Νέα

«Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη-ΕΛΑΣ» Το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.511
Πόντοι
9.931
αυτοί που σου έμαθαν να είσαι ένα κόμπλεξ με πόδια

δεν είπα ότι εσύ είσαι άσβερκος όμως...εσύ είσαι το παιδί για τα θελήματα των άσβερκων :coffee:

δηλαδή να τους πηγαίνεις τσιγάρα στο επισκεπτήριο :tooth:
φταίω να σου πω πως είσαι μια κουράδα με πόδια
αλλά το χειρότερο είναι πως είσαι π-ουτσεκάς τσιμπούκι του Ράμα ?:wanker:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
114.809
Πόντοι
16.631
αυτοί που σου έμαθαν να είσαι ένα κόμπλεξ με πόδια

δεν είπα ότι εσύ είσαι άσβερκος όμως...εσύ είσαι το παιδί για τα θελήματα των άσβερκων :coffee:

δηλαδή να τους πηγαίνεις τσιγάρα στο επισκεπτήριο :tooth:
και εδω εχεις αδικο να ξερεις:coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.128
Πόντοι
6.256
για πες ποιος ειναι:coffee:
δεν είμαι ρουφιάνος εγώ...να το παραδεχτεί μόνος του....από την ώρα που του το είπα όμως έχει σκυλιάσει και έχει βγάλει αφρούς

και ο άλλος κρύφτηκε τυχαία..ενώ πάντα πάνε πακέτο :coffee:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.511
Πόντοι
9.931
δεν είμαι ρουφιάνος εγώ...να το παραδεχτεί μόνος του....από την ώρα που του το είπα όμως έχει σκυλιάσει και έχει βγάλει αφρούς

και ο άλλος κρύφτηκε τυχαία..ενώ πάντα πάνε πακέτο :coffee:
δες τα κατεβατά που έχεις ποστάρει ..που έγραφες πως έψαχνα ώρες τον κλώνο σου και λοιπές χαζομάρες ..
Ενώ από τη πρώτη στιγμή έπρεπε να καταλάβεις πως είχα δεί το ποστ του Καλαματιανού που σε ανέφερε σαν Λιάρη
Στα είπα πρωί αλλά εσύ το χαβά σου

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.128
Πόντοι
6.256
δες τα κατεβατά που έχεις ποστάρει ..που έγραφες πως έψαχνα ώρες τον κλώνο σου και λοιπές χαζομάρες ..
Ενώ από τη πρώτη στιγμή έπρεπε να καταλάβεις πως είχα δεί το ποστ του Καλαματιανού που σε ανέφερε σαν Λιάρη
Στα είπα πρωί αλλά εσύ το χαβά σου
Έκανες φοβερή ανακάλυψη πραγματικά

Και ο πιατσοχαλαστρας το ίδιο

Όμως από τους 3 μας εγώ είμαι αυτός που ΔΕΝ έχω γράψει ποτέ με άλλο όνομα ποτέ έχω κάνει ποτέ καινούρια «περσόνα»

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.511
Πόντοι
9.931
Έκανες φοβερή ανακάλυψη πραγματικά

Και ο πιατσοχαλαστρας το ίδιο

Όμως από τους 3 μας εγώ είμαι αυτός που ΔΕΝ έχω γράψει ποτέ με άλλο όνομα ποτέ έχω κάνει ποτέ καινούρια «περσόνα»
σου ξαναλέω δεν έψαξα για να κάνω καμιά "ανακάλυψη"
Είχα δει προ διμήνου το ποστ για Λιάρη
και επειδή ρέταρες για κλώνους σου είπα πως έχει ενεργό κι άλλον λογαριασμό
χωρίς να με ενδιαφέρει το πως και το γιατί είναι ενεργός

