Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλό μεσημέρι γλυκιά ύπαρξη !Πολλες καλημέρες!
Καλησπέρα σε όλους.Ξέρει κανείς αν είναι η Ελβίρα από Εφέσου 11;Αν δεν είναι αυτή ξέρει κανείς που μπορώ να βρω την Ελβίρα από Εφέσου 11;Ευχαριστώ μάγκες..
αντε να στειλω και εγω ενα φιλακι μιας και μου στελνεις και εσυ!Χαχαχα! :-*
μόνο για το βήχαΜαζί με τα σιροπια δινετε και το παγωτό?....
Ελα ρε τύπε, βρεθηκε καποια να σου αρεσει??μόνο για το βήχα
οριστε?Ελα ρε τύπε, βρεθηκε καποια να σου αρεσει??
πραγματικά αυτό απο που το συμπέρανες?Ελα ρε τύπε, βρεθηκε καποια να σου αρεσει??
Πωωωωωωωω ρε φιλε, κι εσενα αμα σε πιασει το κολλημα δεν παιζεσαι...πραγματικά αυτό απο που το συμπέρανες?
έγραψε ο άλλος γλυκια ύπαρξη και εβαλα εγω ερωτικο τραγουδακι και emoticons για να τον τρολάρω!μου στελνει φιλακι η elvira και λέω αντε να σου στιλω και εγω,το τοι βρεθηκε γυναικα να μου αρεσει που κολάει?
μαλάκα alex να σου πω κατι,εχεις κατι εκλάμψεις ωρες ωρες και γράφεις έξυπνα πράγματα αλλα κρατάει ελάχιστα ρε φιλε αυτό,μετά ξαναπέφτεις στην μαλακια!
δευτερον για να δεις ποιες κοπελες μου αρεσαν σε παραπεμπω στις κριτικες μου,
και τρίτον η elvira δεν ειναι νεα στο χωρο,αρα αν ειναι θα το ήξερα(που το γνωρίζω δηλαδη) απο παλια οτι μου αρεσει και όχι τώρα!
μια μαλακια είπες θες να πεις!Πωωωωωωωω ρε φιλε, κι εσενα αμα σε πιασει το κολλημα δεν παιζεσαι...
Μια κουβεντα ειπαμε ρε αδερφε...
Αχού το ένιωσε έναν ερωτικό ηδονισμό το ευαίσθητο αγοράκι...
κα μπήκε και ο αγαπουλης-γλυκια υπαρξηΑχού το ένιωσε έναν ερωτικό ηδονισμό το ευαίσθητο αγοράκι...

Καλα νταξ...μια μαλακια είπες θες να πεις!
Άλλος ένας διασκεδαστικός επιστήμονας...κα μπήκε και ο αγαπουλης-γλυκια υπαρξη
![]()
![]()
![]()
άλλος ενα αγαπουλης ερωτιαρης!Άλλος ένας διασκεδαστικός επιστήμονας...