You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έλλη Κοκκίνου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 462K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Nathan_Prince
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Like
- 2.238
- Πόντοι
- 441
Πωωωωω ζημιά με το παχυλό μουνάκι!
Αυτη η γυναίκα ειναι τρελά τραβηχτική!
Αυτη η γυναίκα ειναι τρελά τραβηχτική!
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.357
- Πόντοι
- 2.356
Για πολυ γαμησι ο μουναρος και χυσιμο στη μαπα και τις βυζαρες της!!!
DSF515
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2015
- Like
- 1.609
- Πόντοι
- 216
Ένα από τα top milf
Συνημμένα
-
623383.jpg87,9 KB · Εμφανίσεις: 429 -
ellh-kokkinoy-h-emfanish-me-magio-sth-mykono-poy-ekopse-thn-anasa7.jpg47,4 KB · Εμφανίσεις: 458 -
image.jpg116,4 KB · Εμφανίσεις: 433 -
Elli-Kokkinou-Bikini-Beach-Mykonos-Kanoni-1.jpg136,1 KB · Εμφανίσεις: 438 -
ellikokkinou3.jpg162 KB · Εμφανίσεις: 410 -
kokkinou.jpg224,7 KB · Εμφανίσεις: 402 -
unnamed.jpg847,5 KB · Εμφανίσεις: 326 -
kokkinou1.png986,3 KB · Εμφανίσεις: 405 -
StorySaver.Org-ellikokkinou_75817054_1410210205845553_708205924675080120_n.mp41,6 MB · Εμφανίσεις: 18
Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.136
- Πόντοι
- 216
Η ρουφιανα τον πεθανε τον Μπογρη που πλεον δεν μπορει ουτε ερασιτεχνικα να παιξει μπασκετ...
Οταν εισαι πιτσιρικος επαγγελματιας, δεν πας με αρκετα μεγαλυτερη σου γνωστη λυσσαρα σε σχεση...
πανω στην καυλα την πατας, και χανεις την καριερα σου πολυ γρηγορα...
και σιγουρα οσες φορες τον εχει πει να την πηδηξει, αποκλειεται αυτος να την εχει πει οχι, και ας ειχε την επομενη μερα κρισιμο αγωνα μπασκετ... (νομιζω και εγω ετσι θα εκανα....θα την ξεσκιζα διχως αυριο και δεν θα με ενοιαζε πλεον η καριερα μου...)
Οταν εισαι πιτσιρικος επαγγελματιας, δεν πας με αρκετα μεγαλυτερη σου γνωστη λυσσαρα σε σχεση...
και σιγουρα οσες φορες τον εχει πει να την πηδηξει, αποκλειεται αυτος να την εχει πει οχι, και ας ειχε την επομενη μερα κρισιμο αγωνα μπασκετ... (νομιζω και εγω ετσι θα εκανα....θα την ξεσκιζα διχως αυριο και δεν θα με ενοιαζε πλεον η καριερα μου...)
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.342
- Πόντοι
- 456
μηπως γιατι με τα λεφτα απο την καριερα μπορεις να εχεις την ελλη για τα ρεπο των άλλων κορασιδων ...?Και γιατί να είναι καλύτερη η καριέρα από την ευκαιρία να γαμάς συνέχεια την Έλλη...
DSF515
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2015
- Like
- 1.609
- Πόντοι
- 216
Καλά αποκλειστική σχέση με μιλφάρα τέτοιου επιπέδου το θεωρώ ανώτερο από το να γαμάς χωρίς συναίσθημα βίζιτες.μηπως γιατι με τα λεφτα απο την καριερα μπορεις να εχεις την ελλη για τα ρεπο των άλλων κορασιδων ...?
WESTERN 1966
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.194
- Πόντοι
- 371
αιώνιο πισωκολητό ααααχχχχχχχχχχχΈνα από τα top milf
DSF515
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2015
- Like
- 1.609
- Πόντοι
- 216
Όντως είναι στην ίδια κατηγορία. Υπερκαύλες μιλφάρες με βυζάρες και φατσάρα.Κατηγορια Μαριας Μπακοδημου η Κοκκινου...Πλην των μεγαλων βυζιων δεν εχει τιποτε αλλο καλο επανω της...Υπερεκτιμημενη...
stamatis57
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Like
- 1.793
- Πόντοι
- 216
Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 48.925
- Πόντοι
- 10.131
Οποιος ανδρας παρατησε μια λαμπρη καριέρα και πολλα λεφτα για ενα μουνι, ειναι αξιος της μοιρας του και του εύχομαι να πεθάνει στην ψαθα σε γκαρσονιέρα στην Κυψελη.Η ρουφιανα τον πεθανε τον Μπογρη που πλεον δεν μπορει ουτε ερασιτεχνικα να παιξει μπασκετ...
Ποσο μαλάκας και καθυστερημένος πρέπει να ειναι Μπογρης ωστε να κάθεται να ικανοποιεί την μουνα της Κοκκινου αντι να κοιτάει την καριέρα και την ζωη του, ειλικρινα αν ημουν πατέρας του θα είχα σπάσει στο ξυλο και το γιο μου και την MILFοπουτανα του.
Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.136
- Πόντοι
- 216
Φιλε μου δυστυχως και εγω οταν ημουν πιτισιρικας ετων 18 ειχα μπλεξει με μια τραγουδιαρα 26 χρονων τοτε, η οποια εχει και τραγουδια στο youtube...ειναι παλια τραγουδιστρια αλλα οχι πολυ γνωστη...Οποιος ανδρας παρατησε μια λαμπρη καριέρα και πολλα λεφτα για ενα μουνι, ειναι αξιος της μοιρας του και του εύχομαι να πεθάνει στην ψαθα σε γκαρσονιέρα στην Κυψελη.
Ποσο μαλάκας και καθυστερημένος πρέπει να ειναι Μπογρης ωστε να κάθεται να ικανοποιεί την μουνα της Κοκκινου αντι να κοιτάει την καριέρα και την ζωη του, ειλικρινα αν ημουν πατέρας του θα είχα σπάσει στο ξυλο και το γιο μου και την MILFοπουτανα του.
Ημουν πολυ καλο παιχτακι στο ποδοσφαιρο σε σημειο να προωθηθω επαγγελματικα με τους τοτε μανατζερ του ποδοσφαιρου...
αλλα δυστυχως με εφαγε το μουνι της συγκεκριμενης...γιατι ειμασταν σχεδον ολη μερα μαζι και γαμιομασταν...
Που να αντεξω μετα, οταν γυρνουσα 6 η ωρα σπιτι, και το πρωι ειχα αγωνα η προπονηση,....
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 85
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις