Νέα

Ελληνικό Δημόσιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manimal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
40
Like
3.901
Πόντοι
1.446
Αφού τα ΖΩΑ οι πολίτες τους αξιολογούν ως ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ στις εκλογές, όλους τους ανεπάγγελτους πολιτικάντηδες, Κούλες, Ανδρουλάκηδες, Γιάννηδες, Συντρούφους κόκκινους (ΚΚΕ) και παλαβοπαρδαλούς (Σύριζα).

ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.
Ρε bro, αφού αυτοί κατεβαίνουν ποιον να ψηφίσουν; Ή ψηφίζεις κάποιον από αυτούς που κατεβαίνουν ή δεν ψηφίζεις και πάλι κερδίζουν αυτοί που κατεβαίνουν. Επαγγελματίες είναι οι πολιτικοί, μια ζωή στα κόμματα. Ο φοιτητής που κολλάει όλη μέρα αφίσες είναι ο βουλευτής του αύριο. Ποιος επιτυχημένος επαγγελματίας θα αφήσει τη δουλειά του να προσπαθήσει να γίνει βουλευτής;
Μπορείς να φανταστείς κάποιον που έχει π.χ. μια πετυχημένη εταιρία ή ένα στρωμένο μαγαζί να πλακώνεται στα κανάλια μήπως και βγει να πάρει 5-6 χιλιάρικα; Μαλάκας είναι;

Τελευταία τροποποίηση:

stakaman21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
712
Πόντοι
86
Ρε bro, αφού αυτοί κατεβαίνουν ποιον να ψηφίσουν; Ή ψηφίζεις κάποιον από αυτούς που κατεβαίνουν ή δεν ψηφίζεις και πάλι κερδίζουν αυτοί που κατεβαίνουν. Επαγγελματίες είναι οι πολιτικοί, μια ζωή στα κόμματα. Ο φοιτητής που κολλάει όλη μέρα αφίσες είναι ο βουλευτής του αύριο. Ποιος επιτυχημένος επαγγελματίας θα αφήσει τη δουλειά του να προσπαθήσει να γίνει βουλευτής;
Μπορείς να φανταστείς κάποιον που έχει π.χ. μια πετυχημένη εταιρία ή ένα στρωμένο μαγαζί να πλακώνεται στα κανάλια μήπως και βγει να πάρει 5-6 χιλιάρικα; Μαλάκας είναι;
Ο Τραμπ

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
40
Like
3.901
Πόντοι
1.446
Είναι βουλευτής ο Τραμπ ρε bro; Ο Τραμπ διεκδίκησε κατευθείαν την ανώτερη πολιτική θέση στον κόσμο, έκανε καμπάνια xρηματοδοτούμενη από άλλους και έχει τόσα ώστε ο χρόνος που δε θα αφιερώσει στις επιχειρήσεις του προεκλογικά δεν επηρεάζει ουσιαστικά την οικονομική του θέση αν πάει κουβά στις εκλογές. Επίσης είναι 80 χρονών, οπότε yolo, το ψώνιο του κάνει.
Ο επιτυχημένος επαγγελματίας στην Ελλάδα που είναι 40 ή 50 ετών, έχει μια επιχείρηση στην ή μια καλοπληρωμένη θέση και πολλοί αναρωτιούνται γιατί δεν είναι υποψήφιος ξέρεις πόσα έχει να χάσει;

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Nubic

stakaman21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
712
Πόντοι
86
Είναι βουλευτής ο Τραμπ ρε bro; Ο Τραμπ διεκδίκησε κατευθείαν την ανώτερη πολιτική θέση στον κόσμο, έκανε καμπάνια xρηματοδοτούμενη από άλλους και έχει τόσα ώστε ο χρόνος που δε θα αφιερώσει στις επιχειρήσεις του προεκλογικά δεν επηρεάζει ουσιαστικά την οικονομική του θέση αν πάει κουβά στις εκλογές. Επίσης είναι 80 χρονών, οπότε yolo, το ψώνιο του κάνει.
Ο επιτυχημένος επαγγελματίας στην Ελλάδα που είναι 40 ή 50 ετών, έχει μια επιχείρηση στην ή μια καλοπληρωμένη θέση και πολλοί αναρωτιούνται γιατί δεν είναι υποψήφιος ξέρεις πόσα έχει να χάσει;
Ο Αυτιάς

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
40
Like
3.901
Πόντοι
1.446
Ο Αυτίας είναι καμιά 70ρια χρονών και στο τέλος της καριέρας του πήγε να κάνει μια χαλαρή 5ετία στην Ευρωβουλή με μηδέν ρίσκο. Δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις, άστο.

