Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.645
- Πόντοι
- 786
Οτι απλα περνανε καλα το σκεφτηκατε????
Χωρις να θελουν κατι παραπανω????
Δέν παίζει, αυτοί έχουν δημιουργήσει δεσμό. Κάθε βράδυ όνειρα νύφη βλέπει ή δικιά σου.
Οτι απλα περνανε καλα το σκεφτηκατε????
Χωρις να θελουν κατι παραπανω????
Δέν παίζει, αυτοί έχουν δημιουργήσει δεσμό. Κάθε βράδυ όνειρα νύφη βλέπει ή δικιά σου.
Δεν εχω γινει μανα αλλα απο φιλες εχω καταλαβει οτι οταν γινεσαι μανα αυτα που λες περνανε σε δευτερη μοιρα....![]()
Ναι μπλα μπλα μπλα.....Σαν την κασετα του Ριζοσπαστη ακουγεσαι
Μην τ αφησειs να μεγαλωσει...εγω το ξουριζω

Δέν παίζει, αυτοί έχουν δημιουργήσει δεσμό.Κάθε βράδυ όνειρα νύφη βλέπει ή δικιά σου.
φαντάσου να μην είχε κ το παιδί δλδ φρίκη που θα τρωγε![]()
Δεν ειναι φρικη ρε....Το κεφι της κανει (ετσι υποθετω εγω δλδ, αν τον καψουρευτηκε τον πιτσιρικα την πατησε).....
Καλα.Τύπε, ο κόπρος θα περάσει καλύτερα από όλους. Στα 20 τον εκπαιδεύει η 40άρα και θα μάθει πως να χρησιμοποιεί καλά το πουλάκι του από νωρίς. Σιγά μην κάτσε μαζί της μέχρι τα 35 του. Και στα 40ντα του και αυτός 20άρες θα καρφώνει. Μαγεία!
μια χαρα κανει η πρασινου...οχι θα κατσει με το 40ρη που δε του σηκωνεται ουτε με γερανο και ολη μερα λεει για το σαμαρα και την τροικα...
από ότι φαίνετε όχι,σιγά τις εμπειρίεςΚαθολου τραγικουλι....Πιο τραγικο ειναι ο καθε μπαρμπας που πληρωνει τις πιτσιρικες για να νιωσει μεγας γαμιας....Για μενα ειναι πιο αηδιαστικη εικονα ο σιχαμενος μπαρμπας με τη μικρουλα παρα η Κοκκινου που ειναι κ μια χαρα απο εμφανιση με τον πιτσιρικα...Αλλωστε το μονο κενο που μπορει να εχει αυτη τη στιγμη η συγκεκριμενη ειναι το σεξουαλικο......Μανα εγινε, δουλεια εχει, απο αντρες χορτασε...Γιατι ν αμην το γλεντησει λοιπον????![]()