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.128
Πόντοι
6.256
σου ξαναλέω δεν έψαξα για να κάνω καμιά "ανακάλυψη"
Είχα δει προ διμήνου το ποστ για Λιάρη
και επειδή ρέταρες για κλώνους σου είπα πως έχει ενεργό κι άλλον λογαριασμό
χωρίς να με ενδιαφέρει το πως και το γιατί είναι ενεργός
Πώς μπορεί να είναι ενεργός ενώ έχει να χρησιμοποιηθεί από το 2020; 6 χρόνια

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.511
Πόντοι
9.931
Πώς μπορεί να είναι ενεργός ενώ έχει να χρησιμοποιηθεί από το 2020; 6 χρόνια
ρε μλκα δεν με ενδιαφέρει σου λέω ούτε το κρίνω σημαντικό
Εδώ στο κυρίως θέμα με τις εργαζόμενες γίνεται του fake και του promo ...
Αν με ένοιαζε θα το "έδινα" από το πρωί στους "μπάτσους" του σάιτ :2funny:

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.021
Πόντοι
3.836
Αλέξης Τσίπρας!

Ο πολιτικός ρεντικολο…που έλεγα το 2015 σε όλους τους κολλητούς μου που θα τον ψήφιζαν πως είναι λαμόγιο το ελέους.

Δεν τον ψήφισα τότε,παρά μόνο το 2023 και ενώ δεν ψήφιζα από το 2000 καθόλου,αποχή,το έκανα για να μην ξαναβγεί ο Κουλης.

Όμως τις τράπεζες δεν τις έκλεισε αυτός …και δεν είχε καμμία δύναμη στο να το αποτρέψει

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.825
Πόντοι
6.246
Το bank run θα γινόταν επειδή η κυβέρνηση απεφάσισε δημοψήφισμα. Εδώ μίλησε η πατροπαράδοτη ελληνική υποκρισία. Από τη μια ένα δημοψήφισμα γελοιοδέστατο (σε στέλνουν να διαπραγματευτείς και εσύ λες η απόψή μου είναι ότι αποφασίσει ο λαός;) όπου βέβαια όταν λίγο νωρίτερα ο ΓΑΠ είχε προτείνει ακριβώς το ίδιο οι αριστεροί τον έκραζαν σαν δειλό που δε μπορεί να αποφασίσει μόνος του.
Επειδή όμως οι ξένοι απειλούσαν ότι με το ΟΧΙ φεύγουμε από Ευρώπη αριστεροί και δεξιοί έλεγαν "ΟΧΙ και ας τρώμε απ' τα σκουπίδια ,αξιοπρέπεια θέλουμε". Ταυτόχρονα οι ίδιοι άνθρωποι ήταν έτοιμοι να στείλουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό για να προστατεύσουν τις περιουσίες τους και να μην τρώνε από τα σκουπίδια.
Τελικά βγαίνει το ΟΧΙ, ο Τσιπρας που έκανε ό,τι μπορούσε για αν βγει το ΟΧΙ πάει στις Βρυξέλλες και λέει "εντάξει ρε παιδιά μια μαλακία είπαμε ,φέρτε τώρα να υπογράψω" άρα η περίφημη λαϊκή βούληση και άμεση δημοκρατία πήγε περίπατο, ο Έλληνας έμαθε να πληρώνει με κάρτα για να μην εξαρτάται από τις ανοικτές τράπεζες στο μέλλον ,και τώρα το δημοψήφισμα προσπαθούμε να το ξεχάσουμε για να μη θυμόμαστε την ξεφτίλα μας.

Και γιατί έγινε το δημοψήφισμα; Από σεβασμό στο λαό; Όχι βέβαια. Το λόμπι της δραχμής (Λαπαβίτσας, Λαφαζάνης, Κωνσταντοπούλου) απειλούσαν τον Τσίπρα ότι θα καταψηφίσουν τη συμφωνία. Ο Τσίπρας τότε σκέφτηκε "αν φέρω μνημόνιο και ψηφιστεί μόνο από δεξιούς θα ξεφτιλιστώ στην αριστερά, αν τους διαγράψω θα με πουν δεξιό και αστικό κόμμα, αν δεν ψηφίσω το μνημόνιο δε θα έχω δανεικά, άρα θα κάνω δημοψήφισμα και θα πω ότι αποφάσισε ο λαός και έτσι δε θα μπορούν να μου πουν τίποτα".

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.128
Πόντοι
6.256
Το bank run θα γινόταν επειδή η κυβέρνηση απεφάσισε δημοψήφισμα. Εδώ μίλησε η πατροπαράδοτη ελληνική υποκρισία. Από τη μια ένα δημοψήφισμα γελοιοδέστατο (σε στέλνουν να διαπραγματευτείς και εσύ λες η απόψή μου είναι ότι αποφασίσει ο λαός;) όπου βέβαια όταν λίγο νωρίτερα ο ΓΑΠ είχε προτείνει ακριβώς το ίδιο οι αριστεροί τον έκραζαν σαν δειλό που δε μπορεί να αποφασίσει μόνος του.
Επειδή όμως οι ξένοι απειλούσαν ότι με το ΟΧΙ φεύγουμε από Ευρώπη αριστεροί και δεξιοί έλεγαν "ΟΧΙ και ας τρώμε απ' τα σκουπίδια ,αξιοπρέπεια θέλουμε". Ταυτόχρονα οι ίδιοι άνθρωποι ήταν έτοιμοι να στείλουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό για να προστατεύσουν τις περιουσίες τους και να μην τρώνε από τα σκουπίδια.
Τελικά βγαίνει το ΟΧΙ, ο Τσιπρας που έκανε ό,τι μπορούσε για αν βγει το ΟΧΙ πάει στις Βρυξέλλες και λέει "εντάξει ρε παιδιά μια μαλακία είπαμε ,φέρτε τώρα να υπογράψω" άρα η περίφημη λαϊκή βούληση και άμεση δημοκρατία πήγε περίπατο, ο Έλληνας έμαθε να πληρώνει με κάρτα για να μην εξαρτάται από τις ανοικτές τράπεζες στο μέλλον ,και τώρα το δημοψήφισμα προσπαθούμε να το ξεχάσουμε για να μη θυμόμαστε την ξεφτίλα μας.

Και γιατί έγινε το δημοψήφισμα; Από σεβασμό στο λαό; Όχι βέβαια. Το λόμπι της δραχμής (Λαπαβίτσας, Λαφαζάνης, Κωνσταντοπούλου) απειλούσαν τον Τσίπρα ότι θα καταψηφίσουν τη συμφωνία. Ο Τσίπρας τότε σκέφτηκε "αν φέρω μνημόνιο και ψηφιστεί μόνο από δεξιούς θα ξεφτιλιστώ στην αριστερά, αν τους διαγράψω θα με πουν δεξιό και αστικό κόμμα, αν δεν ψηφίσω το μνημόνιο δε θα έχω δανεικά, άρα θα κάνω δημοψήφισμα και θα πω ότι αποφάσισε ο λαός και έτσι δε θα μπορούν να μου πουν τίποτα".
Δεν ήταν απλά έτοιμοι να τα βγάλουν τα είχαν βγάλει ήδη...στην μπλακ ροκ...με ότι συνεπάγεται...και όλοι όσοι έκαναν προπαγάνδα στα κανάλια κάθε μέρα για τη δραχμή και την μαντάμ μέρκελ επίσης...όπως ο τράγκας για παράδειγμα..όχι ότι οι νεοδημοκράτες θα έκαναν κάτι διαφορετικό βέβαια...

Ο τσίπρας ήταν πραγματικά μπροστά σε αδιέξοδο...αλλά γιαυτό δεν εκλέχθηκε? αν είχε πει "θα κάνω τα ίδια" δεν θα έβρισκε ούτε την ψήφο του...

Θεωρώ ότι έκανε το δημοψήφισμα και παρακαλούσε να βγει ναι...για να μπορεί μετά να πει "εγώ ήθελα επανάσταση αλλά είμαι Δημοκράτης σέβομαι τον λαό...

πιστεύω ότι όταν βγήκε το ΟΧΙ έχεσε 12 βρακιά απανωτά...

επίσης πιστεύω ότι μόλις μπήκε μέσα στα γραφεία της εξουσίας και του εξήγησαν τι παίζει και τι σημαίνει η όλη φάση....αναθεώρησε μέσα του πολλά για τα οποία φώναζε πριν...έτσι γίνεται πάντα...άλλο να ζητάς και άλλο να αποφασίζεις...

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.825
Πόντοι
6.246
Δεν ήταν απλά έτοιμοι να τα βγάλουν τα είχαν βγάλει ήδη...στην μπλακ ροκ...με ότι συνεπάγεται...και όλοι όσοι έκαναν προπαγάνδα στα κανάλια κάθε μέρα για τη δραχμή και την μαντάμ μέρκελ επίσης...όπως ο τράγκας για παράδειγμα..όχι ότι οι νεοδημοκράτες θα έκαναν κάτι διαφορετικό βέβαια...

Ο τσίπρας ήταν πραγματικά μπροστά σε αδιέξοδο...αλλά γιαυτό δεν εκλέχθηκε? αν είχε πει "θα κάνω τα ίδια" δεν θα έβρισκε ούτε την ψήφο του...

Θεωρώ ότι έκανε το δημοψήφισμα και παρακαλούσε να βγει ναι...για να μπορεί μετά να πει "εγώ ήθελα επανάσταση αλλά είμαι Δημοκράτης σέβομαι τον λαό...

πιστεύω ότι όταν βγήκε το ΟΧΙ έχεσε 12 βρακιά απανωτά...

επίσης πιστεύω ότι μόλις μπήκε μέσα στα γραφεία της εξουσίας και του εξήγησαν τι παίζει και τι σημαίνει η όλη φάση....αναθεώρησε μέσα του πολλά για τα οποία φώναζε πριν...έτσι γίνεται πάντα...άλλο να ζητάς και άλλο να αποφασίζεις...
Οι απλοί άνθρωποι που είχαν <100.000 € δεν ήξεραν τίποτα ,έτρεχαν και δεν έφταναν.

ΝΔ & ΠΑΣΟΚ τους ξέραμε, ήταν υπέρ των μνημονίων ,φιλοευρωπαϊκή πολιτική θα δέχοταν την πρόταση χωρίς δημοψήφισμα.

Συμφωνώ ότι βαθιά μέσα του ο Τσίπρας παρακαλούσε για το ΝΑΙ - έτσι θα μπορούσε να παραιτηθεί και να πει "έπεσα σαν ήρωας". Αντί για αυτό ο λαός τον ξανάβγαλε πρωθυπουργό και εκεί τελείωσαν τα ψέμματα. Με το να έχουν αποχωρήσει οι δραχμιστές έγιναν και αυτοί αστικό κόμμα.

Και αυτό δείχνει γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ (που παραδέχομαι ότι τον ψήφισα το 2015 την πρώτη φορά) ήταν τόσο μεγάλο μπουρδέλο. Συνιστώσες που έλεγε ο καθένας την παπαριά του, ό,τι να 'ναι ,κοινή γραμμή δεν υπήρχε και έτσι γίναμε πουτάνα. Αυτό προσπαθεί από τότε να αλλάξει ο Τσίπρας ,να υπάρχει ένα κόμμα με ενιαία ιδεολογία. Μόνο που όπως και το ΠΑΣΟΚ, δεν τον έχουν συγχωρέσει ακόμη.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.128
Πόντοι
6.256
Οι απλοί άνθρωποι που είχαν <100.000 € δεν ήξεραν τίποτα ,έτρεχαν και δεν έφταναν.

ΝΔ & ΠΑΣΟΚ τους ξέραμε, ήταν υπέρ των μνημονίων ,φιλοευρωπαϊκή πολιτική θα δέχοταν την πρόταση χωρίς δημοψήφισμα.

Συμφωνώ ότι βαθιά μέσα του ο Τσίπρας παρακαλούσε για το ΝΑΙ - έτσι θα μπορούσε να παραιτηθεί και να πει "έπεσα σαν ήρωας". Αντί για αυτό ο λαός τον ξανάβγαλε πρωθυπουργό και εκεί τελείωσαν τα ψέμματα. Με το να έχουν αποχωρήσει οι δραχμιστές έγιναν και αυτοί αστικό κόμμα.

Και αυτό δείχνει γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ (που παραδέχομαι ότι τον ψήφισα το 2015 την πρώτη φορά) ήταν τόσο μεγάλο μπουρδέλο. Συνιστώσες που έλεγε ο καθένας την παπαριά του, ό,τι να 'ναι ,κοινή γραμμή δεν υπήρχε και έτσι γίναμε πουτάνα. Αυτό προσπαθεί από τότε να αλλάξει ο Τσίπρας ,να υπάρχει ένα κόμμα με ενιαία ιδεολογία. Μόνο που όπως και το ΠΑΣΟΚ, δεν τον έχουν συγχωρέσει ακόμη.
Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας :

Κανένας δεν "έχασε τα λεφτά του" οι καταθέσεις δεν κουρεύτηκαν όπως πχ στην κύπρο που κοιμήθηκες με λεφτά και ξύπνησες με τα μισά...

Επίσης...δεν υπήρχε πραγματικός κόφτης στις συνηθισμένες συναλλαγές του πολίτη...απλά οι Έλληνες ήταν 500 χρόνια πίσω σε ότι έχει να κάνει με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Μέχρι τότε οι γέροι πήγαιναν να ενημερώσουν το βιβλιάριο...υπήρχε ένας έλεγχος κεφαλαίων δεν μπορούσες έτσι απλά πχ να πας να ζητήσεις 100 χιλιάρικα μετρητά...αλλά...σε εταιρείες με επιταγές μια χαρά έδιναν μετρητά έπρεπε όπως να κλείσεις ραντεβού.

Η πραγματική πούτσα ήταν η βουτιά της οικονομίας...θυμάμαι να έχουν παγώσει τα πάντα...δεν κινούταν τίποτα...δεν εισέπραττες τίποτα...ακόμα και από το δημόσιο...η αγορά ήταν έτοιμη να βαρέσει κανόνι...αυτά πήγαν την οικονομία της Ελλάδας πολύ πίσω...άσχετα με το μαξιλάρι που φωνάζουν τα συριζόσκυλα...η ζημιά στην πραγματική οικονομία ήταν πολύ μεγάλη.

και γιατί??? το ήξερε και ο Τσίπρας και οι κυβερνητικοί..όχι τι πρέπει να γίνει αλλά τι ΘΑ γίνει...όσο μαλάκες και να ήταν δεν πιστεύω ότι θα έπαιρναν την χρεοκοπία της χώρας στις πλάτες τους για να το παίξουν αριστεροί.

Οπότε δεν κατηγορώ τον Τσίπρα που πριν δεν ήξερε...αλλά όταν έμαθε...δεν φρόντισε να μειώσει την χασούρα της χώρας...αλλά έπαιζε παιχνίδια για να μην χάσει πολιτικό κεφάλαιο...παιχνίδια με την χώρα...

Και ήρθε τώρα 12 χρόνια μετά να μας πει "τσααααα ξανά ήρθα και είμαι καλύτερος από ποτέ" :tooth:

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

mixalis k.

Μέγας
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
10.723
Πόντοι
3.656
Παντως αυτο το σκηνικό με το να ασχολούμαστε ξαφνικα με το 2015 ολη μερα μεχρι της επομενες εκλογες με φέρνει στην πρίζα να ψηφίσω τσιπρα.
Αλλα δεν θα το κανω.
Αντε να κανει κομμα ο Σαμαρας να δούμε τι θα θυμηθούνε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom