patriarcha
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.966
- Πόντοι
- 206
Άμα έκανε και πρωκτικό θα είχε ουρές τώρα απέξω!
κάνει και τις αρπαχτές της κανονικάΔηλαδή είναι σε μπουρδέλο και όχι βιζιτακι Ε? Περίεργο για πορνοστάρ
Σε τσόντα έχει κάνει πάντως και ήταν πολύ καλήΆμα έκανε και πρωκτικό θα είχε ουρές τώρα απέξω!
Έτσι ειναι η Εμινε , κανει guest φολες στα Studio , την μια Συγγρού 232 ,την αλλη Ηλιου την αλλη Μελαντιας , γυρνάει περα δώθε κι όπου κατσει η μπίλια και την παρει (πατησει) κανας ασχετος .....αν ητανε καλη στο γαμησι θα την κράταγε σε ενα studio δεν θα την αφηνε να παει αλλου , αλλα επειδη ειναι κρυοκωλη την παιζουν παλαντερ και ρεπατζου , ενα μεγαλο μπράβο παντως που συνεχίζει και υπαρχει στα στούντιο και δίνει χαρα και φολες , μπραβο στο κοριτσιΑπόψε πάντως είναι στο συγγρού232
Ελληνιδα μουσουλμάνα της Θράκης ειναι η εμινε?FFM Swingers Threesome
![]()
Ιρανή και Τουρκάλα σε Άγριο Κουαρτέτο
![]()
Casts: Tina Storm, Emine, Sakis Dermatis, Nek Sinner
Νέες Κυκλοφορίες SugarbabesTV
![]()
Δλδ εχει ακόμη Τούρκου στη Ρόδο που δεν έφυγαν με την ανταλλαγή πληθυσμών ?δεν το ηξερα@sex volcano είναι από τη Ρόδο.
Την έχει πάρει κανένας ;;Για όσους ενδιαφέρονται έβαλε ξανά αγγελία, όταν την είχα πάρει πριν μερικούς μήνες: δωράκι €160.
![]()
ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΜΑΙ Η ΕΜΙΝΕ ΓΛΥΚΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΜΕ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΕ ΧΩΡΟ ΣΟΥ Ή ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΝΩ ΠΡΩΚΤΙΚΟ κ ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ! ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΚΑΥΛΩΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!! ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ:6948503172 VIBER WHATSAPP ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΚΛΗΣΕΙΣ. *Καθαριότητα και διακριτικότητα αυτονόητα *Όχι...kanesex.com
Χωρίς να ξέρω κατι σχετικά , απλά αναφέρω , ότι όταν έγινε η ανταλλαγή πληθυσμών , η ρόδος , ως δωδεκάνησα,Δλδ εχει ακόμη Τούρκου στη Ρόδο που δεν έφυγαν με την ανταλλαγή πληθυσμών ?δεν το ηξερα
υπάρχει ένας μικρός νομίζω αριθμός.Δλδ εχει ακόμη Τούρκου στη Ρόδο που δεν έφυγαν με την ανταλλαγή πληθυσμών ?δεν το ηξερα
Ναι, στον χώρο μου πριν μερικούς μήνες. Γλυκό κορίτσι κ ας έχει φάει πούτσα αβέρτα. Αντέχει κ σε δυνατούς ρυθμούς κ πολύ καλό dt.Την έχει πάρει κανένας ;;
Ναι,καποιοι λιγοι υπάρχουν ακόμα εκείΔλδ εχει ακόμη Τούρκου στη Ρόδο που δεν έφυγαν με την ανταλλαγή πληθυσμών ?δεν το ηξερα
Σωστός. Μάλλον για αυτό έμειναν εκείΧωρίς να ξέρω κατι σχετικά , απλά αναφέρω , ότι όταν έγινε η ανταλλαγή πληθυσμών , η ρόδος , ως δωδεκάνησα,
δεν ήταν ελληνικό έδαφος , αλλά ιταλικό .
Μπορεί να συμβαίνει και το αντίθετο να είναι περιζήτητη λόγω του πορνο και να κάνει αρπαχτες σε πολλά στούντιο. Πάντως για μουσουλμάνα έχει φάει τρελή πουτσαΈτσι ειναι η Εμινε , κανει guest φολες στα Studio , την μια Συγγρού 232 ,την αλλη Ηλιου την αλλη Μελαντιας , γυρνάει περα δώθε κι όπου κατσει η μπίλια και την παρει (πατησει) κανας ασχετος .....αν ητανε καλη στο γαμησι θα την κράταγε σε ενα studio δεν θα την αφηνε να παει αλλου , αλλα επειδη ειναι κρυοκωλη την παιζουν παλαντερ και ρεπατζου , ενα μεγαλο μπράβο παντως που συνεχίζει και υπαρχει στα στούντιο και δίνει χαρα και φολες , μπραβο στο κοριτσι
Δεν υπάρχει τώρα η αγγελία!Για όσους ενδιαφέρονται έβαλε ξανά αγγελία, όταν την είχα πάρει πριν μερικούς μήνες: δωράκι €160.
![]()
ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΜΑΙ Η ΕΜΙΝΕ ΓΛΥΚΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΜΕ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΕ ΧΩΡΟ ΣΟΥ Ή ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΝΩ ΠΡΩΚΤΙΚΟ κ ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ! ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΚΑΥΛΩΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!! ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ:6948503172 VIBER WHATSAPP ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΚΛΗΣΕΙΣ. *Καθαριότητα και διακριτικότητα αυτονόητα *Όχι...kanesex.com