεις..
Να σε κάνει επίτιμο μέλος της επιστημονικής ομάδας ο νηματοθέτης, καθώς η προσέγγιση σου είναι τοπ νοτς.

Εγώ θα παραθέσω τα σοφά λόγια μίας κωλομπαρούς συναδέλφου στα 17 μου στην 1η μου δουλειά, η οποία έμενε σε πολυκατοικία σε παράδρομο της Συγγρού και πάνω στην κουβέντα για την περιοχή την ρώτησα "καλά, τόση πελατεία έχουν τα τραβέλια; τι τους βρίσκουν;" , μου απάντησε "Αν ο άλλος θέλει να γαμήσει κώλο, δεν τον νοιάζει, ο κώλος είναι κώλος" να το ακούς αυτό από γυναίκα ... χαχχαχαχα.

Το θέμα εδώ είναι πολύπλοκο, σε προσπάθεια απλοποίησης, θα πώ πώς αν η άλλη/ος ανδροφέρνει έστω και λίγο και σε έλκει, έ, κάτι παίζει πέρα του στεγνού "στρέϊτ".
Τώρα αν είναι σαν την άλλη την Ταϊλανδή στο γνωστό βίντεο που έλεγε "i'm ladyboyyyyyy" ε, ντάξ, δεν μπορώ να κατηγορήσω όποιον την έπαιρνε, τώρα βέβαια, δεν το έχω αποτολμήσει ποτέ, οπότε δεν ξέρω πώς είναι να βλέπεις την μουνάρα ξαφνικά να βγάζει ένα παπάρι... :uglykiss:

• Like
Αντιδράσεις: HornyL

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.833
Πόντοι
3.870
Καλημερα σας κυριοι.Ειμαι γραμμενος στο σαιτ απο τον οκτωμβριο του 2011.Στα 14 ετη σε αυτο το σαιτ καθε χρονο θα σκανε2-3 θεματα με το αν καποιος πηγαινει με τρανς ειναι στρειτ η γκευ.Το 98 τοις εκατο που ειναι νηματοθετες εχουν την τεραστια αγωνια να μαθουν απο αλλους το αν ειναι στρειτ η γκευ.....Εχω τοποθετηθει δεκαδες φορες πανω στο συγκεκριμενο θεμα.Οταν πας με τρανς ειτε ενερητικα ειτε παθητοκα δεν εισαι στρειτ 100 τοις εκατο με την στενη ενοια του ορου που βαζουν στο τι ειναι στρειτ και τι ειναι γκευ.Κυριοι ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ..........

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
5.051
Πόντοι
456
Αυτός που γαμάει είναι στρέιτ, αυτός που τον τρώει είναι γκέι, αυτός που δίνει και παίρνει....είναι ο μεσαίος στο τρενάκι. Είναι τόσο απλό!

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.077
Πόντοι
456
Αυτός που γαμάει είναι στρέιτ, αυτός που τον τρώει είναι γκέι, αυτός που δίνει και παίρνει....είναι ο μεσαίος στο τρενάκι. Είναι τόσο απλό!
πως γινεται αυτος που γαμαει να ναι στρειτ ρε τυπε;;;απο τη στιγμη που καυλωνει με αντρικο κωλο ειναι πιο ανωμαλος απο τον αλλο που τον τρωει...

naleg51035

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2020
Like
122
Πόντοι
0
Αυτός που έλκεται από άντρες είναι gay. Ό,τι έχει παπάρι είναι άντρας. Συμπέρασμα; Έυκολο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom