Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τυπε ολοι του λεγαμε οτι ο αντζελας φαινοταν οτι ειναι μπερμπαντης και να μην μπλεξει αλλα δεν μας ακουσεκαι εγω εχω αυτη την γνωμη...γαμωτο εμπλεξε ο φιλος μου ο σφερδεκλος
οταν ειμουνα μικρος,τωρα οχιMα καλα πούστης εισαι?![]()
δικε μου ασε που στην φατσα ειναι σαν τον μπουγιολ,αλλα εχει κορμαρατυπε ολοι του λεγαμε οτι ο αντζελας φαινοταν οτι ειναι μπερμπαντης και να μην μπλεξει αλλα δεν μας ακουσε
Μικρος το εφαγες το δακτυλο ή μεγαλος?οταν ειμουνα μικρος,τωρα οχι
Μολις βλεπω τραβελι κατι παθαινω τυπε!....γιατι τον λες πουστη τυπε?![]()
εσυ μας ελειπες τωραΜικρος το εφαγες το δακτυλο ή μεγαλος?
για ξεκαθάρισε?
![]()

γουσταρεις ρε ανωμαλε;Μολις βλεπω τραβελι κατι παθαινω τυπε!....![]()
το λιλακι ειναι ελευθερας βοσκης και δεν μου αρεσουν εμενα κατι τετοια,ειμαι παλαιων αρχων
τον λιλα τον ειχε γκομενα ο λαγουδακης αλλα τον παρατησε γιατι ο λιλας ηθελε να πηδιεται με πολλους :S
και εμεις ειπαμε ε;μην με αφησεις χαρμανιΑ οκ....Τωρα ξεκαθαρισε το τοπιο....
Αντε τα λεμε το βραδυ με τα αποτελεσματα της γιουροβιζιον....![]()
Γελας ρε?εσυ μας ελειπες τωρα![]()
![]()
![]()

οχι ρε...Γελας ρε?
Εχω κανει δημοσια μια καταγγελία και δεν απάντησες ποτε.
Εισαι ο Λιλας ναι ή οχι?
![]()

τυπε εσυ εβγαλες αυτες τις βρωμερες φημες οτι ο λιλας ειναι ο λαγουδακης? :SΓελας ρε?
Εχω κανει δημοσια μια καταγγελία και δεν απάντησες ποτε.
Εισαι ο Λιλας ναι ή οχι?
![]()
μιλαμε οτι ο τυπος ειναι ελεεινος και λασπολογοςτυπε εσυ εβγαλες αυτες τις βρωμερες φημες οτι ο λιλας ειναι ο λαγουδακης? :S
Ναι.τυπε εσυ εβγαλες αυτες τις βρωμερες φημες οτι ο λιλας ειναι ο λαγουδακης? :S
σπιλωνεις υποληψεις τωρα ρε πατρινο καρναβαλι,οταν μπει ο σφερδεκλος θα ανεβασει φωτο που ειμαστε με τα γυναικακια μαςΝαι.
Αλλα δεν ειναι φημες.
Αληθεια ειναι.
Οκ.μιλαμε οτι ο τυπος ειναι ελεεινος και λασπολογος
λοιπον για να τελειωνει το θεμα,πουστης ειμουνα μικρος,οταν πηγα στρατο σταματησαΟκ.
Οταν θα βγουν τα στοιχεια στον αερα να δω που θα κρυφτεις.
>![]()
Ωπα με ειπες πατρινο καρναβαλι?σπιλωνεις υποληψεις τωρα ρε πατρινο καρναβαλι,οταν μπει ο σφερδεκλος θα ανεβασει φωτο που ειμαστε με τα γυναικακια μας