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

stakaman21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
712
Πόντοι
86
Ο Αυτίας είναι καμιά 70ρια χρονών και στο τέλος της καριέρας του πήγε να κάνει μια χαλαρή 5ετία στην Ευρωβουλή με μηδέν ρίσκο. Δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις, άστο.
Η Μελέτη

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
23.181
Πόντοι
6.056
τσιμπα ρε μαλακα κατουρλιαρη ενα αρχιδι ,βλαμμενε..που μας κουνιοσουνα προχτες οτι εχτισες νομιμα,στη ροδο
Ποιός έχτισε ρε ; ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΘΕΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ.
Σώγαμπρος είναι .

Πούλαγε μούρη για τα προικώα από τον πρώτο πεθερό ....
όταν μπατήρησε ... πήγε σε δεύτερο ......

Σερβιτόρος μαλάκας ήταν , ούτε απολυτήριο λυκείου δεν έχει , το σκουπίδι .
Το παίζει λεφτάς .... ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ... ΜΗΧΑΝΑΚΙ !!!!

Μια κουράδα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
23.181
Πόντοι
6.056

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
39.357
Πόντοι
9.931

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
15
Like
4.280
Πόντοι
4.895

Μαυρίκης;;; Πού τον ξέθαψαν αυτόν;;; :D::D::D::D::D:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
15
Like
4.280
Πόντοι
4.895
Η φατσα του ειχε μια μορφη καρικατούρας και λαμογιου ταυτόχρονα.
Πρέπει να είναι 30 χρόνια πίσω που τον είχαν προφυλακίσει/ φυλακίσει κάτι για υποκλοπές, αυτό που μου έχει μείνει ως εικόνα ήταν η εξής (ακόμη και όταν ήταν υπόδικος): ήταν πάντα στην τρίχα και περιποιημένος, ενώ μίλαγε ήρεμος και γούσταρε να έχει μπροστά του μικρόφωνα.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
39.357
Πόντοι
9.931
...Ο Χρήστος Μαυρίκης, γνωστός από την παλιότερη υπόθεση των υποκλοπών, είναι ο άνθρωπος που επιχείρησε να δωροδοκήσει ανώτερο δικαστικό, για εκκρεμούσα υπόθεση νομιμοποίησης έκτασης 100 στρεμμάτων στην περιοχή του Παπάγου...

100 στρέμματα προσπαθούσε να νομιμοποίηση το λαμογιο. Θα έβγαζε καλο μεροκαματο.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
39.357
Πόντοι
9.931

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
52.043
Πόντοι
28.061
Κρίμα για τον Χρήστο Μαυρίκη

Η προσωποποίηση ενός κράτους σε ένα και μόνο προσωπο:confused:ολη η Ελλάδα σε ένα πρόσωπο ...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
19.249
Πόντοι
3.856
Τον μισθό μου τον πληρώνω μόνος μου γτ πληρώνω τους φόρους μου επειδή δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς..
Σε αντίθεση με τους ιδιώτες που δεν κόβουν αποδείξεις..

Άμα θες να κρατήσουμε ένα επίπεδο στην συζήτηση, το κρατάμε, αλλιώς το πάμε έτσι κ όπου βγεί..
ποστ ΕΠΟΣ :rockon::rockon::rockon::rockon:

πως μου είχε ξεφύγει εμένα αυτό

μήπως μπορείς να το εξηγήσεις με απλά μαθηματικά πως το υπολόγισες αυτό μπρό? :coffee:

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.056
Πόντοι
446
Απόπειρα δωροδοκίας με επιστολή.. Μάλιστα. Ή είναι εντελώς ζώον ή είναι σκευωρία από τρολ πρώτου μεγέθους

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.056
Πόντοι
446
ποστ ΕΠΟΣ :rockon::rockon::rockon::rockon:

πως μου είχε ξεφύγει εμένα αυτό

μήπως μπορείς να το εξηγήσεις με απλά μαθηματικά πως το υπολόγισες αυτό μπρό? :coffee:
Μάλλον θέλει να πει ότι ο ΔΥ δεν μπορεί να κλέψει στην φορολογική του δήλωση.
Όσο για αυτούς που παίρνουν μίζες δεν είναι τόσο πολλόι όσο νομίζει ο κόσμος. Δεν πρέπει να υπάρχει μετρήσιμη έρευνα με αυτούς που τα παίρνουν. Αλλά ξέρουμε ποιες είναι οι πιο διεφαρμένες υπηρεσίες

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
39.357
Πόντοι
9.931
Απόπειρα δωροδοκίας με επιστολή.. Μάλιστα. Ή είναι εντελώς ζώον ή είναι σκευωρία από τρολ πρώτου μεγέθους
Ναι είναι πολυ περίεργη η ολοι φαση, μονο ενας ηλιθιος θα άφηνε αποδείξεις για απόπειρα δωροδοκίας.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
24.187
Πόντοι
7.046
Είμαστε μαζί σου Χρηστάρα, θα δικαιωθείς, κουράγιο μύστη μου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom