Νέα

Ελληνίδες στο Λονδίνο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα owl1981
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Μηνύματα
497
Like
0
Πόντοι
1
πλεον στο λονδινο δεν εχει μονο ελληνιδες φοιτητριες,εχει και ελληνιδες που εχουν παει για δουλεια τα τελευταια 3 χρονια

....και υιοθετούν τα Βρετανικά ιδεώδη προς όφελός μας!!!  :pipa3: :pipa3: :fuck2: :fuck2:  :fuck1: :fuck1:
 

Punteras

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Μηνύματα
142
Like
15
Πόντοι
1



Η πιο πάνω περιγράφεται ως Ελληνίδα. Φαίνεται εντυπωσιακή αλλά με τα λεφτά που ζητάει φυσικά δεν απευθύνεται σε κοινούς θνητούς. Το νινάκι της πρέπει να είναι από χρυσάφι. Πανάκριβη ακόμη και για δεδομένα Λονδίνου. Για να τα ζητάει φυσικά κάποιοι τα δίνουν. Αν δεν κάνω λάθος τα πρακτορεία παίρνουν γύρω στο 20% επομένως ακόμα και 2 πελάτες τη βδομάδα να έχει από μια ώρα ο καθένας μια χαρά κομπόδεμα κάνει.

Πάντως πριν από 2-3 χρόνια είχα πετύχει μια που στο προφίλ της στην ιστοσελίδα του πρακτορείου παρουσιαζόταν ως Ελληνίδα για 150 την ώρα. Λέω πλάκα θα έχει να πάρω Ελληνίδα call-girl στο εξωτερικό. Δεμ επιβεβαίωσα ο βλάκας την καταγωγή όταν πήρα τηλέφωνο το πρακτορείο και τελικά η κοπελιά ήτανε Ρουμάνα η οποία είχε κάνει κανένα χρόνο Ελλάδα, της άρεσε και παρουσίαζε τον εαυτό της ως Ελληνίδα. Γενικά οι Ρουμάνες έχουν βγάλει κακό όνομα και γι' αυτό πολλές κρύβουν την εθνικότητα τους, παρουσιάζονται συνήθως ως Ιταλίδες, Ρωσίδες, Ουγγαρέζες κτλ.
 

c_blu

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2019
Μηνύματα
250
Like
123
Πόντοι
1
Πρóκειται να ταξιδεψω στο Λονδινο την αλλη εβδομαδα και ψαχνω για call girls.

Η αληθεια ειναι οτι δεν παω εκει για να βρω Ελληνιδα, ειναι σαν να παω στο Λονδινο για φετα. Ψαχνοντας για πληροφοριες για το Λονδινο στο fórum ειδα οτι υπαρχει ζητηση για Ελληνιδες. Εχω αυτες τις πληροφοριες για εσας.


Το μονο που δεν μπορω να εγγυηθω ειναι αν οι κοπελες ειναι αληθινες η χρησιμοποιουν αλλων φωτογραφιες. Ο καθενας απο εσας περνει το ρισκο του.

Εχω δει επισης και άλλα sites όπως το kommons, adultwork, eurogirlsescort. Τ α εχω χρησιμοποιησει σε άλλα ταξιδια μου στην Αγγλία και η αλήθεια είναι οτι δουλεύοθν πολύ καλά.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom